YALANCILAR ve YABANCILAR

396K 7.9K 12.9K
                                    

Önce şuralara bir yerlere tarih atın, bakar bakar gülümseriz :')


*19.03.2020 (19.41)*

Hadi bakalım... Merhaba bebeksular!

Yalancılar ve Yabancılar'a özel bir hitap bulana kadar Güneşi Söndürmem Gerek hitabıyla devam edeceğim mecbur sdfklsdglfkh

Hikayenin tanıtımına geçmeden önce biraz konuşmak isterim çok canım çekti nolur okuyun atlamayın safjdskgjk

Biliyorsunuz dünyayı esir alan virüs dolayısıyla evlerimizden çıkamıyoruz. İmzalarımın tamamı iptal olduğu için sizlerle ayrı düştük epey... Dün masum masum kendime kahve yaparken aklıma karakterlerle birlikte çok enerjisi yüksek bir kurgu geldi. Daha önceki kurgularımla kıyaslandığımda bu epey farklı kalıyor kendi içinde. Karakterleri de öyle... Çünkü bilirsiniz en kötü karakterim bile cutedir benim dskflsdgkfh Her neyse o kurgumla 13 Ocak 2019'da yazdığım bir kurgumun ilk bölümünü birleştirerek ortaya çok sağlam ve yine sizi şoktan şoka sokacak bir kurgu oluşturdum.

Sonra hikayeye isim düşünürken de Güneşi Söndürmem Gerek'te Umut'un mail sahnelerinden birkaçında geçen "yalancı ve yabancı" cümleleri geldi aklıma. Bu da bana "Yalancılar ve Yabancılar" ismini verdi. Yani dolaylı yoldan yeni hikayemizin ismini minik bebeğimiz, Güneşi Söndürmem Gerek verdi :')

Evlerimizden çıkamadığımız şu günlerde wattpadde harika vakit geçirecek, yeni bir yolculuğa çıkıp stres dolu günlerimizden kopacağımıza inanıyorum. Yine kesin konuşmayayım aksilik çıkar çünkü ama çok seri bölüm atacağım bu hikayeye. Çünkü bekleyemeyecek, yerinizde duramayacaksınız. Okuyunca anlayacaksınız ne demek istediğimi :')

Güneşi Söndürmem Gerek-3 için ne kadar heyecanlı olduğunuzu biliyorum. Onun hakkında kısaca şunu söyleyeyim. Bu hikaye asla onu etkilemeyecek. Yakında onun da haberlerini alırız belki, ha? :)

Neyse imdi size bir tanıtım ve birkaç sahne bırakacağım. Aksilik olmazsa eğer ilk bölümü de birkaç saat içinde okuyabileceksiniz...

T A N I T I M

Her insan bir yalancıdır. Her insan bir yabancı...

Bize öğretileni yapar, bir yalanı yaşarız hayat boyu. Vakti geldiğinde ise yalan hayatlarımıza yabancılaşırız. İsteyerek ya da zorunda kalarak...

Biz zorunda bırakıldık ve her şey o gün başladı.

Hayatlarımıza yalan o gün bulaştı. Ya da biz öyle sanıyorduk.

Biz kim miyiz?

Bizler yabancıyız.

Belki biraz da yalancı...

İLERLEYEN BÖLÜMLERDEN KESİTLER

Yekta'ya doğru uzanan parmaklarım elmacık kemiklerine dokunduğunda gözlerimi kapattım. "Bunu itiraf etmek zorunda değilsin," diye mırıldandım ve korkuyla titreyen sesimin onlara ulaşıp ulaşmadığını görmek için etrafıma bakındım. "Yalan söylemek sandığın kadar zor değil, biliyorsun?"

Söylediğimi başıyla onayladı.

"Biliyorum," dedi gözlerimin içine bakarken.

"Yapman gereken şey..." cümlemi bitirmemi beklemeden konuşmaya başladı.

"Hayatta kalmak için yalan söylemek."

Ağır ağır sallarken başımı "Hayatta kalmak için yalan söylemek," diye tekrarladım.

***

Ben Peri.

O gün hayatımın en güzel günüydü. Hayallerime ulaşabilmem için yalnızca birkaç saat daha idare etmem gerekiyordu. Sonra her şey düşlediğim gibi olacaktı. Buradan bir daha dönmemek üzere uzaklaşacak, yeni hayatımın ilk adımlarını atacaktım.

Ama olmadı.

O gün ne oldu?

Bunu bana kim yaptı?

***

Çok erken ama sormadan edemem. Tanıtım ve kesitlerimizi nasıl buldunuz?

Sizce bizi neler bekliyor?

Harika bir yola çıkmaya hazır mıyız? Ben çooooook :')

Yeni bölümde görüşmek üzere bebeksular, sizi seviyorum...

Yalancılar ve YabancılarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin