XXV

794 32 16
                                    


~

Her duyguyu dışa vurmak amacıyla,

Dudaklarına engel olmamalıydı

Kalbine yardımcı olabilmesi için için dudakları eşliğinde

Dünyanın tüm bu duyguları duymasını sağlamak için

Sen onu 「sevdin」

Fakat bu  bir şeyi değiştirir miydi?

Degiştirmemesini umuyordu

Ama sonunda bunu yaptı

Ne yazık ki sadece değiştirmekle kalmadı,

Her şeyi başa sardı 

Sardı ve sardı

Tekrar ve tekrar...

~

Yoongi birkez daha iş yerinden çıkmıştı, stüdyosundan. O gece düşüncelerine, hislerine sahip çıkamamıştı pişman olmalı mıydı? bilmiyordu. Aklında oluşan binlerce bulut önünü bile görmesine izin vermiyordu, içmemişti ancak o etkiyi çok şiddetli yaşatıyordu ona. Yine geçe kalmıştı, her şeyin düzeleceğini ve güzel bir hâle geleceğini düşünüyordu ve belki de o genç adamın o saf kalbini kazanma şansı olduğunu düşünüyordu, ancak yapamadı, yapamazdı işte.

Başından beri biliyordu
ama bunu diyemeden edemedi,

「Siktir et!

Bu, ilk seferinde de olduğu gibi iyi bitmemişti. Kendisine, kalbine bir şans daha vermek istedi ama kalbi onu yine yüzüstü bırakmıştı.

Yoongi, kaldırımdan yürümeye devam ederken titreyen elleri kotunun ön ceplerini bulmuştu bile. Bu saatte çoktan evinde olmalıydı, fakat tıpkı evi gibi, sessiz bir yerde yalnız kalmaktan kaçmak amacıyla stüdyosunda daha fazla zaman geçirmeye karar vermişti, daha çok oyalanmıştiı diyebiliriz. Kahvesini almak için her gün ziyaret ettiği tek kahve dükkânı olan mekâna ilerledi, tek oraya uğruyordu çünkü stüdyosunun yakınındaki tek kahve dükkânı oydu.

Kapının üstündeki zil, kafeye girdiği anda çalmaya başladı, sıcak kahve kokusu burnuna ulaştığında dudakları küçük bir gülümsemeye dönüşü verdi. Kahve, kendisini her ne zaman kötü hissettiğinde veya stres altına girdiğinde kendisini çok daha iyi hissettirdi. Tek başına durmuş bir müşteri bekleyen çalışana doğru yürürken, etrafa göz atmasıyla diğer çalışanların ellerinde tabaklar ve kahve fincanlarıyla koştuklarını gördü.

Kadının yüzündeki gülümsemenin Yoongi ona doğru yaklaştıkça garip bir hâl aldığını fark ettiğinde  çevresine pek de dikkat etmiyordu. Yoongi kadının o anda bakmakta olduğu yere baktı ve gözleri bir daha asla bu kadar yakın olmak istemediği biriyle, birinin gözleriyle birkez daha buluşmuştu.

Neredeyse dibinde tıpkı kendisi gibi dikilen Jimin'inin ta kendisiydi, iki çift gözün buluşması sonucunda dudaklarının yüzünde belirmeye başlayan şaşkınlıkla aralanmasını izledi bir süre Yoongi.

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin