Özel Bölüm 2 (M)

969 76 107
                                    

"Ahm~Jongin"

Jongin'in bu temasla nefesi kesildi.Bacakları deli gibi titrerken trabzana sıkıca tutundu ve kendini geriye doğru Sehun'u daha çok hissetmek için itti.Burada içeride bir sürü millet varken Sehun ile daracık bir kabinde seviştiğine inanamıyordu.Dişlerini dudaklarına geçirip inlemesini engelledi.En azından çıkacak yüksek sesli bir inlemeyi Sehun'un dudakları ile engellemk istiyordu.Fakat o dudaklar henüz gelmemişti.

Sehun,bu oyunu çok sevmişti.Jongin'in utanırken yüzünde oluşan o ifadeyi seviyordu.Bu yüzden Jongin'i öpmeyecek ve inlemesini ağzından kaçırmasını sağlayacaktı.Elini açılan pantolona attı ve baksır ile birlikte yeri boylamasını sağladı.Hazırlık yapmadan girmek onun için daha zevkliyken küçük sevgilisinin canını yakmak istemiyordu.Jongin'i karnından tutup önünde eğdi.Ortaya çıkan muazzam görüntüyle dudaklarını yaladı.Her seferinde tıpkı ilk defaymış gibi içinde oluşan hisse anlam veremedi.
Sahi neden böyle hissediyordu?
Jongin'in aynadaki kapalı gözlerine ve dişlediği dolgun dudaklara baktı.Küçük Sehun çoktan hareketlenmişti bile.Derince bir inleme bıraktı.
"Ahh!!"

"Jongin lanet olası dudaklarını dişlemeyi bırak seni parçalara ayırma isteğimi körüklüyorsun."

Jongin duyduğu cümle ile kapalı gözlerini yavaşça açtı ve arkasında ona şehvetle bakan Sehun'a baktı.
Neden konuşup işini yapmıyordu ki?
Kendisini tekrar Sehun'un önüne doğru itti.Gözlerinde oyuncu bir bakış vardı ve bu Sehun'u deli ediyordu.

"Ac-cele et ve bitir şunu" diye emretti Jongin.Yeterince olmayacak bir ortamdaydılar zaten.Sehun'un bu ağır hareketleri de cabasıydı.
Sehun,kemerini yüzündeki sexy bir sırıtışla açtı.Gözlerini aynadaki sevgilisinin gözlerinizden bir an bile ayırmıyordu.pantolunu dudaklarını yalayarak düşük bir hızla indirdi.Biraz sevgilisiyle oyun oynamak istiyordu.Doğrusu Jongin'i sinir edip onun hamle yapmasını istiyordu.

Ellerini dolgun kalçada gezdirip eğildi ve ufak ıslak bir öpücük bıraktı.Jongin bu ıslak öpücük ile kendini inlemekten alıkoyamamıştı.Sehun'un ne tür bir oyun oynadığını bilmiyordu.Oyun oynamıyor olsa bile Jongin sinir olmuştu bile.Hem onu öpmemişti.

"Lanet olası oyun oynamayı bırak Sehun!!"

Sehun eğlendiğini belli eden bir kıkırtı bıraktı.Amacına ulaşmasına çok az kalmıştı.

Dolgun kalçadaki dudaklarını iç tarafa yönelti.Onu içine almak için kasılan küçük deliğe dilini hafifçe sürtüp geri çekilmişti.Bu hareketini bir kez daha tekrarladı.O sıcak mağaraya girmeyi çok istese de oyun ısteği daha ağır basıyordu.

Jongin kendisini Sehun'un diline daha çok itiyor daha fazlasını yapmasını yalvarır gibi kasılıyordu.
Sehun yüzündeki arsız sırıtışı silemedi.Dudaklarını küçük delikten ayırıp Jongin'in erkekliğine hareket ettirdi.

Jongin erkekliginde hissettiği sıcak dudaklarla çılgık atmaktan son anda kurtarmıştı kendini.Bunu sağlayan Sehun'un elleri olmuştu.

"Tüm insanları başımıza toplamak istemeszsin değil mi sevgilim?"

Jongin kızgın bakışlarını sehun'a yöneltti.Sehun'un onunla eğlenmesinden oyun oynamasından nefret ediyordu.Ağzındaki eli itip keskin bakışlar ile aynadaki Sehun'a baktı.O aptal sırıtışı yok etmek istiyordu.Hırla önüne dönüp onunla oyun oynayan Sehun'un gözlerine sinirle baktı.Onun dudakları olmadan lanet olası bir sevişme falan istemiyordu.Sehun'un yanaklarını tutup kendisine çekti.O pembe dudakları hissetmek istiyordu.Tam.dudakları buluşacak derken Sehun kafasını yana çevirdi.Jongin'in yüzünde oluşan tatlı şaşkınlığı görmek istese bile yana yatırdığı kafası ile oldukça zordu.

ᶜʰᵉʳʳʸ ᵇˡᵒˢˢᵒᵐˢ ᵃᶠᵗᵉʳ ʷᶤᶰᵗᵉʳ/ ˢᵉᵏᵃᶤ Where stories live. Discover now