15.

1.3K 59 12
                                    

Harry p.o.v.

Ulazim u skolski dom. Odlazim na dobro poznat sprat. Anne me ceka. Rekao sam joj da me iznenadi. Zamisljam u cemu ce da bude. Da li ce biti u izazovnom vesu, da li ce biti u nekom ludom kostimu.. ili poptuno gola? Saznacu uskoro.

Lift jos nije dosao, sjajno. Penjem se uz stepenice polako iako zurim da je vidim. Ne zurim da vidim nju-nju, zurim da me zadovolji i otera bes iz mene, barem malo.

Dosao sam na njen sprat. Video sam hrpu devojaka kako me gledaju. Loze se, to je ispravno. Dosaptavaju se izmedju sebe. Mozete li ono, da budete malo manje ocite?

Ucinilo mi se da sam video nju ali bas me briga. Nisam okretao glavu. Ne zelim je gledam sada. Ne mogu.

Bez kucanja ulazim u Anne'inu sobu. Znam da me ocekuje pa u sustini i ne moram da kucam.

Nevaljao osmeh zaigrao je mojim licem kada sam je video golu na krevetu. Okej, skoro golu. Necu lagati, nadao sam se ovome. Na sebi je samo imala mrezastu providnu bluzu.

Zaobisao sam caskanje i pozdrave. Dosao sam do kreveta i brzim, jakim pokretom pohlepno unistio ovu stvar sa nje koju ona naziva bluzom, kao da zensko telo nisam video nikada pre.

"Harry, znam da me zelis ali sta se desava?", upitala je videvsi da sam malo drugaciji nego pre.

Dobro, ne mora da znada  sam smotao jedan dzoint pre naseg malog susreta.

"Samo te trebam", rekao sam dok mi je ljubila vrat, "samo to." Osmehnula se i klimnula glavom.

Skinuo sam majicu dok je ona otkopcavala moje pantalone. Brzo sam ostao bez icega na sebi. Na meni se nalazila samo ona.

Njeni poljupci su se sada sirili citavom duzinom mog tela, odlazeci sve nize do mog drugara.

Pocela je da ga dodiruje a mene je to palilo sve  vise. Osetio sam da je postavila jako svoje ruke oko njega te da ih pomera. Gore dole, jace i brze. Glavu sam blago zabacio nazad zatvorivsi oci i prepustivsi se uzitku. 

Video sam da ga je stavila u usta. Volim ovo. Svoju ruku sam stavio na njen potiljak i pomerao je. Usmeravao sam je sa namerom da bude sve brza i brza. Proslo je par minuta i svrsio sam.

Sada je vreme da ja nju zadovoljim. Styles nikome ne ostaje duzan. Mislim Harry. Harry..

Legla je na poguzvanu posteljinu cekajuci me. Razmisljao sam kako je ovo verovatno pogresno s obzirom da sam zamisljao Reed kako mi pusi kurac ali me je isti poceo boleti setivsi se da kako je krenulo, ona ce uskoro pusiti Kiddu. Ta cinjenica me je iznervirala i halapljivo sam rasirio Anne'ine noge.

Ubacio sam srednji prst u njeno srediste. Blag uzdah zadovoljstva izasao je iz njenih usta. Video sam da to nije dovoljno. Dodao sam i kaziprst te oba prsta ubacivao i izvlacio brze. Njeni kukovi su poceli da se pomeraju u ritmu. Opet sam zamislio da je ovo jebena Reed. Koji mi je prokleti kurac?

Izvadio sam prste iz nje i poceo sam da trljam njen klitoris. Svoje prste je stavila na moje i pocela divlje da ih usmerava.

Whoa, ova devojka je zivotinja. Osetio sam malo tecnosti na rukama. Ona se nevino nasmesila. Stavio sam svoje prste u njena usta i video kako ih lize. Preci cemo na glavni deo seksa, mene u njoj.

Ne obavestivsi je, stavio sam kondom i ubacio sam svoj kurac izmedju njenih prepona. Sada se vrisak oteo iz njenih usta. Prvo sam polako izasao a zatim jos jace usao. Vristi. Ona vristi.

Setio sam se pitanja koje mi je postavila Reed. Pitala me je da li uzivam u nanosenju bola. Ne uzivam, ali sada cu uzivati.

Ulazio sam i izlazio sve brze i brze. Svojim rukama guzvala je posteljinu ispod nas. Na kraju je, jadna, stavila ruke na svoju kosu a zatim na usta pokusavajuci da spreci glasove koji izlaze iz usta.

Svrsila je. Ne cudi me. Svako bi da ovaj kurac ulazi u njega.

"Zelim jos..", rekla je. I ja sam zeleo. Sada se ona nasla na meni i mesala kukovima. Nije proslo malo, svrsila je opet i zamenili smo pozu. Sada je jebem od zada...

*

"Hvala ti Anne, trebalo mi je ovo.", rekao sam iskreno, misleci to.

"Znas da sam uvek tu Harry kada ti zatreba ovako nesto."

Nismo nikada bili zajedno. Ne mesamo strast i ljubav. Ne ljubimo se. Barem ne u usta. Oboje smo se slozili sa tim.

Obukao sam se i izasao iz njene sobe.

Sophia p.o.v.

Videla sam ga kako ulazi u neciju sobu. Mislim da me je video, slucajno. Ali nije se ni okrenuo za mnom. Cula sam uzdahe neke devojke iz sobe u koju je usao. Prvo sam mislila da mozda gresim i da je to neka druga soba ali onda sam cula nju kako izgovara njegovo ime.

Cekala sam da izadje iz te sobe. Cekala sam da vidim kako izgleda nakon ispunjavanja svojih potreba. Ali nije izasao. Prosla su skoro dva sata a ja vise ne mogu da cekam.

Imala sam dogovor sa Betty da se nadjemo i odlagala sam ga. Vec cetiri puta! Cekala bih ja jos, ali nije lepo prema njoj. Zakljucala sam vrata te krenula ka liftu. Cekala sam ga par minuta i usla.

Taman sto su vrata trebala da se zatvore, videla sam ruku koja ih je sprecila. Ruku sa tetovazom Marry. Osecam kako mi noge klecaju. Znam tu tetovazu. Styles.

Nije me ni pogledao kada je usao. Samo je stajao mirno, kao da ne postojim. Tako se igramo sada znaci. Okej. Pravila sam se da me ne zanima sto je tu. Mada, bilo je ocito da njegovo prisustvo deluje na mene. Klecanje kolena i pucketanje prstima je itekako ocigledan znak.

Lift nas je spustio u prizemlje. Pozurila sam da izadjem pre njega jer sam videla da nema nameru da me pusti prvu. Uputila sam se ka kapiji dvorista u kome se nalazio dom. Cekala sam Betty. S' vremena na vreme okretala sam se oko sebe pogledom trazeci Betty iako je i on sam, verovatno znao, da trazim njega.

Stajao je par metara iza mene u jednoj ruci drzeci paklicu cigara a u drugoj upaljac. Zapalio je cigaru. Zaboga, izgleda tako dobro sa cigarom i tako ne moj.

Betty i dalje nije dolazila. Odlucila sam je sacekati ispred kapije. Ljudi su prolazili u razlictim pravcima. Poslala sam joj poruku. Rekla mi je da je guzva u saobracaju ali da je blizu i da bi trebala doci za par minuta.

Ubrzo mi je prisao jedan decko. Osetila sam alkohol koji je dolazio od njega. Bio je pijan i to me je plasilo. U pocetku je bio normalan, koliko je mogao biti. Zatim mi je uputio par komplimenata i pitao me gde stanujem. Rekla sam da nisam odavde.

"Lazes," rekao je gledajuci me u oci. Odmahnula sam glavom a on je nastavio, "znam da si odavde. Promatram te vec neko vreme.", dodao je sa strasnim osmehom na licu. Priblizavao mi se sve brze.

Krenula sam da trcim unutar dvorista ali zakoracivsi jednim stopalom na tlo, osetila sam stisak njegove ruke na svojoj. Bila sam zbunjena i uplasena ali uspela sam reci 'Upomoc', onoliko glasno koliko sam mogla.

Styles je iste sekunde okrenuo glavu ka meni gledajuci u nas sirom otvorenim ocima. Osetila sam tudju ruku na svojim ustima te nisam mogla nista reci. Uputila sam Harry'u tuzan pogled dok je trcao ka nama. Stigao je, na vreme.

Svoju pesnicu usmerio je ka nepoznatom decku i to je bilo dovoljno da me pusti. Brzim korakom je poceo da trci.

Osetila sam hladne ruke oko sebe i lep omeksivac pomesan sam mirisom cigareta. I... trave? Nije mi smetalo. Naprotiv, uzivala sam.

"U redu si?", cula sam njegov zabrinut glas.

Samo sam klimnula glavom znajuci da me moze videti i stegnula ga jos jace. Trebam ga.

____________________________

1300 reci😅. Kako vam se cini?

Trebam te. /h.s./ /zavrsena/Where stories live. Discover now