35

200 6 7
                                    

Pov. Harry

Louis was in slaap gevallen en mama was weg.

"Ja Li. Harry is oke, Anne ook en ik ook. Louis ligt nu te slapen. Anne heeft alles uitgelegd met wat zei had gezien. Louis verdedigde Harry en toen heeft Des hem gewurgd en geslagen"...... "Ja, zijn ademhaling is weer normaal en hij slaapt rustig. De hele tijd is er één bij hem."..... "Doen we, jullie kunnen morgen ochtend wel komen, dat zou hij waarschijnlijk graag willen.".... "Komt goed, ik hou je op de hoogte." zegt Niall en dan zegt hij gedag en hangt hij op.

Jij komt weer bij ons zitten. "Of ze morgen komen?" "Hun altijd." zeg ik en ik kijk weer naar Louis. Ik zucht en ik leg mijn hoofd tegen die van hem. Niall verstrengeld onze vingers. "Is het een idee dat ik zijn favoriete films en eten ga halen? Om hem op te vrolijken?" een glimlach komt op mijn gezicht. "Dat zou hij leuk vinden." glimlach ik. "Oké, dan ga ik dat doen, maar eerst." zegt hij en hij omhelst me zo ver hij kan. Ik sluit mijn ogen en ik leun tegen hem aan. "We waren er niet om hem te beschermen." fluister ik. "Hij mocht niet eens in de buurt komen Haz. Er is een verbod." "Morgen moeten we naar het politiebureau." zeg ik. "Lou ook?" "Ja." zucht ik. "Oké. Ik ben zo terug." zegt Niall en hij kust mijn wang. Ik knik en hij pakt zijn spullen en hij gaat het huis uit. Ik zucht en ik leun mijn hoofd weer tegen die van Louis en ik sluit mijn ogen en ik val langzamerhand in slaap.

Pov. Niall

Ik stap het huis uit en ik zie allemaal pers. Ik zucht en ik hou mijn hoofd naar beneden. "Niall! Niall!" ik negeer het en ik loop naar mijn auto. "Wie was de man die gearresteerd is? Niall wat is er gebeurd?" ik stap mijn auto in en ik rij weg. Ik zie dat er foto's gemaakt worden en ik zucht weer. Fucking paparazzi.

Bij de winkel haal ik zijn favoriete koekjes. De chocolade koekjes dat was alles voor hem. Ik kocht meerdere dingen en daarna liep ik de winkel uit.

"Niall!" ik zucht geïrriteerd en ik loop door. Ik zie de flitsen en ik hoor ze roepen. Ik stap mijn auto opnieuw in en ik rij weer weg.

Thuis aangekomen loop ik naar binnen. Louis zat rechtop en Harry was weg. "Hey Baby." ik zet de tas op de tafel en ik ga naast hem zitten. "Hoe voel je je?" "Ik was bang." zegt hij zacht en hij omhelst me. "Alles komt goed Baby. We gaan alles goed regelen." zeg ik en ik doe mijn armen om hem heen. "Waar is papa?" vraag ik. "Hij is heel even boven. Hij is zich aan het omkleden." "Oké, ik ben naar de winkel gegaan en ik heb al jou lekker koekjes, chipjes en ga zo maar door meegenomen." zeg ik en ik zie hem glimlachen. "Chocolade koekjes?" "Meerdere pakken." hij glimlacht waardoor ik ook glimlach en ik druk een kus op zijn voorhoofd. "Mag ik weer pijnstillers?" ik kijk op de klok. "Over een uur pas." zeg ik. "Het doet pijn papa." fluistert hij. "Heb je moeite met ademen? Doet het pijn?" "Nee, daar heb ik geen last van." "Oké, mooizo. Ik moet het zalfje wel weer doen." zeg ik en Louis zucht. "Het zalfje gaat echt werken Boo. Ik weet dat het pijn doet, maar het helpt tegen de pijn." ik kijk naar hem, maar hij leek even in diep gedachten. "Ik wilde papa beschermen." zegt hij als hij voor me gaat zitten. "H-hij zei lelijke dingen over Papa en ik schreeuwde allemaal dingen naar hem en toen gaf hij mij een klap in mijn gezicht. ik zei toen 'val dood' en toen wurgde hij me." hij werpt zichzelf in mijn armen en ik doe mijn armen beter om hem heen. "Je bent nu veilig baby. Hij komt niet meer terug." fluister ik en ik wrijf over zijn rug. "Sorry baby dat je dit allemaal moest meemaken." fluister ik en ik druk een kus op zijn schouder.

Eerst Eleanor, dan die baby, dan het weglopen, dan de waarheid over Haz, dan twee dagen geleden over wat Harry zei en dan gisteren met school en dan thuis komen.

Alles gebeurde in een korte tijd.

"Verlaat me nooit." fluistert hij en hij houdt me steviger vast. "Ik kan niet zonder jullie twee." snikt hij. "We zullen nooit weg gaan Louis." ik laat hem naar mij kijken en ik veeg zijn tranen weg. "Ik weet dat twee dagen geleden je bang hebt gemaakt, maar Lieverd papa en ik zullen je nooit verlaten. We zullen altijd bij je zijn en je steunen in elke keuze die je ook maar maakt." "Altijd?" "Altijd." zeg ik en ik druk een kus op zijn voorhoofd. "Ik hou van je Lou." hij omhelst me weer en ik hou hem stevig vast. "Ik hou ook van jou papa."

Harry kwam weer naar beneden en hij loopt naar ons toe. Hij gaat naast me zitten en ik leun tegen hem aan. Hij doet zijn armen om ons heen en Louis kijkt naar Harry. "Ik hou van je papa." zegt hij en Harry glimlacht zwak. "En ik hou heel erg veel van jou, baby." zegt Harry en ik leg mijn hoofd op zijn schouder. Harry drukt een kus op mijn haren en ik glimlach en ik kijk naar hem. "En ik hou ook van jou." zegt hij en ik glimlach en ik druk een kus op zijn lippen. "Ik hou ook van jou."

"Oké, we gaan die zalf even doen en daarna gaan we Grease kijken." zegt Harry en ik zie Louis een klein beetje glimlachen. We waren ondertussen een half uur verder. Na heel veel knuffelen moeten we die zalf doen. Harry pakt de zalf en ik ga zitten en Louis ligt bij me. Harry ritst zijn vest open en hij zucht en wrijft even over Louis zijn arm. Hij begint de zalf te smeren en Louis kreunt af en toe. Ik ga door zijn haren heen om hem een beetje rustig te houden.

Als dat klaar is doet Harry zijn best weer dicht. "Wil je warme chocolademelk?" vraagt Harry. Louis knikt en hij legt zijn hoofd op mijn borst. Ik ga weer door zijn haren heen en Harry loopt naar de keuken. "Ik wil dat de pijn weg is." fluistert hij. "Dit duurt een paar dagen, maar daar komen we wel door heen." "Moet ik naar school morgen?" "Nee, jij kan niet naar school nu. Ik bel school morgen en ik vertel het Danny weer." "Danny zal wel gek worden van mij." fluistert hij. "Hey, we hebben Danny ingehuurd voor dit soort dingen Louis. Hij weet dat jij in een soort rollercoaster zit met alles. Binnenkort gaan we op tour en dan zal alles ook weer anders zijn." ik wrijf over zijn rug en ik druk een kus op zijn voorhoofd. "Hey komt goed baby, het heeft even tijd nodig." zeg ik. "Wanneer gaan we weer op vakantie?" vraagt hij en ik kijk naar hem. "Het is lang geleden dat we met zijn drieën weg geweest zijn." zegt hij en hij wriemelt met zijn vingers. Ik glimlach en ik leg mijn hand over zijn handen heen. Hij kijkt naar me. "Ik zal het met papa er over hebben. Tijdens onze tour hebben we na 2 maanden een vakantie van drie weken. Dan zouden we wel een leuke vakantie kunnen plannen." "Maar school?" "Dat regelen wij." zeg ik en ik en Louis glimlacht meteen. "Ik zou dat heel leuk vinden." "Ik ook Babe." glimlach ik.

Harry komt terug met warme chocolademelk en een pak chocolade koekjes. "Kijk baby." glimlacht Harry en hij gaat zitten en hij legt de pak koekjes op Louis zijn schoot en hij geeft Louis een mok met chocolademelk. "Dankjewel." glimlacht Louis. Ik maak de pak met koekjes open en Harry houdt ondertussen ook een mok met thee voor mij vast. Ik glimlach en ik pak hem van hem. "Thanks Babe." Louis pakt meteen een koekje en begint te eten.

Nog 1 hoofstuk en dan is dit boek afgelopen.

My Life - Louis StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum