XXIX

391 26 21
                                    


Yine geldi allan belası ben

~

Jungkook bir daha ortaya çıkıp kendini göstermeyeceğini düşündü bu da onun dudaklarını istemsizce bükmesine ve gözyaşlarına engel olabilmek için gözlerini sıkıca kapamasına neden oluyordu, şu son zamanlarda sürekli ağlayıp duruyordu nasıl gözyaşları tükenmiyordu?

Çok geçmeden, kulağına ulaşan ayak sesleriyle hazırlıksız yakalandı. İrkilmeden edemedi -ki bedenini saran onca ağır zincire rağmen mümkense- hızla uzunca bir süre eğik tuttuğu başını kapıya doğru kaldırdığı gibi karşısında biri belirdi, geçen onca zamandan sonra çok özlediği biri...

'Baekhyunnie Hyung...'

"Jungkookie!? Sen misin!?"

'Bana taktığı lakapla seslenmesini o kadar özlemişim ki...'

Jungkook gözlerine inanamadı, sonunda direndiği gözyaşlarının yanaklarından süzülmesine izin verdi ama bu sefer ne sinirinden ne de hüzünündendi gözyaşları, depresif havası, aklı bir anda yok olmuş yerini sevinç ve umut kaplamıştı.

"H-hyung s-seni çok ö-özledim! L-lütfen gitmeme i-izin ver! "

Baekhyun hızla elini küçüğün ağzına yaklaştırdı, işaret parmağı susması için dudaklarına baskı uyguladı.

"Babam hala dışarıda, kimseyi şüphelendirmeden bizi buraya sokmaya çalıştık ki işe yaradı fakat uzun süre kalırsam hemen anlaşılacaktır özellikle şu, Bayan Kim yokluğumu fark ederse şüphelenebilir. Sakın korkma, sana yardım edeceğim ve diğerlerinden de destek alacağım. "

'Diğerleri...?'

"Diğerleri derken, neyi kastediyorsun?"

Baekhyun küçüğüne sımsıcak gülümsedi. "Yugyeom ve Lisa tabii ki! Şey aslında, Lisa başka bir yerde çalışıyor. Sanırım arkadaşının kafesinde çalışıyordu ama Yugyeom burada benimle, sonuçta ailelerimiz yakın. Merak etme, Lisa'ya da yakında ulaşmaya çalışacağım... Şimdilik sana sadece bir sorum var, neden aramalarımıza cevap vermedin? Başına bir şey geldi sandık, özümüz koptu... Yani, göründüğü üzere yanılmamışız ancak kaçırılmaktan ayrı şeyler gelmedi değil aklımıza."

"Hyung şimdi sana her şeyi anlatmak isterdim ama dediğin gibi sırası değil, kaçmayı başarırsam sana her şeyi bir bir anlatacağım tamam mı? Kısacası sana şunu söyleyebilirim ki bir şekilde sizle olan bağım koptu ve bir daha size ulaşamadım, hepsi bu."

"Her neyse boşver, anladım... Kookie şimdi gitmem gerek. Şimdiden o kadın beni arıyor olabilir, tahmin edebileceğin gibi kendi işini bize yaptırtıyor."

"Tamam hyung, lütfen yakında yine gel."

"Söz veriyorum geleceğim."

Ardından sarıldılar -daha çok Baekhyun'ın canını yakmadan dikkatle onu kollarının arasına almasından ibaretti çünkü Jungkook'un vücudu yara bere içindeydi. Baekhyun nazikçe alnına bir öpücük kondurdu ve saçını okşadı, veda edip oradan ayrıldı.

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang