22

234 4 0
                                    

Pov. Zayn

Ik omhelsde hem weer. Zijn snikken stopte en zijn grip werd stekker en stekker en hij begon sneller te ademen en hij trilde heel erg. "Harry?" geen antwoord. "Harry." ik probeer hem los te krijgen, maar zijn grip was te sterk. "Harry." zijn grip verslapte in één keer en zijn ademhaling en het trillen werd erger. "Harry." zeg ik opnieuw en ik duw hem van mij af. Zijn ogen waren open en hij keek naar voren. Angst en tranen waren het enige wat ik zag. "Harry, kom op. Haz praat met me." ik schudde hem zacht, maar hij reageerde nergens op. Hij hapte naar adem en ik werd bang. Dit was nog nooit gebeurd. "Niall! Liam! Iemand! Help." schreeuw ik. Ik wist niet of iemand me kon horen Maar ik durfde niet weg te gaan. "Harry alsjeblieft." ik schud hem nog een keer. "Haz." tranen gleden over zijn wangen. "Haz alsjeblieft." ik schud hem nog een keer. Wat moet ik doen? Ik weet het niet. "Harry het is Zayn. Probeer terug te komen Haz. Kom terug." zeg ik en ik ga door zijn krullen. Hij zweette. Weer schreeuwde ik voor hulp en iemand kwam de kamer binnen. "Haal Liam en Niall, nu!" zeg ik en hij rent de kamer uit. "Hazza kom terug. Alles komt goed, kom terug. Ik ben hier." zeg ik. Ik hield hem stevig vast, ik wist niet of hij zichzelf kon rechthouden, ik weet niet wat er aan de hand is. "Harry." zeg ik nog een keer. Al snel kwamen Liam en Niall de kamer binnen gerend. "Zayn? Wat is er aan de hand?" vraagt Liam. "Haz, hey."zegt Niall meteen. "Ik weet het niet! Hij was aan het praten en ik omhelsde hem en ineens versterkte hij zijn grip, werd zijn ademhaling onregelmatig en trilde hij. Ik krijg hem niet uit deze trans." een traan rolde over mijn wang. "Haz hey. Ik ben het Niall. Lieverd kom terug, het is oké." zegt Niall en hij pakt Harry's trillende hand. "Hey, babe." ik durfde Harry niet los te laten.

En toen gebeurde het.

Harry hapt naar adem en snikken verlieten zijn lippen en hij leek er weer bij de zijn. Hij hapte en hapte. Niall deed meteen Harry's handen boven zijn hoofd. "Liam discus, nu." zegt Niall. "Harry het is Niall, Liam en Zayn. Haal diep adem lieverd het komt goed." zegt Niall en Harry snikt en probeert het. "Ik ben hier Love." "Niall." snikt hij luid. "Sshh, ik ben hier. Haal diep adem, probeer diep adem te halen." zegt Niall. "H-hij... P-pijn." zegt Harry tussen zijn snikken door. "Ik ben hier, ik ben hier." "I-ik h-haat h-em." zijn vader. Hij zag alles van zijn vader terug. "Hij is niet meer hier Harry, hij is weg en komt niet meer terug. Je bent veilig. Harry drukte zichzelf tegen Niall aan. "Ni." Liam geeft de discus. "Ik heb je puffer hier Haz. Ga rechtop zitten. Ik blijf bij je, ik ben bij je." Harry gaat rechtop zitten. Niall drukt de discus tegen harry's mond en Harry ademt in. Hij moet 10 secondes het inhouden en je ziet zijn moeite, maar na 10 seconde laat hij los. "Goedzo Love, je doet het goed."

"Papa?" ik kijk naar Louis die wakker is. "Papa." zegt hij zacht en Harry kijkt naar Louis. "Het spijt me zo." snikt Harry. Louis schud zijn hoofd en hij loopt naar ons toe. Ik maak plaats voor hem en Louis omhelst Harry. Harry houdt Louis dicht tegen zich aan. "Ik hou van je papa." zegt Louis en hij gaat op Harry's schoot zitten. Je zou denken dat het niet goed is, maar we zien hoe Harry rustig wordt door Louis. "Ik hou ook van jou Lou, zoveel." Harry sluit zijn ogen en iedereen is stil. We kijken alle drie naar hoe hun tweeën knuffelen en hoe Harry steeds meer kalmer wordt. Harry werd altijd rustig van Louis. Als hij moe is dan knuffelt hij met Louis of Niall en je ziet hoe kalm hij er van wordt. Netzoals nu, Louis is degene die hem het snelste kan kalmeren en dat zal altijd blijven. Niemand kan tegen hun vader zoon band op.

Pov. Harry
"Wij gaan wat drinken voor je halen." zegt zayn en hij wrijft over mijn schouder. Ik knik en Zayn en Liam verlaten de kamer. Ik leg mijn hoofd tegen die van Louis en ik sluit mijn ogen. "Gaat het weer?" vraagt Louis en hij kijkt me aan. "Ja, dankjewel Boo." hij drukt een kus op mijn wang en ik glimlach. Niall komt aan mijn andere kant zitten en hij pakt mijn hand en drukt er een kus op. "Alles komt goed. Je hebt ons tweeën en nog veel meer mensen." ik knik. "Dankjewel." zeg ik zacht en Niall omhelst ons. "We praten vanavond, oké? Als we rust hebben." fluistert hij in mijn oor en ik knik. Ik weet dat ik er al veel met niall over gesproken heb, maar ik weet dat ik me beter zal voelen. Hij drukt een kus op mijn wang en ik hou zijn hand steviger vast. Louis legt zijn hoofd op mijn schouder en ik leun weer tegen hem aan en Niall legt zijn hoofd op mijn schouder en hij wrijft over mijn been.

Ik kan geen beter gezin wensen.

Later moesten Liam en Niall terug naar de opname ruimte. We hebben niet echt meer gepraat over wat er gebeurt is, want ze weten dat ik vanavond praat met Niall.

Ik kijk met een glimlach naar Louis terwijl hij piano speelt.

Ik loop naar hem toe en hij schrijft de noten op

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Ik loop naar hem toe en hij schrijft de noten op. "Papa luister." glimlacht hij als ik naast hem ga zitten. Hij begint opnieuw te spelen en ik glimlach en ik kijk naar hem. Hij is altijd bezig met instrumenten als hij met ons in de studio is of als we op tour zijn. Hij speelt de gitaar, hij slaat op de drums, want dat vindt hij gewoon leuk.

"En?" hij kijkt me aan en ik glimlach. "Het is mooi Boo." "Ja? Ik heb het zelf bedacht." "Het is prachtig Louis, echt." ik kijk naar de noten. Ik begin te spelen en ik mis toets. "Nee papa." giechelt hij en hij speelt weer en ik glimlach en kijk naar hem.

Ik kijk daarna naar zijn handen hoe hij het speelt

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik kijk daarna naar zijn handen hoe hij het speelt. Ik glimlach breder en als hij klaar is kijkt hij weer naar mij. Ik krijg een idee en ik speel verder. Als ik klaar ben kijk ik naar Louis die breed glimlacht. "Opschrijven." zegt hij en ik grinnik en ik schrijf het op.

My Life - Louis StylesWhere stories live. Discover now