XXXI

331 21 17
                                    


Kodumun uygulaması tamı tamına üç kere yazıyı hem en son kaydettiğim yere kadar ardından yetmemiş gibi tümüyle sildi... Sabır mabır kalmadı.

~

"Yemin olsun ki birkez daha orada gece yarısına kadar kalmayı planlıyorsan, senle bir daha konuşmayacağım!"

"Hyung sakin ol! Sadece kontrol ediyorum hepsi bu kadar."

"Ne zaman pes edeceksin Hoseok?"

Hoseok olduğu yerde duruverdi, bugün de yine Taehyung'ın şirketine gitmeyi planlıyordu. Başta hepsi birden ayaklanıp Taehyung ve Jungkook için şirketin yakınlarını arıyorlardı ancak günler geçtikçe, sonu gelmediğinden dolayı hepsi başta Yoongi olmak üzere pes etmişlerdi, aslında aralarından biri hariç. O kişi Hoseok'du.

"Geri döneceğim tamam mı? Merak etmeyin ve hayır pes etmeyeceğim!"

"Pekala sadece... Çabuk ol."

"Sonra konuşuruz hyung."

Hoseok telefonunu kapattı ve derin bir nefes ciğerlerinden boşaldı, şirkete vardığında sağdan soldan tanıdık yüzlerden selamlar alıyordu sonuçta yıllardır buraya rastgele gelip gidiyordu, herkes bir şekilde adını ve yüzünü kavramıştı artık.

Hoseok resepsiyona doğru yürüdü, yaklaşan ayak sesleriyle uğraştığı işe ara veren kadın o fark edemeden burnunun ucuna kadar kaymış gözlüklerinin ardından kafasını kaldırıp ayak seslerinin sahibine baktı.

"Ah Bay Jung, Bugün uğramazsınız diye düşünüyordum, ayni sebep mi?"

Hoseok başıyla onayladı elleri masanın yüzeyini buldu.

"Lütfen bana geri geldiğini söyleyin!"

Hoseok kadının dudaklarının nasıl yukarı doğru kırıldığını gördü sanki gülümsüyordu, ancak gözleri yukarı kaydığı zaman gördü ki bu gülümseme beklediği gülümseme değildi aksine hüzün doluydu. Karışık bir ifadesi vardı ona güzel bir haber mi verecekti yoksa sürekli duymaktan ezberlediğini yine mi duyacaktı bilemiyordu ama öğrenmesi uzun sürmedi.

Ne yazık ki, beklentilerinin bu dengesi duydukları ile bozuluyordu.

"Onu görmüş olduğumu söylesem yalan söylemiş olurdum ama resepsiyona bile yaklaşmadan nereye gideceğini biliyormuşçasına emin adımlarla birinin geldiğini gördüm, yüzünü bir maske ile saklıyordu bu yüzden yüzünü kestiremedim aynı şekilde gözlerini de saçları gözlerini kapatıyordu. Öylece bakakaldım ve işin gario tarafı kimse onu durdurmuyordu da... Belki bir göz atsanız iyi olur. "

Hoseok dudaklarını ısırdı, kafasında ne kadar ölçtüyse de sonunda kabul etti.

"Tamam bakacağım."

"Sizin için ofisi aramamı ister misiniz ne olur ne olmaz?"

Hoseok hayır şeklinde başını salladı aynı şekilde ellerini de.
"Hiç gerek yok, teşekkürler."

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Where stories live. Discover now