9

21K 686 25
                                    

Bu saçmalıktı? Onun bana güvenmesi için istediğini yapmaya hazırdım ama bu olmazdı. Saçmalığın daniskasıydı.

Bana güveniyor musun?

Hayır güvenmiyorum. Onun gözleri önünde çıplak kalmaktan...

Korkuyorsun. Her zamanki gibi.

Korkmuyorum. O geçmişte kaldı.

Yaşadığın şeyi gayet iyi biliyor bence.

"Biliyorsun değil mi?" güldü. Yine her zamanki gibi güldü.

"Hangi birinden bahsediyorsun? Bu zamana kadar neden kimseyle yatmadığından mı? Ya da sevgili yapamadığından mı?" Bunu kimse bilmiyordu o nasıl...

"Tacize uğradın. Bu yüzden kimseye güvenmiyorsun. Sana biri dokunacak diye ödün kopuyor. O olay yaşandıktan sonra babana bile güvenmedin. Yıllar geçti fakat o korku hep içinde bir yerde gizliydi.
Ölümden korkmuyorsun. Dün yaşadığın hayattan vazgeçmekte emindin."

Ortaokuldayken yaşadığım olay silinik bir şekilde gözlerimin önünden geçiyordu. O adamın pis yüzü ve hiçbir şey yokmuş gibi davranması...

"Bunu bana neden yapıyorsun?" sesim titriyordu. Nefes almakta zorlanıyordum. O bekliyordu. Soyunmamı istiyordu.

"Bana olan güvenini ve benim sana olan güvenimi ölçüyorum. En korktuğun şey bu. Bu da bu test için en güzel yol. Bana güveniyorsan soyunursun. En korktuğun şeye benim için karşı koyabilirsen bende sana güveneceğim. Çünkü bende en korktuğum şeyle karşı karşıya olsam bile senin yanında olacağım."

Yap şunu.

"Bana bir şey yapmayacağını nasıl anlayacağım?"

"Bu da testin bir parçası. Senin vereceğin bir karar. Bekliyorum."

Bunu yapmakta zorlanıyorsun. Fakat başka çaren yok.

O yaşananları sil kafandan. Yoksa hiç yapamayacaksın.

Elimi üzerimdeki büyük tişörte geçirip yavaşça çıkarmaya çalıştım. Kolumun acısı yüzümü buruştururken önüme atılan makasla Alpay'a baktım. Her şeyi düşünmüş müydü?
Yerdeki makası alıp tişörtü keserken kenarda duran boy aynasına baktım. Tişört üzerimden düşerken altımdaki eşofmanı güçlükle çıkardım. İç çamaşırlarımla karşısında dururken:

"Rahatsız olacaksan bana bakmayı kes." dediğinde gözlerimi kapattım. Ellerim sütyenin kopçasına giderken nefesimi tutup hızlıca çıkardım. Altımdaki parçayı da çıkardıktan sonra gözlerimi daha da sıktım. Görmek istemiyordum. Bu saatten sonra ne onun iğrenç bakışlarını ne de ben benim vücudumu görmek istiyordum. Bakamazdım.

"Gözlerini aç ve vücudunda sevdiğin bir yer seç." dediğinde açmamak için yumduğum gözlerimi aynaya doğru araladım. Çıplak vücudum gözlerimin önündeyken dediği şeyin saçmalığına bakmayıp vücudumu incelemeye başladım. Boynum kendini belli ederken Alpay'ın ne yapacağını bilmediğim için susmakla yetindim.

"Gerçeği söyle. Yalan konuşma." dediğinde gözlerim aynadan onun yansımasına kaydı.

Bakmıyordu.

Vücuduma bakmıyordu. Korktuğumu bildiği için yapmamıştı. Gözlerim o rahatlamanın verdiği şeyle yaşardı. Boynum kendini göstermeye devam ederken elim istemsizce enseme gitti. Ensemi seviyordum.

"Seçtim."

"Şimdi üzerini giyin. Ve Mete'nin odaya gelmesini bekle." üzerimi giyinirken yırtılmış olan tişörtü gördüm. O sırada kafama gelen tişörtle yalpalarken Alpay'ın kaslı vücuduyla karşılaştım.

DUYGUNUN ÖTESİNDE +18Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin