27

197 5 1
                                    

Een hoofdstuk over Niall want we houden van Niall❤️

Pov. Harry

Ik werd wakker van Louis die bewoog. "Boo." zeg ik zacht. "Sorry." zegt hij zacht en hij haalt mijn arm weg. "Ik moet naar de wc." ik kan een grinnikje niet tegen houden en ik hoor Louis ook grinniken voordat hij de kamer uit loopt. Ik gaap en trek uit en Louis komt later weer terug. Hij gaat weer tegen mij aan liggen. Ik wilde met hem praten over wat Bebe vertelt heeft, maar dat kan ik beter samen met Niall doen.

"Heb je een beetje kunnen slapen?" hij knikt. "Jij?" "Door jou wel." hij legt zijn hoofd op mijn borst. "Waar is papa?" "Ik denk ik mijn kamer." "Zullen we naar papa? Jullie moeten vandaag interviews doen toch?" ik kijk meteen naar de klok. "Ja! We moeten over een half uur gaan!" Louis begint meteen te lachen. "Het is voor het eerst dat we te laat komen met jou." "Hey!" ik kietel zijn zij en hij giechelt. "Ga jij je maar omkleden. Ik ga papa wakker maken en ik stuur hem wel naar je toe." Louis glimlacht en knikt en ik sta op en ik loop naar onze kamer. Ik open de deur en ik loop naar het bed, maar ik zag niemand. Ik liep onze badkamer in waar hij ook niet was. Waarschijnlijk is hij beneden. Ik loop naar beneden en ik verwachtte Niall die op de bank sliep, maar het was leeg. Ik loop naar de keuken, maar daar is ook niks.
"Niall?!" roep ik en ik loop naar de wc die ook leeg is. Ik kijk rond of er ergens een briefje ligt, maar er ligt niks. Ik pak mijn telefoon en ik bel Niall op. Zijn telefoon gaat af en ik kijk naar de bank en ik kreun als daar zijn telefoon ligt. "Lou is papa boven?" roep ik. "Geen idee!" "Niall!" roep ik, maar ik krijg nergens antwoord op en Louis loopt naar de gang. "Is papa weg?" "Ik weet niet waar hij is." "Papa!" ik pak mijn telefoon weer en ik bel naar Liam. Misschien is hij daar naar toe gegaan.

"Hallo?" "Li! Is Niall bij jou?" "Nee, wat dan?" "Weet je of hij bij Zayn is?" "Nee, want Zayn is hier." "Wat is er aan de hand?" hoor ik Zayn vragen. "Ik heb geen idee waar Niall is. Gisteravond was hij nog hier en daarna ging ik naar Louis en ben ik in slaap gevallen en ik heb hem daarna niet meer gezien." "Heb je geprobeerd te bellen?" "Zijn telefoon ligt hier." zucht ik. Waar kan hij zijn? "Heb je overal gezocht?" "Ja! Hij is nergens."

Hij was alleen die ene kamer vergeten, maar dat kwam doordat ze daar al een tijd niet meer geweest waren door de drukte.

"Misschien is hij al in het gebouw voor de interviews." zegt Liam. "Zonder telefoon? Zonder briefje?" zeg ik terwijl ik naar buiten loop. "Zijn auto staat er ook nog." "Hij kan met de taxt gegaan zijn." zegt Zayn. "Zonder iets achter te laten? Dat is Niall niet."

Ik was bezorgd. Niall was nooit weg zonder iets te laten weten. Of een briefje of een appje hij liet altijd iets achter.

"Papa! Hij is niet boven." roept Louis en hij loopt naar beneden. "Heb je papa aan de lijn?" vraagt hij snel. "Het is Liam." hij zucht. "Geprobeerd te bellen?" ik wijs naar de bank waar zijn telefoon ligt en Louis loopt naar zijn telefoon en hij pakt hem. Ik loop naar hem toe en hij kijkt rond op de telefoon of daar ergens een bericht op staat, maar ook niks. "Moeten wij komen?" vraagt Liam. "Uh." zeg ik zacht en ik kijk naar Louis. Hij bijt op zijn lip en hij kijkt om hem heen. Ik doe mijn arm om hem heen en ik omhels hem. Hij legt zijn hoofd op mijn schouder. "Waar is papa?" zegt hij zacht. "Kan jij anders bellen naar de studio. Misschien is hij daar zoals je zei." zeg ik. Misschien was hij een briefje vergeten. "Dat zou ik kunnen doen. Onderweg rijden we naar jou toe." zegt Liam.

Ik wil terug reageren, maar Louis rent weg. "Louis!" zeg ik meteen, maar hij rent door naar een deur. "Wat gebeurd er?" vraagt Liam. "Hij rent weg." hij rent naar de deur naar de muziek kamer. Hij rent naar beneden en ik volg hem. "Papa!" zegt Louis en ik zucht van opluchting als ik Niall zie. "Uhm ja. Niall lag in de muziekkamer. Ik was die kamer even vergeten." zeg ik en ik hoor Liam grinniken. "Oké mooi zo, we zien jullie straks." zegt Liam en ik hang op. Louis zat naast Niall en hij keek naar Niall.

"Ni." ik schud hem zacht heen en weer. Louis staat op om ruimte te maken en ik ga op zijn plek zitten. "Niall." Niall mompelt iets. "Babe." ik ga door zijn haren en Niall kijkt op. "Hey baby." ik wrijf over zijn wang en hij gaapt en hij strekt zich uit, maar meteen komt er een kreet van pijn. "Fuck." "Wat is er?" vraag ik meteen. "Mijn knie." zegt hij zacht en ik zie tranen in zijn ogen staan. Hij heeft de hele nacht met zijn knie gebogen geslapen. "Wacht ik help je." zeg ik en ik sta op. "Lou kan jij papa zijn krukken pakken voor de zekerheid?" "Nee dat is niet nodig." zegt Niall meteen. "Jawel, ookal is het alleen voor nu. Je hebt pijn." zeg ik en Louis rent naar boven. Ik help Niall om rechtop te gaan zitten en hij houdt zijn knie op de positie als hij nu zit. "Oké je leunt op mij en buigt langzaam je knie naar de grond, oké?" Niall knikt zacht en ik til hem op en Niall leunt meteen op mij. "Ik wil niet Haz." "Sshh, het komt goed." ik wrijf over zijn heupen en hij strekt zijn knie. "Fuck." zegt Niall met tranen in zijn ogen. "Nog een klein stukje." zeg ik en een traan rolt over zijn wang. "Ik haat dit." hij houdt me steviger vast en als Niall's been gestrekt is laat ik hem zitten. Ik wil voorzichtig over de knie heen wrijven, maar als ik hem al lichtjes aantikt kreunt Niall van de pijn. "Niall we moeten naar de dokter." zeg ik, maar hij schud zijn hoofd. "Het gaat zo wel over." zegt hij. Ik zucht. Hij heeft een slechte knie, dat gaat niet zo over. "Ik heb de krukken en een ice pack." zegt Louis als hij terug komt. "Je bent een topper." zeg ik en Louis glimlacht. "Ni ik moet je broekspijp omhoog doen." "Doe het snel." zegt hij zacht en ik knik. Voorzichtig doe ik zijn pijp omhoog. Ik zie de tranen die over zijn wangen lopen. Ik doe het snel en daarna veeg ik Niall zijn tranen weg. Louis legt de ice pack op Niall's knie. Ik pak mijn telefoon. "Ik app Liam dat we later zijn." zeg ik

U:
Li we zijn later. Niall heeft op een verkeerde houding geslapen en nu heeft hij weer erge pijn aan zijn knie. We hebben er een ice pack op gedaan.

Ik leg mijn telefoon weg. "Wil je iets eten?" Niall schud zijn hoofd. "Ik ben even boven." zegt Louis en hij gaat naar boven.

"We moeten de interviews doen" "ik heb al geappt blijf nog even zitten." zeg ik. "Het gaat al beter." hij beweegt zijn been en ik zie de pijn, maar hij probeert het niet te laten zien. "Niall." zucht ik. "Het gaat, het doet niet zoveel pijn." zegt hij en hij pakt zijn krukken. "Niall ik zie dat je pijn hebt." "Nee valt mee. Ik neem een paracetamol en het komt goed." hij wilt de trap op en ik stap meteen op en ik help hem. Ik leidt hem naar de bank. "Je gaat liggen. Ik pak  paracetamols en je knieband." zegt ik terwijl ik de ice pack terug legt. Hij knikt alleen en ik loop weg. Ik pak eerst de knieband en dan de paracetamols. Ik pak een glas water en ik neem alles mee. Ik geef Niall de glas en Paracetamols en hij neemt ze in.

Na 20 minuten zijn knie gekoeld te hebben doe ik de band om zijn knie. Mijn telefoon gaat af en ik neem op.

"Hey Li." "Hey, Zayn en ik doen de interviews. Jullie twee blijven thuis voor vandaag en laat Niall goed rusten, voordat het allemaal erger wordt" zegt Liam. "Thank Li, jullie zijn de beste." zeg ik en daarna hang ik op. "Oké Love, we mogen thuis blijven vandaag." zeg ik. Hij knikt zacht. Ik ga naast hem liggen en ik leg hem in mijn armen. "Probeer maar wat te slapen." zeg ik en ik druk een kus op zijn haar.

My Life - Louis StylesWhere stories live. Discover now