10.

1.3K 55 4
                                    



Harry p.o.v.

Nisam video Reed veceras, sto znaci da cu moci da prebijem Kidda na mrtvo ime. To je dobro. Jako, jako dobro. Lutao sam kucom. Vremenom ti dosadni prolaziti kroz prostorije koje su izgubile draz vec mnogo godina.

Uputio sam se ka dnevnoj sobi gde je taj gad, pretpostavljam, zvalavio neku devojku koja mu je igrala u krilu.

Silazeci niz stepenice, razmisljao sam sta da mu uradim. Na koji nacin da ga kaznim. Razmisljao sam o Reed. Gde li je, sta radi? Verovatno smislja kako da nauci psihologiju, i koje carape da ukombinuje uz koju haljinu.

Setio sam se da nisam pogledao sve sobe na spratu. Neka moli Boga da ga ne nadjem. Ne pise mu se dobro. Ne radim ovo zbog Sophie, iskreno, ne secam se kada mi je neka devojka znacila nesto poslednji put. Ovo radim zbog sebe. Ne zelim da neki idiot prica lazi drugim devojkama, i tako ih osvoji.

Ne druskane, ova je moja. Bas kao i svaka druga.

Obisao sam i poslednju sobu na spratu. Nije ovde. To znaci da je u prizemlju. Polako.

Silazeci niz stepenice cuo sam zvuk tihog placa. Kako to nisam primetio ranije? Po sluhu sam se kretao i prisao jednim vratima. Cuo sam zenski glas kako doziva u pomoc, ekstremno tiho. Znam ovaj glas.. Mozda umisljam?

Ovo me je vratilo u jedno moje secanje. Pijana devojka je dozivala u pomoc..

Inace bih samo prosao pored sobe u kojoj se razmnozavaju spermatozoidi jer se cuju uzdasi zadovoljstva. Ali ovo mi ne zvuci kao zadovoljstvo. Samo zato sto je pijana ne znaci da treba biti silovana.

Brzo sam usao u sobu. Video sam siluetu muskarca kako svojim telom nadjacava telo devojke cije lice ne vidim ali glas znam. Ne zelim prenagliti sa reakcijom u slucaju da gresim. Jos uvek nisam siguran da li je to ona. Bolje bi mu bilo da nije.

Svom snagom ga povlacim za okovratnik i dizem. Decko je mortus pijan, ali vidim da ga to ne sprecava da se izivljava nad devojkom. Okrecem glavu u nadi da to nece biti ona. Moje nade su pale u vodu trenutak kasnije kada sam shvatio da je to ona.

Zaboga Reed, sta ti se desilo? Zasto pijes kada ne znas?

Cinjenica da je to ona bila je dovoljna da ga kaznim. Udarao sam ga, i udarao, o udarao... Nisam prestajao do trenutka kada sam video krv na svojim rukama.

Popravio sam njenu haljinu. Zgrozio sam se od pomisli da ju je taj manijak dirao. Haljina je bila mnogo iznad granice koja je dozvoljena.

Uzeo sam je u narucje i odneo u sobu. Moju sobu.

Sophia p.o.v.

Ne znam gde sam. Ne znam sta se desava. Jedino sto znam jeste da sam se vratila par godina nazad. Nazad u onu noc.

Opet sam osetila onaj ledeni dodir. Dodir koji mojim telom siri trnce. Lepe trnce. Bas kao nekada. Ko je ovo? Zasto ne mogu da vidim decka koji me spasava?

Kroz maglu vidim sitnice. Osecam ih. Ovo mi mirise na Stylesa. Cudno? Ne secam se da sam ga videla na ovoj zabavi.

Osecam meku podglogu ispod svog tela. Tezina na mojim kapcima mi ne dozvoljava da ih otvorim. Pretpostavljam da sam na krevetu. Sledece sto sam osetila bio je poljubac u celo. Reci koje su usledile naterale su me da se osetim zasticeno,

"ne brini Reed, sve je u redu."

To je on znam to. Zelim da se secam ovoga sutra. Zelim, ali polako gubim svest.

Harry p.o.v.

Gledam je kako spava. Lepa je. Mnogo. Izgleda tako cisto i nevino. Izgleda kao dete. Toliko je lepa.

Ovo mi smrdi na Stefana. Potrazicu ga.

Sada sam konacno sisao niz stepenice. Zaboravio sam na moje fantazije o ubijanju Kidda.

Dok sam prilazio vratima. Video sam njega i imbecila koji je napao Sophiu. Znao sam da on stoji iza ovoga. Znao sam. Jebeno sam znao. Cuo sam delic njihovog razgovora.

"Covece, nismo se tako dogovorili."

"Zaneo sam se."

"Zaneo si se. Sta bi se desilo da je Styles saznao za ovo."

Necu nista uraditi ovaj put. Ona mi i onako nece verovati zbog svega sto sam rekao pre, a i nemam dokaze. Dodjavola vise sve i moj glupi jezik.


__________________________

Evo mene opet. Jedan kraci nastavak veceras. Nadam se da je u redu...

Love,
          S.

Trebam te. /h.s./ /zavrsena/Where stories live. Discover now