Bölüm 17

430 54 109
                                    

"Sanırım sana öpüşmeyi öğretmem gerek Hyung"

Jongin utançla kafasını önüne gömdü.Atmaktan yorgun düşmüş kalbi nefesinin düzelmesine yardımcı olmuyordu.Önünde ona yapışık duran beden her şeyi onun için daha çok zorlaştırıyordu.

Sehun bu görüntüyü yüzündeki gülümseme ile izledi.Ne zaman bu kadar tatlı olmuştu hyungu?Neden böyle geç farketmişti bunları tartıyordu kafasında.

Önündeki güzelliğin kafasını önüne gömmesine katlanamadı. Ona baksın istiyordu.Onu görsün,onu sevsin,o minik kalbi bir tek onun için çarpsın.
Elini çenesine koyup utangaç bakışıları kendine çekti.Gözleri kısa bir an kenetlendi.

"Beni öptükten sonra utanamazsn hyung."

Jongin kızaran yanakları ve alev alan kulakları ile bakışlarını daha fazla derinliğinde kaybolduğu gözlerde tutamayarak kaçırdı.

"Öğle arası bitmek üzere kremalı ekmeklerimizi yiyelim"

Kendisine yapışık beden ve duvar arasından çıkıp ileride duran banka oturdu.

Içinde cocuksu bir sevinç vardı.Nefesini dışarı verip kendini kontrol etmeye çalıştı.Kontrolü sağlamakta zorluyordu.Böyle davramaya devam ederse Sehun onunla daha çok dalga geçecekti.Sehun'a malzeme vermemeliydi.

Gözlerini yumup son kez derin nefes alıp kıkırtı ile yanına oturan Sehun'a döndü.

Sehun,ileriyi izliyor elindeki ekmeğin poşetini açmaya çalışıyordu. Hava sıcak olduğu için ekmeğin içindeki krema erimiş ekmek poşetine yayılmıştı.

"Sehun tatlı bile sevmez neden onu yiyor?" diye düşünmeden edemedi.

Sehun'un paketi açmasını ve ekmeği içinden çıkarıp bir ısırık almasını dikkatle izledi.

"Hyung neden öyle bakıyorsun sanki dünyanın en önemli şeyini izliyor gibi?"

Jongin alaycı ses tonu ile hahlayıp önüne döndü.

"Benim için dünyanın en önemli şeyi sensin" demek istedi.

Yine ve yine cesaret emedi.Onu öptüğüne bile hala inanamıyordu.Kaç kere rüya olup olmadığını sorguladı saymamıştı bile.Kuruyan dili damagı ile paketinden emeği çıkartıp yarısından çoğunu ağzına attı.Bu şeyi fazlasıyla seviyordu.

Krema ve kekimsi ekmeğin oluşturduğu birleşimin ağzında bıraktığı doyulmaz tat ile gözlerini kapadı.

Sehun,gözlerini kapayan Jongin'e baktıktan sonra elindeki ekmeğe döndü bakışları.jongin'in neden bu ekmekleri böylesine çok sevdiğini anlamak için o ekmeği almış ve tadını öğrenmek istemişti.

Paketi zar zor açtı ve eline damlayan akışkan kremayı yaladım

Göz ucu ile tekrar yanında oturan Jongin'e baktı. Gözleri hala kapalı ekmeğin verdiği hazzın keyfini çıkarıyordu.Gülümseyip ekmeğin ucundan ısırık aldı.

Ağzına gelen yumuşak,tatlı tadı sevemedi.
Tatlı sevenler için ideal olsada Sehun'a uygun değildi.

Jongin biten ekmegi ile gözlerini açıp Sehun'a döndü.Bir tane daha olsaydı tereddüt etmeden yerdi.

Sehun eline damlayan kremayı peçete ile silmek için ekmeği dişleri arasına aldı.Tadını sevemedigi için yalamak istemeyip silmeye karar vermışti.

Jongin'in gözleri ekmekten akan kremaya takıldı.Sehun ellerini silerken ekmeğin krema kısmını aşağı gelerek şekilde ısırmıştı.

Jongin'i kremanın akacağı düşüncesi bile deli ediyordu.O akışkan kremayı yemeyi çok seviyordu.O kadar odaklanmıştı ki gözleri sadece akmak üzere olan kremadaydı.

ᶜʰᵉʳʳʸ ᵇˡᵒˢˢᵒᵐˢ ᵃᶠᵗᵉʳ ʷᶤᶰᵗᵉʳ/ ˢᵉᵏᵃᶤ Where stories live. Discover now