#7

6K 254 36
                                    

     Arabasına binen Emir'i umursamadan kendi arabama bindim ve sürmeye başladım. Siyah araba hemen arkamdan beni takip ediyordu. Ancak siyah arabanın arkasında başka bir araba daha vardı. Gözlerin şaşkınlıkla açıldı. Emir neden siyah arabanın arkasından geliyordu. Belki de sadece bir rastlantıdır, diye düşündüm. O yüzden Emir'in arabasına aldırış etmedim.

     Arabayı sürerken bazen arkama bakıyor, siyah arabanın peşimden gelip gelmediğini kontrol ediyordmum. Arabanın ormanlık yollardan geçmeye başladığını fark edince, arabayı kenara çekip durdurdum. Arabadan inip durmuş olan iki arabaya da baktım. Böylece Emir'in beni takip etmiş olduğunu anlamış oldum. Emir'in arabasına doğru ilerledim ve camın yanında durdum. Eğilip Emir'e baktığımda o da arabanın camını indirmiş bir şekilde bana bakıyordu.
"Neden beni takip ediyorsun?" Dedim.
"Seni takip etmiyorum. Seni takip eden arabayı takip ediyorum. Aslında bak şimdi merakıma yenik düştüm. O araba seni neden takip ediyor?" Dedi.
"Sanane." Dedim.

     O sırada bir araba kapısının kapanma sesini duydum. Başımı o yöne çevirince, arabadan inen iki adam gözüme takıldı. Ben adamlara doğru ilerlerken, adamlarda bana doğru ilerliyordu. Ortada buluşunca durduk. Adamlara iğrenir gibi baktım ve konuştum.
"Ne istiyorsunuz."
"Patron seni istiyor."
"O zaman o siktiğimin patronunuza söyleyin, zor ister. Bir tarafı yiyorsa gelisin kendisi alsın." Dedim. Tam o sırada arkamdan bir araba kapısının kapanma sesi gelince Emir'in arabasından inmiş olduğunu anladım. Ancak arkamı dönme gereği hissetmedim. Adamlarsa Emir'e nefret dolu gözlerle bakıyordu. Ardından adamlardan birinin bakışları bana döndü.
"Patronumuz hakkında düzgün konuşu ufaklık."
Ufaklık mı?!
"Yoksa ne yaparsın?" Dedim. Öfkelenen taraf bu sefer bendim. Adam bana pis bir sırıtış attı.
"Seni ona götürmemizi istedi. Ancak hırpalayamayacağımız hakkında hiçbir şey söylemedi." Dedi.
Bu sefer ben adama pis bir sırıtış atmıştım.
"Sıkıyorsa gelsene." Dedim.
Adam öfkeli bir şekilde üzerime yürüdü. Tam yumruk atacakken elini havada tuttu ve kolunu ters çevirdim. Arkasında tekme atarak adamj arkadaşına doğru fırlattım. Adam yerdeki arkadaşını tutup ayağa kaldırdı ve ikisi de üzerime doğru gelmeye başladı. Filimlerdekinin aksine, bu tür kavgalarda insanlar tek tek değil topluca saldırırdı. Aynen öyle de oldu.

     Sağımdaki adama anında arkama geçip kollarımı tuttu. O sırada diğer adam üzerine doğru geliyordu. Arkamdan kollarımı tutan adamdan destek alarak havaya zıpladım ve önhmdeki adamın karnına tekme attım. Önündeki adam sendeleyerek geriye doğru düşerken, hızla arkamdaki adamın karnına sertçe dirsek attım. Adam iki büklüm olurken bir tane de kasıklarına tekme attım. Adamın bu iki büklüm pozisyonundan yararlanarak kafasını tuttum. Kafasını tuttuğum gibi de sertçe dizimle vurdum. Hemen ardından adam yere yığılmıştı. Anlaşılan bayılmıştı. Biri bitti, diğeri kaldı.
    
     Tekme atarak yere düşürdüğüm adam sonunda ayağa kalkmış, bana doğru ilerliyordu. Hızla ona doğru döndüm. Adam tam tekme atacakken, elimle tekmesini yana savrdum. Ardından anında kafasına tekme attım. Adam iki büklüm kalınca da dizimi sertçe karnına geçirdim. Adam yere yığılıp öylece kalmıştı.

     Arkamdan yavaşça bir alkış sesi duyuldu. Hızla o tarafa döndüğümde Emir'in beni alkışladığını fark ettim. Bana sırıtarak bakıyordu. Ona doğru yürüdüm.
"Gerçekten çok yardımın dokundu." Dedim.
O sırıtmaya devam ediyordu. "Hatırlatta seni asla sinirlendirmiyim." Dedi.
Başımı onaylar anlamda salladım.
"Attığım dayak bu ibneleri en fazla bir saat yerde tutar. Bu da demek oluyor ki... gitmeliyiz." Dedim.
Emir "Arabanla beni takip et." Dedi.
Alaycı bir şekilde ona baktım.
"Oldu canım! Başka bir isteğin var mı?"
"Eğer Burakla aramda ne olduğunu merak ediyorsan, beni takip edersin." Dedi.
Çatık kaşlarımla ona baktım. Hadi ama! Zayıf noktadan vurdu!

     Emir arabasına binerken bende kendi arabama bindim. Ardından Emir'i takip etmeye başladım.

   Acaba Burakla aralarında ne geçti?



Herkese merhaba! İşte yeni bir bölümle karşınızdayım! Umarım beğenmişsinizdir :)

Melekler ÇetesiKde žijí příběhy. Začni objevovat