XXX

350 25 11
                                    


~

Baekhyun ve Yugyeom malikaneye yakın bir alanda yerleşmiş en ufak bir canlının bile hareketlerini gözlüyordu, birkaç çalının arasında olabildiğince gizlenmeye özen göstererek. Bayan Kim'in alanda görevlendirdiği adamlarından birkaçı vardiya değiştirmek adına uzaklaşsa da yerlerini kısa bir süre içerisinde yeni şahıslar dolduruyordu. Çevrede hala onlarca adam vardı.

Plan hakkındaki küçük ama bir o kadar ciddi toplantıları ardından Jungkook'un bol şans dilemesiyle, genç adamın yanından ayrılıp planın gerçekleştirmek için yola koyuldular. İlk başta her ne kadar bu küçük görevleri üzerine endişelenseler de Jungkook hiç endişelenmemelerini, onları tüm kalbiyle desteklediğini söylediğinde içleri rahatlamıştı. Bu şekilde kesin karar alıp işe koyulmuşlardı.

Aynı şey aileleri için de geçerliydi, her şeyi bir bir hazırlamışlardı. Jungkook pek 'silah' kısmında emin değildi ancak Bay Byun'dan duyduğuna göre Kim'lerin adamları en ufak inkarda kim olursa olsun acımadan dizlerinin üstüne çöktürüp öldürüyordu yani hiç şüphesiz ve mantıken onlar da donanımlıydı. Eğer silahsız baskına katılırlarsa, gerek ellerinde meşale olsun yine de karşılarında hiç şansları kalmayacaktı.

Böylelikle Jungkook silah konusunda hem fikir olmak zorunda kaldı.

Baekhyun telefonundan gelen sesle elini cebine soktu ve ekranına baktı.
ID görmesiyle yüzünde bir tebessüm belirdi.

Arayan Lisa'ydı, bu demek oluyordu ki Jennie ile ıkisi kasabanın yakınlarındaydı.

Baekhyun gözlerini bir süre malikanede gezdirdi ve Yugyeom'a döndü, arayanın kim olduğunu fark edince o da anlamıştı kafasından ne geçtiğini ve başıyla onayladı.

"İşte tam zamanı."








[2 gün önce]

"SENİ PİSLİK İŞİNİ YAP!
BUNUN İÇİN PARA ÖDÜYORUM BEN!"

Taehyung beyazlara bürünmüş odada yatağa bileklerinden uygulanan baskıyla tutuluyordu.
Gün geçtikçe, Bay Kim oğlundaki tuhaf değişikliği görebiliyordu ama böyle bir şeyi hiç beklemiyordu.

Taehyung değişiyordu.
Bir canavar gibi davranıyordu.

Vücudunda yer almış yaraları eskilerinin geçmesini beklemeden artıyordu, kan ter içinde kalmıştı.
Delicesine durmadan gün boyu kahkahalar atıyordu, Bay Kim artık ne kadar dayanabilirdi bilmiyordu.

Üzerinde henüz denemeye niyetli değildi, fakat Taehyung sınırları zorluyordu.

Bilinçli ya da bilinçli olmadan.

Şimdi tam zamanıydı.

Altında çalışan özel bir doktorun derhal getirilmesini istedi.

Acil bir durumdu sonuçta.

Doktorun içeri gelmesiyle, donup kalması bir olmuştu. Daha önce böylesini görmemişti, ne diyeceğini bilemiyordu. Taehyung normal bir insana göre her ne kadar kendinden geçmişse de çok hızlı nefes alıp veriyordu, kahkahaları boğacak kadar yükselmiş ve durmak bilmez hale gelmişti, her an boğulacak gibi bir hali vardı ki kahkahaları nefesini kesiyordu ama bu kendisinin bile umurunda değildi, aklı iradesi uçup gitmişti.

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Where stories live. Discover now