32

188 9 0
                                    

Pov. Louis

Er wordt op de deur geklopt. "Kom binnen!" Papa N doet de deur open en ik glimlach. "Kan ik komen?" ik knik en hij doet de deur achter hem dicht. "Iedereen is naar huis toe." zegt hij terwijl hij naast me komt zitten. Ik knik alleen. "Morgen moeten papa en ik naar de studio. We zullen rond 6 uur thuis komen dan." ik knik. "Ik heb tot 3 uur les." zeg ik. "Wil je naar de studio komen of wil je naar huis gaan?" "Ik ga morgen meteen door naar huis. Ik heb een paar toetsen waarvoor ik moet leren. Dan is het helemaal stil en dan kan ik het beste leren." zeg ik en hij knikt. "Dat is goed." hij drukt een kus op mijn wang en ik glimlach. "Als je iets niet snapt schrijf het op dan kunnen we je morgen avond helpen." zegt hij en ik knik.

"Kom het is al laat. Ik wil dat je je gaat omkleden, tanden poetsen en dan naar bed." zegt hij. "Hoelaat moeten jullie morgen op?" vraag ik. "Rond half 7." "Ik ook, kan ik bij jullie slapen? Alsjeblieft?" Hij glimlacht en knikt. "Hoe kan ik nee zeggen." ik glimlach breed en ik sta op en ik loop naar de badkamer om mijn tanden te poetsen.

Daarna kleed ik me om en Papa H komt naar binnen. "Ik hoorde dat je bij ons komt slapen." "Vind je niet erg toch?" "Tuurlijk niet." glimlacht hij en hij doet zijn armen om me heen. Ik glimlach en knuffel hem ook. "Ik hou van je Lou, vergeet dat niet." fluistert hij en ik kijk naar hem. "Een paar dagen geleden zei je dat je alles zou op geven voor mij, maar dat meen je niet echt toch?" vraag ik als ik me herinner wat hij een paar dagen geleden tegen mij zei toen hij dacht dat ik sliep. "Ik meen het. Je bent mijn kind Lou, mijn baby. Jij komt op één. Ik zou alles opgeven voor jou." "Heel lief, maar niet doen." hij grinnikt en hij laat me los. "Als het ooit moet dan doe ik het." "Ik zou ook alles opgeven voor jou, ookal geef ik niet heel veel op en jij mega veel." "Jij bent 1 in mijn leven. Jij komt voor mijn carrière en alles. Jou gezondheid is het belangrijkste voor mij." zegt hij en ik glimlach. "Dankje papa." "Kom, je moet gaan slapen, want ik zie dat je moe bent." "Ik had vannacht slecht geslapen." "Goede reden om vroeg te gaan slapen." zegt hij en we lopen naar zijn kamer. Ik glimlach en we gaan in bed liggen. Papa N komt er bij liggen en we vallen samen in slaap.

Af en toe heb je heel erg behoefte aan de knuffels van je ouders, hoe oud je ook bent.

De volgende ochtend ging de wekker. Ik zucht en iemand deed de wekker uit. "Ik haat dit moment." kreunt Papa N en ik grinnik. "Goedemorgen." zegt Papa H. Ik open mijn ogen en ik gaap. "Kunnen we niet nog een half uur of een uur of de hele dag?" vraag ik en ik sluit mijn ik ogen weer. "Helaas niet, maar morgen zijn we allemaal vrij. We kunnen een film dagje doen." zegt papa H. "Goed idee Haz." zegt papa. "Kom je moet wakker worden Lou." ik zucht en schud mijn hoofd. Ik ben zo moe. "Nog 5 minuten." zeg ik. "We hebben geen 5 minuten." zegt papa N en ik pruil. "Kom Boo. We zijn vanavond vroeg thuis. Zal tacos maken vandaag?" meteen open ik mijn ogen en knik ik. "Ja." glimlach ik en hij glimlacht ook. "Oké, kom maak je klaar voor school." ik zucht en knik en ik loop naar mijn kamer. Ik pak een Adidas trui en een zwarte broek en ik kleed me om. Ik poets mijn tanden en ik ga naar beneden.

"Lou ik heb ontbijt voor je

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Lou ik heb ontbijt voor je." zegt papa N. Ik knik alleen en ik pak mijn eten. Ik had totaal geen honger. Ik neem een paar happen en ik pak mijn telefoon. Uiteindelijk moet ik gaan en hoef ik het niet verder te eten.

Papa H komt naar beneden en hij glimlacht. "Wil je thee Lou?" "Alsjeblieft." glimlach ik en hij loopt naar de keuken toe.

"Hier." "Dankje." zeg ik en ik pak de mok en ik hou die vast en ik blaas er in. "Ga je nog wat eten?" ik knik en ik kijk weer op mijn telefoon. Ik drink mijn thee en ik kijk naar een video.

Wanneer het tijd is leg ik alles de keuken in. "Doei, tot vanavond." zeg ik en ik druk een kus op allebei hun wang. Ik pak snel mijn tas en mijn jas trek ik aan. "Louis!" roept papa H. "Doei!" zeg ik snel en ik ren naar buiten en ik stap de bus in.

Papa H:
Vanavond praten we over het eten x

Ik zucht en ik doe mijn telefoon uit en de bus rijdt naar school.

Pov. Harry

Nadat ik het appje gestuurd heb leg ik mijn telefoon weg. "Ik weet het niet Ni. Hij eet steeds minder." "We moeten met hem praten." zegt Niall en ik knik. "Ik heb een appje naar hem gestuurd dat we vanavond gaan praten." zeg ik. "Ik wil gewoon weten of hij geen honger heeft of dat hij niet wilt eten." zeg ik en Niall komt naast me zitten. "Denk je dat Louis probeert niet te eten?" ik haal mijn schouders op. "Je moet toch een beetje jonger hebben na zo weinig eten? Gisteren had hij ochtend niks gegeten, middag weten we niet en avond heel weinig. Nu weinig ontbijt en twee dagen gelede vonden jullie zijn eten nog voor de deur. Hij heeft heel weinig gegeten deze dagen." zucht ik. "Kom hier." zegt Niall en ik omhels hem. "Ik weet het even niet meer." zucht ik. "We wachten vanavond af." zegt hij en hij wrijft over mijn rug.

"Kom we moeten naar de studio." zegt Niall en hij pakt mijn hand. Ik knik en ik sta op. We pakken onze spullen en rijden naar de studio. Vandaag hadden we repetities voor de tour. Als we aankomen moeten we meteen beginnen.

"Oké jongens, jullie hebben een half uurtje pauze en dan gaan we weer verder." zegt Paul en wij knikken en lopen naar achteren. We pakken wat eten en we gaan op de bank zitten.

"Hoe gaat het nu Haz?" vraagt Zayn en ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet. Dat gedoe met Louis het zit me dwars." zeg ik en Niall verstrengeld onze vingers. "Hij eet nogsteeds slecht." zegt Niall. "Al gepraat met hem?" vraagt Liam. "We hebben het geprobeerd, maar het werkt niet. Vanavond gaan we weer praten. Sinds het gedoe met Eleanor lijkt het alsof er steeds nieuwe problemen komen. Nu met wat ik gezegd hebt. Hij is niet meer boos of wat dan ook, maar ik weet niet of het hem nog dwars zit." zucht ik. "Geef hem een paar dagen. Hij moet alles werken, maar alles gebeurd de hele tijd na elkaar waardoor hij geen tijd heeft om het te verwerken." zegt Zayn en ik knik alleen. "Straks gaan we op tour en dan kan hij mee en hopelijk kan hij dan tot rust komen." zegt Niall en ik knik en ik leg mijn hoofd op zijn schouder.

Rond half 4 kijk ik op mijn telefoon en ik glimlach.

Boo
Ik ben thuis x



Volgende hoofdstuk 😔 sorry ❤️😂

My Life - Louis StylesWhere stories live. Discover now