19

223 7 0
                                    

Pov. Harry

"Louis, Alsjeblieft zeg iets." voorzat ik het wist deed Louis zijn armen om mijn en niall's nek en hield hij ons dicht tegen elkaar aan. Na een paar secondes liet hij los en ik veeg een traan van zijn wang weg. "Ik... Wat een asshole." ik grinnik zacht. Ik had de hele veerkrachtig kunnen verwerken. "Het spijt me papa." Louis omhelst mij. "Ik begrijp waarom je het zo gedaan hebt." hij laat mij los en hij omhelst Niall. "Jij bent mijn andere papa, ik weet niks anders en ik wil dat zo houden." zegt hij zacht en ik zie Niall opgelucht glimlachen en hij houdt Louis stevig vast. "Ik ben blij om te zeggen dat jij mijn zoon bent Boo." zegt hij en Louis glimlacht en steekt een arm uit voor mij en ik ga dichter tegen ze aan zitten en ik omhels ze.

Ik ben blij dat Louis het zo opvat, dat dit geheim naar buiten is en dat hij de waarheid weet. "Geen geheimen meer." zegt Niall en Louis kijkt naar ons en knikt. "Geen geheimen."

Het was half 1 en Louis was half aan het slapen. "Kom ik breng je naar bed." zeg ik en ik til hem op. Ja hij was vijftien, maar in onze ogen was hij nog zo jong en we willen hem zoveel mogelijk helpen met alles en hij is klein en licht. Hij is sowieso onder het gemiddelde van 15 jarige. Hij was lighter en dat maakt me wel zorgen. Hij lijkt steeds lichter te worden. "Bij jullie, ik wil niet alleen zijn." zegt hij zacht. "Je mag bij ons slapen." zeg ik. Zijn kamer was toch nogsteeds een rotzooi. Ik leg hem op onze bed. "Ik zal wat comfortabels voor hem pakken." zegt Niall en ik knik. "Blijf nog even wakker Boo, je moet je omkleden." "Ben wakker." zegt hij zacht terwijl zijn ogen gesloten zijn. Ik grinnik. "Open je oogjes dan." louis kreunt en pakt een trui die op het bed lag en legt die over zijn hoofd heen. Ik grinnik en ik kan het niet laten om een foto te maken.

 Ik grinnik en ik kan het niet laten om een foto te maken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Niall kwam terug en hij glimlacht. "Lou ik heb wat betere kleren dan dit." Louis zucht en haalt de trui weg en gaat rechtop zitten hij wrijft in zijn ogen en opent ze daarna. "Dankjewel." zegt hij zacht en hij pakt de spullen. Hij begint zich om te kleden en ik loop naar de badkamer om een kam te pakken om zijn haren te kammen. Als ik terug kom glimlach ik als Niall Louis aan het helpen is. Als ze klaar zijn gaat Louis weer zitten en brengt Niall de kleren weg en ik kam snel Louis zijn haren. "Kom maar Boo." zeg ik en ik open de dekens en Louis gaat meteen liggen en sluit zijn ogen meteen. "Weltrusten Boo." zeg ik en ik druk een kus op zijn voorhoofd. Niall doet hetzelfde en al snel was Louis in slaap.

Wij maken ons ook klaar. Als ik mijn tanden sta te poetsen komt Niall achter me staan en ik glimlach en hij drukt een kus op mijn wang. Ik spuug de tandpasta uit en ik spoel me mond en ik draai me om en ik glimlach. "Ik ben blij dat alles verteld is naar hem." glimlach ik en Niall glimlacht ook. "Hij nam het positief op." "Gelukkig wel." zeg ik en ik wrijf over zijn wang. "Ik was voor even bang dat hij mij niet meer als vader zou zien." "Ni je bent nu 10 jaar zijn vader en jullie twee hebben zoveel meegemaakt en hij houdt van je." "Ik weet het, maar toch was ik even bang." "Nergens voor nodig." glimlach ik en ik druk mijn lippen op die van hem. Ik voel hem glimlachen em daarna kust hij mij ook.

Als we klaar zijn gaan we naast Louis liggen en ik druk nog een kus op zijn voorhoofd voordat ik in slaap val.

Pov. Niall

Ik werd als eerste wakker. Ik kijk op de klok en ik zie dat het 7 uur is. Ik zucht en ik kijk naast me en ik kan een glimlach niet tegen houden.

De vader zoon relatie tussen die twee daar kon je dagen naar kijken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De vader zoon relatie tussen die twee daar kon je dagen naar kijken. Louis is een vaders kindje, ook naar mij toe. Louis houdt van knuffelen en het maakt hem niet uit hoe oud hij is, hij wilt altijd met ons knuffelen.

Alles is ook lastiger. Harry en ik hebben een drukke baan, we zijn veel weg en waarschijnlijk hebben wij een ander soort vader - zoon relatie dan anderen. We kunnen niet veel uitjes doen, want dan worden we herkent en dan moeten we weer door de politie weggehaald worden plus Louis is er angstig voor. En we kunnen niet zo vaak weg sinds wij het druk hebben.

Na een half uur stap ik uit bed en ga ik naar beneden. Ik zet wat thee en ik zet de televisie aan. Over een half uur kan ik Louis zijn school bellen om te vertellen wat er aan de hand is. We hebben goed contact met zijn school. Louis wordt goed in de gaten gehouden sinds het leven druk is en ga zo maar door. Louis hoeft ook minder uren naar school. Een kind moet gemiddeld zoveel uur naar school per jaar, maar bij Louis is het allemaal anders en ingewikkeld. In ieder geval, zolang hij maar het werk maakt komt het goed. Als de thee klaar is pak ik een zakje en loop ik naar de woonkamer.

Als het 5 over 8 is pak ik mijn telefoon en bel ik op. Als er opgenomen wordt wordt ik verbonden met de directeur en ik leg hem alles uit over wat er gebeurt is. Ondertussen komt Louis naar beneden en hij loopt de keuken binnen. Ik glimlach naar hem en hij glimlacht slaperig en hij omhelst me.

"Ik zal het tegen Danny zeggen en die zal alles appen naar Louis wat er gemaakt moet worden." "Danuwel, we bellen weer als hij terug komt naar school." "Is goed, veel sterkte daar." "Dankuwel." zeg ik en ik hang op. "Hey mop, goedemorgen " glimlach ik en ik druk een kus op zijn haren. "Goedemorgen." hij kijkt me aan en hij glimlacht en drukt een kus op mijn wang. "Heb je een beetje kunnen slapen?" hij knik. "Ik ben nogsteeds wel moe." mompelt hij. "Kom dan gaan we op de bank liggen." hij glimlacht en knikt. Ik ga liggen en hij knuffelt tegen me aan. "Pap? Vindt jij het niet raar dat je ineens vader was?" vraagt hij.

My Life - Louis StylesWhere stories live. Discover now