Capitolul 23

31 1 0
                                    

După câteva zile...

Amalia povestește :

I-am zis de mii de ori că nu vreau să mănânc. Mă ridic cu farfuria de paste în mână și o arunc cu totul la gunoi. Aud un ciocănit în ușă și prefer să nu spun nimic, oricum va intra.
Ușa se deschide destul de zgomotos atunci cand atinge peretele iar una din gărzile lui James intră pe ușă. E uriaș pe lângă mine.
- Tu ce naiba vrei? Zic și fug pe pat atunci când acesta încuie ușa și vine spre mine fără să spună nimic.
- Nu auzi? Stai departe de mine! Strig și mă ridic de pe pat apoi ridic mâna concentrându-mă pe un lucru pe care să îl arunc spre el. Un scaun de la biroul din apropiere zboară spre el făcându-se bucăți, dar acesta nu renunță. Vine mai rapid spre mine și mă împinge pe pat. Își dă cămașa jos apoi trage de tricoul meu.
- Stai! Ce naiba faci? Dă-te de pe mine! Ajutor!!! Strig dar acesta îmi pune mâna la gura și scoate un briceag din buzunarul pantalonilor.
- Dacă mai scoți și un singur sunet, nici moartă nu vei avea liniște.
- Ești bolnav! Îi zic și îl lovesc cu pumnii, încercând să scap de presiunea lui asupra mea.
- Nu fi proastă! Ți se pare că glumesc? Zice și simt o străpungere în zona abdomenului.
Pun mâna în zona de unde vine durerea și o ridic deasupra feței, când o văd plină de sânge, iar pe el mai mult speriat decât mulțumit de ceea ce făcuse, îmi dau seama că în curând îl voi revedea pe Codrin și închid ochii bucurându-mă de amarul meu sfârșit.

James povestește:

Având în vedere că Amalia nu a făcut altceva în ultima vreme decât să-i plângă moartea lui Codrin m-am gândit să îi fac un cadou care îi va plăcea mult.
Intru în casă și o liniște totală mai stranie decât de obicei mă cuprinde. Nu o i-au în seamă deși simt o neliniște în suflet care nu îmi dă pace. Aud un zgomot venind din camera Amaliei, așa că las totul și scot cheia din buzunar deschizând ușa. Totul devine negru și o furie imensă îmi întunecă mintea atunci când intru în cameră și îl văd pe Smith peste Amalia.
- CE DRACU FACI IDIOTULE! E A MEA! Nu stau pe gânduri și scot pistolul de la curea îndreptându-l spre capul lui Smith.
- Nnnu e vina mea sefu'... Nnnu am vrut să îi fac rău... Zice acesta bâlbâind, scăpând briceagul plin de sânge pe podea.
- ZI-MI CĂ ACELA E SÂNGELE TĂU SMITH! ZI-MI! Zic încercând să mă mint singur.
Acesta dă din cap în semn de nu iar eu nu mă mai gândesc la nimic și trag. Smith cade ca un lemn, iar eu mă grăbesc spre patul ei.
- DULCEAȚĂ! TE ROG, VORBEȘTE-MI! Zic în timp ce îmi scot sacoul apoi tricoul și îl pun pe locul unde a fost înjunghiată.
O i-au în brațe țipând după Paul și fugind cu ea pe hol.
- PAUL! UNDE DRACU EȘTI ȘI TU? Mă grăbesc cu Amalia pe scările care duc spre cabinetul doctorului meu. Dau buzna în cabinetul acestuia care sare ca ars de pe scaun cum mă vede.
- ȘTEFAN! AJUT-O TE ROG! Îi zic mai mult țipând.
- Aici, adu-o aici și pune-o pe masă. Îmi zice intrând repede într-o cameră.
O așez ușor pe masă și i-au tricoul de pe rană.
- Oh Doamne ce s-a întâmplat domnule? Îmi zice privind spre rana însângerată.
- DOAR FĂ-O BINE, TE ROG! Țip la acesta.
Ștefan își pune repede mănușile apoi i-a o foarfecă și taie tricoul aproape rupt de pe ea.
- Domnule... e o rană adâncă, nu cred că va...
- NU ÎMI PASĂ! FĂ-O BINE! AUZI? ȘTEFAN FĂ-O BINE , TE IMPLOR! Mă las deasupra ei și îi sărut fruntea apoi îmi lipesc fruntea de a ei.
- Rezistă Amalia, te implor, rezistă. Îmi pare rău, îmi pare rău că nu am fost aici, îmi pare rău că te-am lăsat singură. LA DRACU! CE ÎMI FACI TU MIE ?!? Mă ridic și dau cu pumnul într-un dulap.
- James... . Aud vocea stinsă a Amaliei.
- Da, da, eu sunt. Sunt aici dulceață. Mă reped spre masă și o privesc. E atât de palidă, are ochii în mii de culori, buzele rozalii, mari și pline, părul lung și castaniu e răsfirat pe marginea mesei. Nu cred că am privit-o vreodată atât de atent. E ... atât de frumoasă.
- Am încercat să mă apăr, dar... îmi zice și o lacrimă i se prelinge pe obrazul ei pistruiat.
- Acum sunt aici, nu te voi mai lăsa niciodată singură. Îți promit!
- James ... îmi este frică... nu vreau să mor... îmi zice și își închide ochii fără a mai mișca.
Inima m-i se oprește și simt că mă sufoc. Cu lacrimi în ochi scot pistolul și ies val vârtej pe hol.
- PAAAUL!!! UNDE EȘTI??? Strig nervos. Aud un zgomot venind dintr-un dulap de pe hol. Merg rapid spre el și îl deschid. În el se află Paul inconștient cu o vânătaie pe chelia lui lucioasă.
- Paul! Revino-ți! Ce s-a întâmplat? Paul! Îi trag două palme încercând să îl trezesc.
Acesta își revine și mă privește nedumerit.
- Paul ce dracu s-a întâmplat ? Ce naiba căuta Smith în camera Amaliei? Ți-am zis clar să ai grijă de ea ca de viața ta!
- Dar am avut grijă șefu'. Păzeam camera Amaliei până am simțit o lovitură puternică în cap și de atunci nu mai știu nimic. Spune și își duce mâna la cap.
- Idiotule! Ai noroc că nu te trimit să îi ții companie! Te duci și scapi de corpul lui Smith! Nu îmi pasă unde, doar să nu îl găsească nici naiba!
Paul se ridică de pe podea și mă privește  șocat .
- L-ai ucis?
- A înjunghiat-o ! Știi că în timp ce tu îți faci griji pentru un idiot ea se luptă între viață și moarte? Singura femeie pe care... Singura...

Paul povestește :

- Îl privesc pe șefu' cum se pierde în cuvinte. Cred că are o obsesie pentru ea. Pentru mine e doar o altă curvă ca cele pe care le întindea taică-su pe aici acum ceva timp.
Îl aud pe Ștefan când îl strigă iar el dispare pe scări . Intru în camera Amaliei și îl găsesc pe Smith, întins pe podea cu fața în jos. Merg spre el și mă pun jos întorcând-ul cu fața în sus. L-a împușcat direct în cap.
- Ce ai făcut idiotule?!? Nu acesta a fost planul! Nu te-ai putut abține , nu te-ai putut controla...

După câteva ore :

Termin de săpat groapa unde îl voi arunca pe Smith și mă întorc spre mașină ca să îi i-au corpul. Deschid portbagajul iar acesta cade pe pământ . Îl prind de sfoara cu care l-am legat și îl trag după mine până în fața gropii apoi îl arunc în ea. După câteva ore termin treaba murdară și îmi aprind o țigară . Îmi scot telefonul și apelez un număr pe care îl apelez des.

- Smith a căzut . Tâmpitul a încercat să o violeze pe fată iar James i-a făcut o gaură în cap.

-...

- Planul rămâne același!






Dragostea nu are limiteWhere stories live. Discover now