26

194 6 3
                                    

Pov. Harry

We waren een uur verder. Louis en Bebe waren nogsteeds boven. Ik lig tussen Niall's beneden terwijl we naar de televisie keken. Zijn duim wreef rondjes over mijn buik en mijn hoofd lag op zijn borst.

Toen Bebe de kamer binnen kwam ging ik meteen rechtop zitten. Haar ogen waren rood, ze had gehuild. "Bebe." "Louis slaapt." zegt ze zacht en ze gaat op de bank zitten. "Gaat het?" vraagt Niall. "Ik vind het zo erg voor je Harry." zegt ze zacht. Ik glimlach verdrietig. Niall legde zijn hand op mijn heup en hij kneep er zacht in. Ik keek naar hem en ik legde mijn hoofd tegen die van hem aan. "Ik heb de meest beste vrienden die me er door heen kunnen slepen. Ik heb deze hier en ik heb Lou. Het komt goed. Het zijn alleen nu de moeilijke dagen. Over 2 dagen is het zestien jaar geleden." Bebe stond op en ze omhelste me. Ik glimlach zwak en ik omhels haar ook.

Ze komt al zo lang hier over de vloer. Vroeger dacht ik altijd dat Louis en zij een relatie zouden krijgen, maar nu zie ik ze alleen als de beste vrienden die je maar kan hebben. Ze gaan voor elkaar door het vuur. Ze mag hier altijd blijven eten, slapen wat dan maar ook. Ze hoort bij de familie.

"Hoe was het met Lou en het praten?" vraag ik als ik haar los laat. Ze zucht en gaat zitten. "Hij is bang, zo bang." Ze kijkt ons beide aan. "Hij is bang om jullie kwijt te raken." Ze kijkt naar Niall. "Hij is bang dat jij spijt van jou keuze gaat krijgen om zijn vader te worden." Ze kijkt naar mij. "En hij is bang dat jij tegen hem liegt over alles. Hij is bang dat je niet van hem houdt en anders moet er een stukje haat in jou zitten over hem. Hij denkt dat je boos moet zijn, want hij is het ongeluk die na die verkrachting kwam. Hij noemde zichzelf een probleem en een ongeluk." weer waren er tranen in mijn ogen.

Hij noemde zichzelf een ongeluk, een probleem.

"Dat is hij niet." "Hoe kan hij dat denken, we houden van hem." ik kijk naar Niall en hij pakt mijn hand. "Hij je bang Haz." "Ik ga bij hem kijken." zeg ik zacht en ik laat Niall zijn hand los. "Dankje Bebe." zeg ik voordat ik naar boven loop. Ik open Louis zijn deur en ik kijk naar hem. Zijn ogen waren gesloten, maar hij zag er niet rustig uit. Ik ga naast hem liggen en ik doe mijn armen voorzichtig om hem heen. Ik wrijf over zijn arm. Ik zag hem kalmeren en ik glimlach zwak. "Ik hou van je Lou. Je betekent alles voor mij, ik zou alles laten vallen voor je." fluister ik en ik leg mijn hoofd tegen die van hem en ik sluit mijn ogen en ik val in slaap.

Pov. Niall

"Hij is uh... Ja. Overstuur." zeg ik als Harry de kamer uit loopt. "Hij heeft vandaag een flashback gehad en is daar erg overstuur van geraakt. Zoals hij als zelf zei, over een paar dagen is het zestien jaar geleden en deze dagen zijn het moeilijkst voor hem." "Ik begrijp het. Ik zal jullie drie alleen laten. Als er iets is kan je mij altijd bellen." ik glimlach. "Dankjewel Bee." Ze glimlacht en staat op. We lopen naar de deur en ik geef haar nog een knuffel voordat ze weg gaat.

Ik loop naar boven en ik open Louis zijn kamer. Ik glimlach als ik ze beide zie slapen. Ik loop er naar toe en ik druk een kus op beide hun voorhoofden. Ik loop daarna naar beneden en ik pak iets te drinken en ik ga voor de televisie zitten.

Ik zucht en ik laat de tranen glijden. Ik probeer me altijd sterk te houden voor Louis en Harry. Ze hebben een hou vast nodig. Ik veeg mijn tranen weg. Ik zet de televisie uit en ik loop naar de trap voor beneden. Daar hadden we een hele kamer vol met gitaar's, piano's en ga zo maar door. Ik pak een gitaar en ik ga zitten en ik begin te spelen. De reden waarom we ze hier hadden staan is, omdat de muren geluiddicht zijn. Niemand zou me horen. Snikken verlieten mijn lippen terwijl ik speel.

"Weet je zeker dat je dit wilt Niall? Het is een grote stap." zegt mama en ik knik. "Ik wil Harry helpen, ik kan Harry en Louis helpen. Ik ben gek op die kleine Mam." glimlach ik. "Ja maar als ouder Niall?" "Als er ooit iets met Harry zou gebeuren, wat we hopen van niet dan heeft Louis een veilige plek. Hij maakt me blij. Zijn lachje, giechels alles. Hij is nog maar 5 jaar mam. Hij vindt mij ook leuk. Hij wilt altijd spelen en tekenen met mij en ik ben gelukkig wanneer ik dat met hem doe, samen met Harry." "Ik hou je niet tegen Lieverd en dat weet je, maar ik wil dat je er goed over na denkt." "Dat hebben we gedaan. We hebben het er nu 2 maanden lang over." "Als jij hier blij en gelukkig van wordt hou ik je niet tegen." ik glimlach en omhels haar. "Dankje mama.

Ik veeg mijn tranen weg.

"Papa!" giechelt hij terwijl hij weg rent. Ik lach en ik ren achter hem aan. Ik den langzamer dan normaal, zodat hij sneller was. "Ik ben sneller papa!" giechelt hij terwijl hij met de bal rent. Na een paar secondes ren ik sneller en til ik hem op. Een gil verlaat zijn lippen en er volgen wat giecheltjes. "Ik denk dat jij wat van mij heb?" Louis giechelt weer en schud zijn hoofd. "Ikke lenen." ik lach en kus zijn wang. Hij glimlacht en legt zijn hoofd op mijn schouder en ik ga op de grond zitten. We keken naar het uitzicht en Louis wees naar de vlinders. "Vlinders" glimlacht hij. "Ze zijn mooi hè?" "Blauw." zegt hij als de blauwe vlinder weg vloog. "Is dat je favoriete vlinder?" Louis knikt en legt zijn hoofd terug om mijn schouder en hij knuffelt dicht tegen me aan. Ik glimlach en ik druk een kus op zijn voorhoofd en hij sluit zijn ogen.

...

De bel gaat. De politie vertelt dat we de deur open mogen doen."Lou." zegt Harry en Louis staat in Harry's armen. "Louis." zeg ik zacht. Louis kijkt me aan en hij rent naar mij toe. Ik hou hem stevig vast terwijl hij zijn gezicht in mijn nekholte stopt en ik voel zijn tranen waardoor ik hem nog steviger vast hou. "Ik hou van je, het spijt me zo erg." fluister ik en ik sluit mijn ogen. Hij was terug, terug bij ons, terug in onze armen. "Het spijt me." snikt hij. "Sshh, het is oké. We praten er straks over." fluister ik. "Loop niet meer weg Lou, we waren zo bezorgd." ik laat hem los en hij kijkt me aan "Dit is Louis." zegt Harry tegen de agent.

Ik stop met gitaar spelen. Mijn handen trillen en ik leg de gitaar weg. Ik veeg mijn tranen weg en ik trek mijn knieën tegen mijn borst. Meer herinneringen kwamen langs en langzamerhand huilde ik mezelf in slaap.

Flashbacks. Het volgende hoofdstuk is een hoofstuk over Niall💞

Mensen I hope you all are safe💕

Blijf binnen en zorg voor jezelf en andere 💞

My Life - Louis StylesDonde viven las historias. Descúbrelo ahora