XX

682 48 20
                                    

Çok ruh takılıyorsunuz ksbfslfjd konuşun benle ya :(

Ve 10K için teşekkür ederim sizi seviyorum hem de çooooook 💞

~

"Pekala Jungkook ne demen gerektiğini  iyi biliyorsun, şimdi tekrarla bakalım."

"Ah hadi ama hyung! Zaten yirmi kez mi ne tekrarladım yetmiyor mu?! Ben iyiyim böyle sıkıntı yok."

"Eh burda Taehyung'ın ailesinden bahsediyoruz o yüzden, evet bir sıkıntı var. Şimdi o minik konuşmanı tekrarla hadi."

"Üf be... pekala başlıyorum, merhaba benim adım Jung-"

"KALDIRIN KIÇLARINIZI GELİYORLAR LAN! VARDILAR!"

Jin, Jungkook'un Kim ailesinin önünde bir anda kekelemesini, batırmasını önlemek için Jungkook'a minik bir konuşma hazırlamış onu ezberletirken ikisi de malikanenin ta öbür ucundan duyabildikleri Hoseok'un bağrışlarıyla yerlerinden fırladılar.
İkisi de koşar adım malikaneden çıkıp büyük girişe ilerlediler. Birlikte yürürlerken bir anda geriye kalanlar da yanlarına geldiler ve hep birlikte girişe vardılar, aralarından ilk varan Taehyung'dı ki ailesinin arabadan inmesini ve hemen bir an önce bunun burada bitmesini istiyordu.
Jungkook'un aklından bir an için olsun Taehyung'ın yanında dikilmek gerekirse koluna girmek geçmişti ancak bunu yapmaması gerektiğini kendine hatırlataraktan Jin hyung'ının yanında durdu, şimdi Taehyung ile arasında beş kişi duruyordu.
Vardığı gibi bir çift gözün onu ararken birden üstünde sabitlendiğini hissetti. Bu gözlerin sahibini çok iyi biliyordu derin bir iç çekti, bundan nefret ediyordu ama böyle olmak zorundaydı, birbirlerinden uzakta durmaları gerekiyordu. Ardından hepsi büyük bir gürültüyle arabanın kapılarının kapandığını duydular, beraberinde ince tiz bir sesi de getirerek.

"Taehyung! Benim şirin yakışıklı bebeğim! Buraya gel de annen seni bir güzel kucaklasın!"

"Ah işte yine başlıyoruz..."

"Jimin şimdi sırası değil kapa o çeneni."

Taehyung homurdana homurdana annesine doğru ilerlemeye başladı, kadıncağız Taehyung'a kalırsa orada bir salak gibi dikiliyordu ama eh ne olursa olsun her türlü ona sarılması gerekecekti.
Taehyung kollarını annesinin belinde sarıp çenesini kadının omzuna yerleştirirken o bir daha arasına alınmak istemediği kolların zıttına giderek bedenine sarıldığını hissetti. "Ayyy seni çok özledim! Seninle görüşmeyeli çok uzun zaman oldu, tıpkı baban gibi günden güne daha da yakışıklı bir hale geliyorsun."

'Aynen kesinlikle onun gibi...'

Taehyung annesi görmeden gözlerini devirdi. Bundan sonra, annesi sonunda kucaklaşmayı bırakmak kararıyla geri çekildiğinde Taehyung babasının onlara yaklaştığını fark etti. Annesi çoktan geriye kalan çocuklara sarılmaya koyulmuştu bile. Kadın tam da son olarak dalgınlıktan Jungkook'a sarılacaktı ki bir anda hareket etmeyi bıraktı ve şaşkınlıktan sadece kirpiklerini kırpıştırabildi, ah Jungkook çok isterdi Taehyung'ın onun şu anda içinde yaşadığı panikten ne kadar terlediğini ve yakında eriyip yere yapışacağını. O sırada Taehyung'ın babası oğluna sarıldı ve geri çekilirken omzu ile kürek kemiğinin arasındaki boşluğa hafifçe bir iki kez vurdu ve geri çekildi. Bay Kim başını karısının olduğu yöne çevirdi ki önünde önceden hiç görmediği bir çocuk duruyordu, merakla bakan gözlerine çoktan çatılan kaşları da katılmıştı bile. Taehyung boğazını acıtan bir yutkunmayla birlikte gözleri annesinin sorusuna cevap vermek için sonunda dudaklarını aralamaya cesaret bulan Jungkook'a kaydı. 

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Where stories live. Discover now