Köszönetnyilvánítás

2.2K 139 16
                                    

Sziasztok!

Igen azt hiszem eljutottunk ide is. 2018 július 16-án publikáltam ezt a történetet, és olyan furcsa mert úgy érzem néha, hogy tényleg csak alig pár hónapja nyitottam meg, erre pedig már több mint egy éve írtam ezt a történetet. 

Nos, mint mindig, most is szeretném megköszönni, hogy olvastátok ezt a történetet, hogy írtatok megjegyzéseket, hogy csillagoztatok. Mert tényleg, egy-egy szó annyira fel tudott vidítani egy rosszabb napomon és hát az iskola miatt volt párban részem. De ti mindig mellettem voltatok és tényleg nagyon-nagyon sokat jelentett, hogy szerettétek ezt a sztorimat olvasni. 

A következő évem a végzős évem lesz  a gimiben, szóval már most félek tőle egy kicsit, sőt. Nem tudom mennyi időm lesz, de semmiképpen nem fogok innen eltűnni. 

Szeretnék majd valamikor komolyabban is foglalkozni az írással, mert tényleg, ez már rég kinőtte magát a hobbi kategóriából. 

De ennyit is rólam. 

Én személy szerint nagyon szerettem írni ezt a történetet, tudom talán nem olyanra sikerült, mint azt akartam, de azért örülök, hogy rendesen be tudtam fejezni. 

Ha bármi kérdésetek van velem vagy a történettel kapcsolatban, vagy úgy bármivel. Nyugodtan írjátok le bármilyen formában! :)

Másrészt pedig nem fejezem be az írást (kigondolta volna) mivel van egy futó sztorim A Bóbiták Hajnala néven, amit megtalálhattok itt a profilomon. Egészen más, mint ez a sztori, de én mindennél jobban szeretem írni! Kissé misztikusabb, magyar helyszínekkel és karakterekkel, persze a szerelem nem elhanyagolható, de azért próbálok most valami másra is koncentrálni mellette :D

Szóval hát ha akartok tőlem olvasni, van egy csomó történetem. 

És még egyszer nagyon-nagyon köszönöm mindenkinek, aki velem tartott ezen a kis "utazáson" és remélem valahol még összefutunk!  Biztos kifelejtettem innen egy csomó dolgot, de akkor most így ennyi és: 

Nagyon szeretek mindenkit! Tényleg! 

Puszi Kyra!

Bársonyrózsa | ✓Where stories live. Discover now