XXVI

500 32 29
                                    


Hazır orijinalde iyi bir noktaya geldiğime göre biraz da çevireyim dedim iyi demiş miyim? şsmgksgk

~

Çift ve arkadaşları- yani Yoongi ve Jimin dışındakiler onlarla birlikteydiler ikiliyi her ne kadar arasalar da telefonlarına cevap vermiyorlardı... her neyse, hepsi teker teker Taehyung'ın arabasından indiler. Tam şu anda Bay Kim'in bir o kadar ünlü ama bir o kadar da gizli, tanınmayan şirketinin önünde dikiliyorlardı. Jungkook, Taehyung'ın gördüğü manzarayla anında ellerinin titremeye başladığını hissedebiliyordu, geçen seferkinden daha şiddetle hem de.

Bu yüzden de Jungkook büyüğünün elini daha sıkı kavradı ki, Taehyung onun her zaman yanında ne olursa olsun olacağını anlayabilsin, tam da düşündüğü ve istediği gibi Taehyung kendi elini kavrayan sıcak avuçtan kalbine ulaşan hisle biraz olsun sakinleşti ve derin bir nefes alarak arkadaşlarına çevirdi başını.

"Pekala, göz açıp kapayıncaya kadar girelim ve aynı şekilde hızla çıkalım, tamam mı? Kalmamız gereken yeterli süreyi aşmamızı istemiyorum."

"Neden maske giydiğimizi biri yine açıklayabilir mi lütfen?" HS

"Bunları takıyoruz çünkü bu devasa binanın, bu şirketin yakınlarında veya içinde hiç fark etmez, fark edemeyeceğimiz kılıkta ve sayıda katil belki de bir çete üyesi olabilir... Ya da daha önceden hiç duymadığımız tipler olabilir, bunları takmamızın nedeni işte bu yüzden hyung." TH

" Ah... Pekala." HS

" Hadi artık girelim. Her ne kadar içerde dışardan daha çok tehlike olsa da katılmamız gereken ansızın oluşmuş tuhaf küçük bir toplantımız var." SJ

Taehyung hyung'ının cümlesine karşılık başıyla onayladı katıldığını göstererek.

"Hadi bunu burada bitirelim."

~

Bay Kim ofisinin kapısının ardından gelen tıkırtıyla başını o yöne çevirdi, koyu bir kahve tonundaki kapının ardında artık her kim varsa girmesi için 'gelin!' diye seslendi. Gelenin bir çalışanı olduğunu anlayınca bir şey demeden yüzüne bakmaya başladı. Gencecik delikan refleks olmuş şu konuşmaya başlamadan hemen önce herkesin ilgisini çekmek için boğaz temizlemeyi unutmadı ve geliş amacını açıklamaya başladı patronuna. Öteki açıdan, Bay Kim ise o meşhur düz ifadesiyle gözlerini dikmiş ne diyecekse bir an önce deyip gitsin diye bekliyordu.

"Patron, oğlunuz Kim Taehyung arkadaşları eşliğinde dışarıda sizin kararınızı bekliyor."

"Mükemmel, hemen içeri gelmelerini ilet."

"Derhal efendim."

Genç adam odadan çıktıktan bir süre sonra, hemen yanı başında Taehyung ve diğerleriyle patronunun izniyle tekrardan içeri girdi.

Jungkook yine diğerlerinin haberiyle aynı role bürünmüş, olabildiğince Taehyung'dan uzak durmaya çalışıyordu.  
   Bu şartlardan dolayı ne kadar üzgün olduğunu hafifçene büktüğü dudaklarıyla SeokJin'in yanında dikilmesinden anlayabilirdiniz.

〘TR〙「 All Mine - Taek∞k 」✓Where stories live. Discover now