bölüm 18

428 57 175
                                    

"Ne yaptın sen??"

Jongin şaşkınlık nidası dökülen gözlerini Sehun'un kitabına dikti.Alırken bile binbir şey düşündüğü bu kitap şimdi sırılsıklam olmuş yapraklarının arasına süt yayılıyordu.Panikle kitabı eline alıp silmeye çalıştı.Sildikçe üzerinde daha fazla leke oluyordu.

Junseok Jongin'in bu panik dolu hallerini izleyip zevk aldığını hissetti.

"Tüh! Elimden düştü ne yapmalıyım?"
dedi.Sahte bir üzüntü ile Sungwoon'a dönerek
"Sungwoon sende gördün değil mi elimden kaydığını?"diye sordu.

Sungwoon gülümseyip kafa salladı. Ardından konuştu.

"Evet gerçekten öyle oldu"

Jongin masanın üzerinde duran kitabın yaprak rengi beyazken artık kahverengine çalan sayfalarına üzgünce baktı.Gözleri doldu.
Sehun'a ne diyeceğini bilemiyordu.Tam her şey yoluna girdi derken yine mahvolmuştu.Neden bu kadar şansız doğmuştu?Ne zaman hayatı rayına oturacaktı? Yeterice sorunu yokmuş gibi beyin yoksunu,kendini bilmez biri ile ugraşıyordu.

Sinir dolu gözlerini Junseok'a çevirdi.Eski Jongin olsaydı ağzını yüzünü dağıtırdı.Ama artık eski Jongin değildi ki.Bunu yapamazdı.

Onu alayla izleyen ikiliye bakarken Junseok Jongin'in dik bakışlarından rahatız oldu.Ilk defa o ezik yüzünde böyle bir ifade ile ona dik dik bakıyordu.

"Sehun itinden cesaret alıyor" diye düşündü.

"Ne dik dik bakıyorsun lan ?" dedi ses tonunu yükselterek "bilerek olmadı dedik ya.yürek falan mı yiyorsun pezevenk?"

Ayağı ile yere düşen süt kabını tekmeleyip bağırdı.

"Temizle lan şunu"

Jongin beyninde çakan şimşeklere engel olamadı. Parmak boğumları beyaz olana kadar yumruklarını sıktı.Bunca zaman o ikisine nasıl katlanmıştı,kendisini nasıl ezdirmişti bilemedi.Düşüncelerinden sıyrılıp cesaretini topladı.

"Sen düşürdün sen temizle!!" ses tonu istemeyerek haddinden fazla çıkmıştı.Ilk defa bunu umursamadı.Omuzlarını dik tutarak gözlerini Junseok'un hayretle açılan çirkin gözlerine dikti.

"Ayrıca özür dile"

Junseok ve Sungwoon ikilisi şaşkınlık ile birbirine bakarken,Junesok Jongin'e doğru bir adım attı.

"Senin dilin fazla uzamış sikik it Sehun'dan mı cesaret alıyorsun?"

Elini yumruk yapıp Jongin'e vurmak için kaldırdığında Jongin ikisini de şaşırtan bir refleks ile Junseok'un elini tutmuş ve onu sertçe geriye itmişti.

Jongin Içinde patlayan bu ani cesaret duygusuna hayran kaldı.Önceki zamanlarda olsaydı, yani bir ay önceki Jongin olsaydı eğer,ya özür dilerdi ya da Junseok'tan dayak yerdi.

Uzun zaman sonra kimsenin yardımı olmadan kendini koruyabildiği için kendisi ile gurur duydu.Yüzüne gülümseme kondurmak istedi ama bu durumda sert ifadesini korumak zorundaydı.Gözlerindeki parıldayan ışıltı ile sert ifadesini korumaya devam etti.

Junseok sendeleyerek geri giderken ayağı altındaki süt paketi kaymış tok bir sesle dengesini sağlayamayarak yere düşmüştü.Ağzından acı dolu bir inleme kaçtığında Jongin kahkahasına engel olamamış ağzından çıkmasına izin vermişti.

Junseok gülen Jongin ile dişlerini sinirle sıkmış yüz kıpkırmızı olmuştu.Eğer bir çizgifilmde olsalardı kulaklarıdan duman çıkardı. Zorlukla ayağa kalkmaya çalışırken zil çalmış öğrenciler içeri doluşmuştu.

ᶜʰᵉʳʳʸ ᵇˡᵒˢˢᵒᵐˢ ᵃᶠᵗᵉʳ ʷᶤᶰᵗᵉʳ/ ˢᵉᵏᵃᶤ Where stories live. Discover now