39.

1.1K 46 12
                                    


mislim da trebam da smanjim ovo objavljivanje nastavaka... imam previse toga da napisem i kazem, a ako ovako nastavim... zavrsicu 'knjigu' do sredine juna... mislim da previse cesto objavljujem. sta vi mislite?

Sophia p.o.v.


'Ispred skole za 10 minuta.', glasila je poruka od Jareda. Pa, bolje jedan Styles nego nijedan.

Spremila sam se na brzinu, onako ofrlje, i krenula da pesacim ka skoli. Decembar polako odmice.

Tek sada vidim da sam licemer. Decembar mi je omiljeni mesec. Zima mi je omiljeno doba. Ali takodje, mrzim ih isto onoliko koliko ih volim. Decembar mi je jedne godine dao zivot, a vec par godina posle, uzeo jedan.

Za mene, decembar je bio prelepa laz. Pomisljala sam kako je sve veselo jer je doba Nove godine i praznika. Ali dublje, decembar je u stvari kraj necega. A ja nikada nisam bila dobra u oprastanju. Mrzela sam krajeve. Kraj filma, knjige, izlaska, prijateljstva, veze.

Kraj godine. Taj me je najvise boleo. Kao dete sam se radovala svemu novom sto dolazi. Sada samo zelim sve staro nazad.

U daljini vidim visokog decka tamne kose i zelenih ociju kako mi mase. Nasmesim se ali u sebi zelim da ga ubijem. Ne bukvalno ali nije mi bilo prijatno sinoc ne znajuci gde je on.

"Sophie.", rekao je privlaceci me u zagrljaj. Tako lepo mirisi. Podseca me na Harrya. Ne znam koji je njihov problem, i zasto se ne podnose, ali su identicni. Bar fizicki. Donekle. Harry je lepsi.

"J!", uzviknula sam srecno.

"Pa gde si? Nema te?", pitao je aludirajuci mi na tome da mu se nisam javila.

"Kada smo kod toga, gde si se izgubio ti?"

"Komplikovano je.", rekao je trljajuci desnom rukom vrat.

"Koliko komplikovano?", sumnjicavo sam upitala.

"Mnogo.", dodao je odsutno gledajuci iza mene. Okrenula sam se da vidim u sta gleda. Kad ono, drugi Styles. Ne gleda ka nama. Ovo me je razocaralo. Treba da bude, ne znam... ljubomoran.

"Lazes.", rekla sam.

"U redu, lazem.", frknuo je.

"Dobro. Sada mi reci zasto lazes.", jednostavno sam uzvratila.

"Ljubila si me zbog ljubomorisanja prema jebenom Harryu! Eto zasto! Ne zelim da jebem njegove devojke. To je nenormalno. Brat mi je jebote.", rekao je iznervirano gledajuci me u oci. Vidim da je povredjen.

"I zato si me samo ostavio nekim debilima da me oni to...?", zadnji deo recenice sam rekla malo tise zbog neprijatnosti.

Nasmejao se. Ovaj smeh je bio lep.

"Nisam te ostavio njima. Bila si sa Betty ali ona nije bila u boljem stanju od tebe tako da ne znam gde je zavrsila.", zastao je pa nastavio, "Nju je verovatno neko jebao.", rekao je slezuci ramenima u koja sam ga ja udarila.

"Budalo!"

"Sta? Samo sam iskren.", nevino se nasmesio. Mislim da sam svo vreme bila zaslepljena Harryem da nisam videla kakav je Jared u stvari.

"Pa... Znas, ja nisam Harryeva devojka.", dodala sam, sada ja slezuci ramenima.

"Oh, nisi?", upitao je cudeci se. Odmahnula sam glavom.

"Znaci mogu da te jebem s obzirom da nisi devojka moga brata?", upitao je kezeci se i pri tome naglasavajuci poslednje cetiri reci.

"Odvratan si!", rekla sam kroz smeh.

"To te nije sprecavalo pre.", hladno je rekao decko iza mene.

Okrenula sam se i ugledala Harrya. Sta on radi ovde? Osmeh sa mog i Jaredovog lica je nestao. Harry zaista ume da ubije zabavu.

"O cemu pricas?", pitala sam.

"Neka ti se moj braco pohvali.", rekao je nijednog trenutka gledajuci u mene.

Njegov pogled sukobio se sa pogledom njegovog brata. Moja sestra, brat i ja nikada nismo bili klinci za primer ali se barem nismo mrzeli. Ovo je ruzno jako.

"Odlazi Harry.", rekao je Jared.

"Sta ako ne zelim?", pitao je.

"Bolje da ne znas.", uzvratio je stezuci pesnice.

Styles je ovog puta svoj pogled usmerio ka meni. Nedefinisan pogled. Nisam mogla da razumem da li je ljubomoran, besan, razocaran.

"Ne znam sta sam uradio pa sam te toliko povredio da mi na ovaj nacin vracas. Ali nadam se da je on vredan toga.", rekao je i okrenuo se te poceo da odlazi.

"Nadam se da je ona bila vredna ovoga.", zastao je cuvsi moje reci.

Okrenuo se ka meni, na trenutak pogledao mene, pa njega, pokazao prstima na nas, slezuci ramenima rekao,

"Sama sebi si presudila.", i otisao.


________________________

Its meeee. Nadam se da vam se svidelo. Uzivala sam dok sam pisala ovo,♡.

Trebam te. /h.s./ /zavrsena/Where stories live. Discover now