24

197 7 0
                                    

Pov. Harry

"We hebben een stukje tekst." zegt Niall en hij pakt mijn hand en we lopen naar de piano. Niall begint te spelen en zingt de stukjes tekst die er zijn. Ik kijk naar de tekst en daarna naar Niall. Ik krijg tranen in mijn ogen. Het ging over ons en alle shit die er gebeurd is. We vertelde het elkaar als eerst. Hij stopt met spelen en hij kijkt me aan. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en ik pak zijn hand en ik verstrengel onze vingers. "Het is mooi." "Vind je het oke?" ik kijk naar hem en ik glimlach en ik druk een kus op zijn lippen.

"I've got scars even though they can't always be seen. And pain gets hard, but now you're here and I don't feel a thing." zing ik zacht.

Niall streelt mijn wang en hij glimlacht zwak voordat hij onze voorhoofd tegen elkaar zet. "Ik hou van je, ik ben altijd hier, naast jou. Onze vingers verstrengeld in elke moeilijke situatie." fluistert hij. Een traan glijdt over mijn wang, maar ik kan een glimlach niet tegen houden. "Voor altijd." fluister ik. "Voor altijd."

Hij haalt zijn voorhoofd weg en drukt een kleine kus op mijn lippen voordat hij op schreef wat ik zong. Ik glimlach en hij drukt een kus op mijn wang.

Zayn pakt de papieren van de broodjes. Hij loopt naar de piano en pakt die van Lou. Hij haalt het broodje eruit en ik kijk op. "Hij heeft er niet veel van gegeten." er was een paar happen van af, maar het waren er echt maar een paar kleine happen. Ik zucht. "Laat hem nog maar liggen, Louis moet er nog wel wat van eten. Hij heeft vanochtend ook niks gegeten." zeg ik. Zayn knikt en legt het broodje terug in de zak en Louis komt de kamer weer binnen. "Lou, je moet nog wat van je brood eten." zeg ik en ik pak zijn broodje en ik steek hem voor hem uit. "Ik heb geen honger." zegt hij en hij gaat op de bank zitten. "Je hebt amper gegeten en vanochtend heb je ook niet gegeten." "Geen honger, ik eet vanavond. Ik beloof het." zegt hij en ik zucht en ik loop naar hem toe. "Waarom heb je geen honger?" "Ik heb gewoon geen honger, je hoeft je geen zorgen te maken. Ik eet vanavond." "Oké, maar je eet vanavond." hij knikt.

"Danny heeft wat huiswerk gestuurd, ik ga het meteen maken. Als Bebe komt wil je haar naar boven sturen?" vraagt Louis wanneer we thuis komen. "Ik begin met eten maken, je komt straks eten." zegt Niall en Louis knikt en gaat naar boven.

"Ik maak me zorgen." zeg ik terwijl ik wat drinken in schenk voor ons. "Hij moet honger hebben lijkt mij?" zucht ik. "Misschien komt het door alles Haz. Hij is gestrest in zijn hoofd door Eleanor en door wat wij verteld hebben. Het kan je eetlust wegnemen." ik zucht weer en ik ga op de aanrecht zitten. Niall gaat tussen mijn benen staan. "Misschien krijgt Bebe het uit hem." hij wrijft over mijn been en ik knik. "Ik ga het eten beginnen." zegt hij en hij drukt een kus op mijn lippen en daarna pakt hij de pannen. Ik pak mijn telefoon en ik zet muziek aan. Ik zie Niall glimlachen en ik leun tegen de muur aan. Ik neem een slok van mijn drinken terwijl ik naar Niall blijf kijken.

Hij is prachtig.

"Creep." zegt hij na een paar minuten en ik begin te lachen. "Mag ik niet meer naar je kijken?" glimlach ik. Hij loopt naar me toe en hij drukt een kus op mijn lippen. "Jij altijd." glimlacht hij tegen mijn lippen aan. Hij doet zijn armen om mijn middel en hij schuift mij meer naar voren, zodat hij mij beter een kus kan geven. "Ni." grinnik ik en Niall grijnst. Hij drukt zijn lippen op de mijne. Mijn handen gaan naar zijn haren en hij bijt op mijn lip en ik open mijn mond en onze tongen spelen een liefdevolle spel.

"Kut." zegt Niall wanneer het water van de aardappelen uit de pan gaat. Ik begin te lachen en Niall haalt de pan van het fornuis. Ik doe mijn armen om mijn buik heen van het lachen en Niall schud mijn hoofd. "Het is niet grappig Styles." "Het is geweldig." lach ik. Hij kietelt mijn zij en ik ga snel van de aanrecht af en ik probeer te ontsnappen. Niall lacht en pakt me weer vast en hij duwt me zacht tegen de aanrecht aan. "Het was niet zo grappig." "Jawel." grinnik ik. "Nee." "Klein beetje." grinnik ik en Niall grinnikt en schud zijn hoofd. "Zie je, het is een beetje grappig." glimlach ik en ik doe mijn armen om zijn nek. "Je bent te snel afgeleid." zeg ik en ik speel met zijn plukjes haar. "Jij moest dan niet op de aanrecht blijven en naar mij kijken." "Oh nu is het mij schuld? Sorry dat mijn sexy lichaam op die aanrecht zat en dat jij afgeleid werdt." grijns ik. "Zeker sexy." grijnst hij en hij drukt weer zijn lippen op die van mij. Ik glimlach en ik duw hem zachtjes weg. "Let op je eten kok." glimlach ik en ik ga uit zijn greep. Hij pruilt en ik lach en druk een kus op zijn wang. "Ik ga even bij Lou kijken." zeg ik en ik loop de keuken uit.

Ik loop naar boven en ik hoor de muziek die uit zijn kamer komt. Ik doe zijn deur open en Louis kijkt om en glimlacht zwakjes. "Hey Boo, lukt het?" ik loop naar hem toe. Hij was wiskunde aan het maken. "Ik begrijp het niet." hij legt zijn hoofd op zijn armen. "Ik ben er te dom voor." mompelt hij. "Hey, zeg dat niet. Zal ik je helpen?" Louis knikt zacht en ik pak een stoel en ik ga naast hem zitten. Ik las even waar ze het over hadden en daarna begon ik het hem uit te leggen en maakte we samen de opdrachten.

My Life - Louis StylesWhere stories live. Discover now