13.

1.4K 52 7
                                    

Sophia p.o.v.

Dragi dnevnice,
dugo ti nisam pisala. Skoro od kada sam dosla ovde. Upoznala sam mnogo divnih ljudi. Vecina se prema meni ponasa jako lepo. A najvise on, Styles. Njegovo ime je Harry ali ga ja zovem prezimenom. Ni sama ne znam zasto. Sinoc sam bila na zurci u jednoj kuci, za koju sam saznala tek jutros da je njegova. Secam se da sam na zurku dosla sa Jaredom, pricala sa Stefanom i nakon toga, sve je ostalo mutno. Kroz maglu se secam hladnog dodira decka kog se ne secam. Taj dodir mi je prijao, veoma. Necu lagati. Jutros sam se probudila u njegovoj sobi. Stylesovoj. Osetila sam njegov dodir kada me je pokrio dok je nesto radio u sobi, ne znam sta. Poklonio mi je knjigu. Romeo i Julija. Kako je to predivno, zar ne? Jos lepse je bilo kada me je iznenadio doruckom. Nisam znala da decko kao on poseduje umece kuvanja. Predivno citira reci Sekspira. Trenutak koji me je poneo danas, i koji me je ucinio da se osetim neprijatno ali opet lepo, bio je kada je uleteo u moju sobu dok sam bila u vesu. Rekao mi je da sam lepa. Zamisli, lepa. Na kraju je dodao da sam zgodna. Osecam se jako lepo nakon njegovih reci. Plasim se da ce se to osecanje pretvoriti u nesto vece, opet... Plasim se da cu se zaljubiti u njega, bas kao sve druge..

*
/dan kasnije.../

Harry p.o.v.

Vreme je da dobijem neke odgovore. Kidd se nece tek tako izvuci. Preziveo sam sto je lagao naivnu Sophiu da sam ga prebio, ali jako odvratan potez bio je onaj od sinoc. Namestiti silovanje jedne devojke, a na to se pretvarati da si joj prijatelj? Nisko, cak i za njega.

Nije mi jasna samo jedna stvar. Kako je Reed pristala na alkohol? Ne lici mi na partijanera koji se lako predaje alkoholu.

Od svega toga mi nije jasno kako se nasla u krevetu sa onakvim olosem.. On mi definitivno ne izgleda kao decko sa kojim bi ona provela 3 minute razgovora a tek tako intiman odnos. Razgovaracu sa njom o ovome. Nece ostati tek tako zaboravljeno.

Prolazio sam kroz hol skole koji je vodio ka wc-u. Nasmejao sam se setivsi se da Reed upotrebljava termin toalet. 'Dama'..

Video sam ga kako zvalavi neku devojku pored vrata wc-a. Pa Kidd, zao mi je, moracu da te prekinem. Zajebavam se, boli me kurac za ovim olosem i njegovom fufom.
Reed bi se zgrozila da cuje moje reci. Okej, koji mi je kurac za njom sada? Radim sve ovo za nju ali ovo postaje suludo...

Povukao sam ga za ranac i odvukao do prozora koji je sirom otvoren i gleda na skolski teren. Prozor je udaljen svega par metara od njegove prvobitne pozicije sa koje sam ga odvukao.

"Covece, koji je tvoj jebeni problem?", upitao je malo uplaseno. Video sam strah u njegovim pickastim ocima. Pokusso je da sakrije to od mene,hm..

"Pitacu te lepo. Zasto si lagao Sophiu?"

"Ne razum-", okej prekinucu ga dok jos imam zivce za njega.

"Nemoj meni da prodajes tu pricu. Znam da si je lagao. Ali evo, pretpostavicu zasto. Video si da je nova devojka lepa i zgodna. Pametna takodje. A pored toga, nije bila sa mnom i nije pala na mene. Jos. Da li sam u pravu?"

Nije odgovorio. Zna da znam sve i da ga citam kao najprostiju knjigu. Imao je namrsten izgled lica. Govno od coveka.

"Preci cu na sledece pitanje. Zasto je onaj decko pokusao da siluje Sophiu?", pitao sam sasvim smireno iako sam hteo da ga ubijem na licu mesta. Pa ona je devojka dodjavola..

"Gle, to nije treb-"

"Nisam te pitao sta je trebalo ili nije. Pitao sam, zasto je pokusao da je jebe?" Iznerviranost je bila vidno prisutna u mom glasu. "Ne pokusavaj da slazes. Cuo sam vas razgovor.", dodao sam.

"Boli me kurac sta si cuo.", rekao je i okrenuo se u nameri de ode.

Steta, izgleda da nije naucio da ja ne oprastam kada se neko zajebava sa nekim ko mi znaci.

Na ovaj ili onaj nacin..

Povukao sam ga za istu kragnu kao malopre. Mozda previse jako. Zateturao se nazad udarivsi glavom od krilo prozora. Jebem ti. Vec vidim haos koji ce nastati.

Uhvatio se za glavu gubeci ravnotezu. Video sam par kapljica krvi. Nije to nista ajde. Moglo je da bude i gore pf. Njegovi majmuni, videci sta se desava, doleteli su do nas i gle cuda, krenuli su na mene. Pa, dvojica samo ali u redu. Resio sam se i njih. Manji su od mene.

Kako ovakvi jebeni patuljici mogu igrati jebeni americki fudbal. Sve u kurac.

'Jezik Harry', cujem njene reci. Smesim se.

Osmeh sa lica mi pada kada osetim pesnicu na svom licu. Kidd. Nisi valjda... Vratio sam jacom merom. Ko mu je kriv, ja sam samo zeleo da razgovaram? Serem, zeleo sam da ga ubijem. I dalje zelim. Sranje, skocio je na mene.

Osecam njegove udarce na stomaku dok me ostala dvojica drze. Sranje. Sranje. Sranje. Sreca je odlucila da se seti mene poslavsi mi dva andjela. Dobro, dva kretena ali dva kretenska najbolja druga.

Luke i Nic. O Boze, ne secam se kada sam bio srecniji sto ih vidim. Resili su ova dva debila koji su trenutno vece picke od samog plavog pedera.

Vrlo brzo nasao sam se na njemu udarajuci ga jace, i jace. Moram priznati, dobro su me sredili. Ali sada je doslo mojih pet minuta. Obrisao sam krv sa usana, iz nosa i iznad obrve i vratio se mom gostu.

Ucenici su se okupljali oko nas. Niko nije snimao, sto je islo u moju korist. Ne smeju, to je razlog. Zabranjeno je. Neki od tih debila su navijali, to me je dodadno ponelo. Nosilo me je do trenutka kada sam cuo svoje ime.

"Harry...?", izgovorila je tiho, dovoljno tiho da je cujem.

Video sam razocarenje u njenim ocima. Kada bi samo znala da ovo radim za nju..

______________________

Hej. Jos 1 nastavak danas, tj. veceras. Nadam se da vam se doima.
Zelela bih da kazem da od sutra pocinje skola. Za mene. Bila sam na pauzi, odmoru, feriju, raspustu.. kako god zelite. To znaci ds ce nastavci verovatno malo, ali samo malo redje da izlaze. Trudicu se da budem redovna kao i do sada. To bi bilo to..

Love,
           S.

Trebam te. /h.s./ /zavrsena/Où les histoires vivent. Découvrez maintenant