24. 30 Juni 2018

34 1 0
                                    

''With a heart like that, you deserve the world.'' – R. M. Drake

Na het gevecht tussen Sebas en Jona, was het al snel weer goed gekomen. Jona had geen andere gevechten meer gehad, zelfs niet op de voetbalclub.

Jona en ik waren al twee maanden samen en hoe cliché het ook klonk, de tijd vloog met hem. Uren voelden als minuten en dagen zonder hem kropen voorbij.

In de twee maanden hadden Jona en ik nog nooit echte ruzie gehad en daar was ik ontzettend blij mee. We hadden zeker wel meningsverschillen, maar we kwamen hier altijd samen uit. We waren eigenlijk erg gelukkig met elkaar.

Jona had mij inlaten zien hoe mooi de liefde eigenlijk kon zijn, hij had al mijn twijfels en onzekerheden weggenomen. Niet één keer in mijn leven had ik getwijfeld aan Jona's bedoelingen en ik kon hem alleen maar bedanken, voor al het goeds wat hij was.

Op school ging het niet zo goed met Jona, sinds we een relatie hadden stond school op de derde plek, na mij en voetbal. We waren gestopt met bijles omdat we niet serieus konden blijven.

Zijn cijfers waren erg achteruit gegaan en soms had ik het gevoel dat dit mijn eigen schuld was, maar Jona had het zelf gedaan. Ik had hem nooit gevraagd slecht te presteren en het niet serieus te nemen.

Zijn ouders dachten hier wel anders over. Ze vonden dat ik Jona te veel afleidde, doordat we bij elkaar in de klas zaten en net als elk verliefd koppel, té veel tijd met elkaar doorbrachten. Jona en ik waren het hier niet mee eens, maar zijn ouders zagen dat niet in.

Op een bepaald moment hadden zijn ouders tegen hem gezegd, dat als hij niet harder aan school ging werken, hij mij niet meer mocht zien. Hij was beter zijn best gaan doen, maar de grootste schade was niet meer op te lossen. Jona zou waarschijnlijk het jaar over moeten doen.

Jona zou vandaag voor mij koken, omdat we twee maanden samen waren. We hadden besloten het vandaag te vieren, omdat we vrij waren van school. Het was een lief gebaar. Zijn ouders waren een weekendje weg voor zaken.

Hij was al naar de supermarkt gegaan en op de terugweg langs mijn huis gefietst, zodat we samen naar hem konden gaan.

Nadat hij zijn voordeur had open gemaakt en zeker wist dat zijn ouders er niet waren, zoende hij mij. Jona duwde me tegen de muur aan en zocht met zijn handen een stukje blote huid op. Ik liet mijn tas vallen.

Zoenend strompelde we de trap op en vielen we er bijna af. Hij maakte de deur, waarschijnlijk van zijn kamer, open en ik trok even terug. Ik keek zijn kamer rond en verbaasde me over hoe opgeruimd het was, sinds de laatste keer.

Zijn kamer was vrij leeg, in de hoek stond een twijfelaar en daar tegenover zijn bureau en kledingkast. Er lagen wat shirtjes op zijn bureau en zijn kast deur stond wagenwijd open.

Jona gaf me geen tijd meer om rond te kijken. Hij sloot de deur en draaide hem voor de zekerheid op slot. Jona zoende me weer, waarna hij me naar het bed begeleide. Ik viel neer op zijn bed en was omringd door Jona's geur. Jona lag tussen mijn benen en steunde op zijn elle bogen.

Ik draaide ons om, zodat ik boven hem lag en Jona frunnikte aan mijn shirt. Ik stopte de kus en gaf hem een paar kusjes in zijn nek. Jona's vingers duwde in mijn heupen en ik maakte een paar zuigzoenen.

Jona trok mijn shirt over mijn hoofd heen en liet voorzichtig zijn handen over mijn borsten glijden. Er kwam een laag geluid uit Jona's keel en zijn vingers verdwenen op mijn rug, bij de sluiting van mijn bh.

Hij keek even naar me en maakte de sluiting los. Ik werd in het matras geduwd en mijn bh verdween op de grond. Hij kuste mijn nek en ook mijn borst.

Ik verwikkelde mijn handen in zijn krullen en trok er heel lichtjes aan, waardoor Jona gromde. Jona kwam om hoog en ook zijn shirt belandde op de grond. Ik drukte mijn lippen op de zijne en hij beet zachtjes op mijn onderlip, waarna zijn tong mijn mond in gleed.

Een van mijn vingers haakte ik door zijn riem en ik duwde hem dichter tegen me aan. Ik frunnikte aan de sluiting van zijn riem en probeerde hem los te maken.

''Niet doen,'' hijgde hij, toen ik zijn knoop open wilde maken. Ik keek hem onzeker aan. Jona draaide zich op zijn rug en keek me aan met een schuin glimlachje.

''Ben je eigenlijk nog maagd?'' vroeg hij aan me, waarna hij zich naar me toe draaide.

''Ja,'' fluisterde ik, ''jij niet, toch?'' Hij stak zijn hand uit naar een plukje haar en knikte.

''Met Sanne zeker?'' Jona stond wel bekend als een casanova, dus dit viel te verwachten.

''Ook ja,'' mompelde hij. Het was even stil.

''Dus je wilde niet met Justin naar bed?'' vroeg Jona, waarna hij moest lachen.

''Nee, tuurlijk niet. Ik was net dertien toen we verkering kregen.'' Ik greep mijn shirt en bh van de grond en trok deze weer aan, ik voelde me naakt. Jona gaf me een flauwe grijns.

''Hoe oud was jij dan?'' vroeg ik aan hem.

''Net veertien, denk ik.'' Jona krabde even aan zijn nek. Zijn andere hand verwikkelde hij met de mijne. Ik schrok een beetje van zijn antwoord, maar liet het niet merken. Ik knikte.

''Praatte je eigenlijk nog veel met Justin nadat het uitging?''

''Nee, nadat zijn ouders uit elkaar gingen, had hij minder tijd voor mij en maakte we het uit. Daarna kregen we ook gelijk minder contact, doordat hij zo ver weg woont en nu spreek ik hem niet meer,'' antwoordde ik eerlijk. Ik vond het jammer hoe het was gelopen, maar zou er nu niks aan veranderen.

Jona trok me dichter naar zich toe en sloot me in zijn armen.

''Gelukkig ben je nu van mij,'' zei hij, waarna hij een kusje op mijn haren drukte.

JonaWhere stories live. Discover now