18

217 8 0
                                    

Pov. Harry

"Lou." een kreun verlaat zijn lippen en ik sla een zucht van opluchting. "Boo, wij zijn het. Wordt wakker lieverd." Louis zucht zachtjes en opent zijn ogen. "Hi Lieverd." zegt Niall en hij haalt de haren van Louis zijn gezicht weg. Louis kijkt naar ons en hij krijgt weer tranen in zijn ogen. Ik ga zitten en ik zet hem op mijn schoot en ik hou hem dicht tegen me aan en snikken verlaten Louis zijn lippen. "Sshh lieverd, alles komt goed oké? We houden van je." fluister ik. "We zijn bij je." zegt Niall en hij wrijft over Louis zijn been.

Niall maakt thee terwijl ik met Louis op de bank lig. Hij heeft zijn hoofd op mijn borst en hij wordt steeds rustiger. Sinds kleins of aan wordt Louis rustig van hartslagen. Als hij niet kan slapen of als hij rustig moet worden laten we hem bij ons liggen en luistert hij naar onze hartslag. Ik wrijf over zijn been sinds hij tegen me aangekruld ligt.

Niall legt drie mokken thee op tafel. Niall komt naast me zitten en hij wrijft ook over Louis zijn been. Ik kijk naar Louis en ik wrijf over zijn wang. Louis kijkt me aan en ik glimlach zwak en ik druk een kus op zijn voorhoofd. "Het doet pijn papa." zegt hij zacht. Hij gaat op mijn schoot zitten. "Eleanor heeft mij gebruikt om in contact te komen met Stan. Die avond dat ik dronken was. Ze dwongen me, als ik niet zou drinken was ik een watje." ik zie weer tranen in zijn ogen komen. We laten hem praten, als we hem nu onderbreken stopt hij met praten. Ik leg mijn hand op zijn heup. "Eleanor wist dat ze zwanger was van Stan. Ze wilde het nog niet vertellen en ik was in slaap gevallen. Ze heeft mij uitgekleed en haarzelf uitgekleed zodat het leek alsof we het gedaan hadden, maar er is niks gebeurd. Ze wilde in contact komen met Stan en ze heeft mij gebruikt." een snik verlaat zijn lippen en ik druk hem tegen me aan." "Sshh." zeg ik zacht en ik plaats zijn hoofd op de plaats van mijn hart. "Ze had dit nooit mogen doen." begin ik en ik wrijf over zijn heup. "Ik hield niet echt meer van haar papa, maar dit..." "Vind je het erg dat de baby niet van jou is?" vraagt niall voorzichtig. "Nee, ik wil geen vader worden." "De waarheid is er nu uit Louis. Ik weet dat het veel pijn doet, maar het komt allemaal goed. Je hebt niks meer te maken met Eleanor en Stan en het is aan jou de keus of je nog contact met ze wil of niet. Je bent ze niks verschuldigd en ik weet dat je ze ziet op school, maar je hebt Bebe en iedereen. "zeg ik en Louis knikt. "Ik wil niet gebruikt worden papa." snikt hij. "Dat kunnen we helaas niet tegenhouden. We kunnen niet zien wat andere gebeuren Lieverd."

Het was een tijd later. We hebben besloten dat Louis een paar dagen thuis blijft van school. Morgen bellen we de school en overleggen we dat het huiswerk door gegeven wordt, zodat hij wel op de hoogte blijft enzovoort.

"Pap?" Louis gaat weer rechtop zitten. "Ik.. Ja.. Ik wilde vragen.. Uh-" "Wat is er Lou?" vraag ik bezorgd. "Niet boos worden alsjeblieft." zegt hij zacht. "We zullen niet boos worden." zegt Niall en ik knik. "Hoe kan het dat er geen baby foto's zijn van mij en jou toen ik baby was?" vraagt Louis en hij kijkt naar Niall. Ik vergroot mijn ogen en Niall doet hetzelfde. We zouden het binnenkort vertellen, maar niet nu...

"Wat?" zegt Niall zacht. "Er zijn geen foto's van ons samen. Alleen toen ik vijf was en toen waren Liam en Zayn er ook al. Jullie waren tien toen jullie mij kregen en jullie deden auditie voor een solocarrière. Ik begrijp het niet." ik zucht en ik ga rechtop zitten. "Oké Louis, we gaan je alles eerlijk vertellen." zeg ik en ik kijk naar Niall die mijn hand pakt. Louis fronst en knikt zacht. Ik laat Niall's hand los en ik pak beide handen van Louis.
"Oké het zal een beetje verwarrend zijn in het begin maar ik vertel alles vanaf het begin tot eind." Louis knikt zacht.

"Ik was 9 - 10 jaar toen mijn vader mij heeft verkracht." zijn mond valt open. "Daarom heb jij hem nooit gezien. Maanden later kwamen oma en ik erachter dat ik zwanger was door hem, maar ik was te laat voor abortus, maar ookal kon ik dat wel doen zou ik het nooit doen. Er groeide een kleintje in mij, dat was jij. Ik kende Niall nog niet. Ik was 10 toen ik jou kreeg. Nu had oma vooral voor jou gezorgd. Ik was tien, ik had school en ik was zo jong, maar ik was helemaal verliefd op je. Ik had geen spijt van jou Lou, dat heb ik nooit gehad. Toen ik zestien was ben ik gestopt met school. Ik wilde voorledig om jou focussen. In dat jaar deed ik ook auditie voor de xfactor, netzoals Niall. We ontmoette daar en we werden later in een band geplaatst. We hadden een speciale band. We waren close, heel close en we werden verliefd en al snel hadden we een relatie. Alle drie wisten over jou en ze zagen foto's van jou. Niall had al snel besloten dat hij me wilde helpen sinds er geen tweede vader was. We hebben met de gemeente gepraat en we hebben voor elkaar gekregen dat Niall via papier jou tweede vader is. Ja we hebben gelogen tegen je Lou, maar ik durfde het zelf niet tegen je zeggen. Je was vier en ik was er zelf niet klaar voor. Dit was een oplossing. Als er ooit iets met mij zou gebeuren zou je naar Niall kunnen gaan en dat geeft een goed gevoel, want ik weet dat je dan op een veilige plek bent. " ik kijk naar Niall en hij glimlacht zwak en ik pak één van zijn handen." Ik begrijp als je boos bent Louis, maar je moet me geloven dat ik dit als enige oplossing zag." zeg ik en ik kijk naar Louis die tranen in zijn ogen had.

My Life - Louis Stylesحيث تعيش القصص. اكتشف الآن