Özel Bölüm (Tangalı Jongin 2 M)

1K 62 147
                                    

Jongin bacağının arasını rahatsız eden kumaş parçası ile yürümeye çalıştı.Bundan nefret etmişti.Eğer başkası ondan bunu isteseydi muhtemelen kafasına ayakkabı yerdi,ama bunu söyleyen Sehun olunca işler değişiyordu.Utancını saklamak için üzerine uzun beyaz tişörtünü geçirdi.Dışarıdan bakıldığında altında bir şey yokmuş gibi gözükse de o bir ""Tanga""giyiyordu.

Merdivenleri yüzünde utangaç bir gülümseme ile indi.İçinde bulunduğu bu durumu komik bulsa da yine de uymaya çalıştı.

Sehun tekli koltukta bir eli kumanda da diğer eli ile de ritim tutturuyordu.

Jongin uzun bir süredir yukarıdaydı ve endişelenmiş olduğunu saklayamazdı. Merdivenlerden gelen adım sesi ile araba hızında kafasını o tarafa çevirdi.

Gördüğü manzara ile gözlerinden istek dolu bir pırıltı geçtiğinde ne zaman ayağa kalktığını bilmiyordu. Sevgilisi üzerinde duran uzun tişört,düzgün ve sexy bacakları ile muazzam duruyordu.
Jongin çok güzeldi tıpkı bir peri gibi ve çok da yakışıklıydı.Ikisini bir arada nasıl olabildiğini tartışacak zamanda da değildi.Çünkü altan altan zonklayan ve ona sinyal gönderen küçük Sehun düşünme yetisine yardımcı olmuyordu.

Jongin merdiveleri bitirip aşağı nihayet indiğinde kafasını kaldırıp Sehun ile göz göze geldi.Elbette azmış bir ifade bekliyordu. Sehun her zman azgındı.çünkü Sehun'a kalsa günde her saat başı bir sex yapmak onun için normaldi.

Beklediği gibi sevgilisininn yüzünde azgın bir ifade vardı ama sadece o değil birde o parıltı.Nasıl anlatması gerektiğini bilmiyordu.O parıltıyı anlatmak için kelimer yetmeyecekti.Yüzüne içten bir gülümseme yerleştirdi.

Sehun bir an önce sevdiğini kollarına almak şeftali kokan kokusunu burnunun en derinlerine çekmek bir daha çıkmaması için orda saklamak istiyordu.

Elinden tutup onu kollarına çekti ve burnunu direk boynuna gömdü.

"Çok güzelsin Jongin gerçek olamayacak kadar güzel gerçek olamayacak kusursuz..."

Jongin duyduğu kelimer ile mayhoş olurken sarkıttıği kollarını sevgilisinin beline sardı ve kafasını onun omzuna bıraktı.

Bu ufak sarılma onu delicesine mutlu ederken bir peri masalında gibi hissediyordu.Belki de birazdan tıpkı o masallardaki gibi bir dansa başlarlardı. Tabii o an kalçalarına inen iri el ile bu hayali bozulmasaydı.

"Sehun ne yapıyorsun?"

Kalçaları üzerindeki eli itmeye çalışırken söylendi.
Sehun elindeki kalçaları iyice avuçlayıp daha çok sıkmasıyla Jongin'in ağzından acı bir inleme dökülmüştü
Sehun onu serbest bırakıp birkaç adım geriledi.

"Kaldır tişörtü nasıl durduğunu görmek istiyorum."

Jongin göz devirdi.şu lanet tangayi giydiği yetmiyormuş gibi bir de şov yapacaktı.Utangançlığı kenara bırakıp tişortü kaldırdı.
Sevgilisi tüm hatlarını ezbere bilirken utanmak fazlasıyla saçmaydı.
Sehun onu aç gözler ile süzerken ufak bir kıkırtı bırakıp arkasını döndü.

Kabul etmek istemese de bu tanga kalçalarını çok daha ortaya çıkarmış ve yeterince sexy gösteriyordu.Sevgilisinin bu görüntüden sonra ağız suyunun aktığında emindi.Uzun süre sevgilisinden ses gelmeyince arkasına dönüp ne yaptığına baktı.Gördüğü manzara ile donarken kafası karışmıştı.

Sehun gördüğü esmer ve dolgun kalçalar ile deli olacağını düşündü.Şuan tamamen onu altına çekmek bağırtırcasına becermek istiyordu.Küçük Sehun taş kadar sert olmuştu. Elleri pantolonu indirmek için kemerine gittti.O kadar hızlı hareket ediyordu ki heyecandan titriyor kemeri bir türlü açamıyordu.

ᶜʰᵉʳʳʸ ᵇˡᵒˢˢᵒᵐˢ ᵃᶠᵗᵉʳ ʷᶤᶰᵗᵉʳ/ ˢᵉᵏᵃᶤ Where stories live. Discover now