bisexual

1.9K 80 66
                                    

Ben geldim.Yazmakta biraz zorlandım ama yazdım işte.Çok az oy geldiği için tadım kaçıyor ama olsun.Yorum zaten yok ona da alıştım.Neyse iyi okumalar hepinize öpüyorum çok...

//////

Karşımda yazları gittiğimiz yazlığımızda tanıştığım ve her sene iki ay sevgili olduğum Derya duruyordu.Bu olay yaklaşık üç yıl önce başlamıştı.İzmir'e her yaz gider ve tatilimizi orda yapardık.Her yaz 'summer love' bulmak yerine Derya ile takılma kararını üç yıl önce almıştık .

Beraber plaja gider,partilere katılır,sabahlara kadar içer ve sevişirdik.Güzel bir kızdı ama daha çok eğlenceydi benim için.Normalde burda yaşamıyordu.Bu zamana kadar da hiç karşılaşmamıştık.

Şansa bakın Barış yanımdayken karşılaşmıştık.

Derya bana sarılıp ayrıldıktan sonra bakışlarımı Barış'a çevirdim.Öfkeli ve şaşkın gözüküyordu.Yumruk yaptığı elini gördüğümde batırdığımı anlamıştım.Benden cevap alamayan Derya da yeniden konuşmaya başladı.

"Can,sana diyorum sevgilim özledin mi beni?İyi ki gelmişim ya bak kadere nasıl karşılaştık!Çok iyi oldu bu.Arkadaşın kim bu arada?"

Barış'a baktığımda sinirden şişen alnındaki damarı beni biraz korkutmuştu açıkçası.Durmadan salladığı bacağı da durumdan hoşnut olmadığının kanıtıydı.

Onu memnun etmenin tek bir yolu vardı.Yapmak istediğim de buydu zaten.

Tereddüt etmeden elimi eline uzatıp baş parmağımla okşadım elini.

"Bu Barış Derya.Sevgilim olur kendisi."dememle Derya'nın yüzünün düşmesi bir olmuştu.

"Yani ben tabiki de hayatında birisi olma ihtimalini düşünüyordum da bunun bir erkek olması biraz garip oldu."

"Nesi garip bunun?"diye lafa atlayan Barışla içimden kavga çıkmaması için dualar etmeye başladım.

"Yani bir erkekle bir erkek bilirsin yani.Üstelik Can benimle birlikteyken de bunu hissettirmemişti."

"Derya!"dedim olabildiğince güçlü bir sesle.

"Kiminle olduğum kimseyi ilgilendirmez.Seninle olayımız normal değildi zaten bunu en başından konuşmuştuk.Birbirimizin hayatı hakkında hiçbir hakka sahip değildik  bu zamana kadar.Şimdi de değiliz.O yüzden lütfen bu konuyu kapatalım.Zaten biz de gidiyorduk şimdi." diyerek Barış'a döndüm ve zaten uzun süredir tuttuğum elini daha da sıkı tutarak ayağa kalktım.

"Hadi görüşürüz Derya."diyerek ilerlemeye başladım.Barış hızlıca masaya kahvaltının parasını bıraktı ve dışarı çıktık.

"Harika ya bi de başımıza kadınlar çıktı.Zaten adamlardan kıskanıyorken bi de kadınlarla ilgili de endişelenmem gerekecek.Muhteşem başladık güne."diye söylenmeye başlayan Barış'a göz devirerek cevap verdim.

"Barış kusura bakma ama kıskançlığını sikeyim.Yanımda sen varken beni başka bir canlıdan kıskanmana gerek yok.Gözüm başkasını görmez zaten."

"İçime su serptin aşırı rahatladım şuan."

"Ya bak bu Derya benim yazları eğlendiğim bir kızdı yani.Ben de onun yazları eğlendiği bir erkektim.Büyütmeye gerek yok yavrum."

"Yavrum dedin ya yelkenler suya indi sanıyorsun ama yanılıyorsun Can.Ama suç bende en baştan adam akıllı konuşmadık ki kapıldık birbirimize.Biseksüel olduğunu yeni öğrendim daha."

"Barış biseksüel olduğumu ben de seninle öğrendim.Kendini kötü hissetmene gerek yok."

"Ne?Can ben senin ilk erkek sevgilin miyim?"

"Evet Barış ilk erkek sevgilim sensin.Böyle giderse son sevgilim de sen olacaksın."dememle yüzündeki yumuşamayı nihayet gördüm.

"Bunu başında söyleseydin keşke daha dikkatli davranırdım her anlamda."

"Anlarsın zannetmiştim.Anlamadın mı hareketlerimden?"

"Can farkındaysan beni ilk öpen sendin.Ben de daha önce böyle bir ilişki yaşadın sandım.Anlayamadım bebeğim."diyerek beni kendine çekti ve şakağıma bir öpücük kondurdu.

O an fark ettim ki dakikalardır kahvaltıcının önünde dikiliyorduk .

"Barış kaldık burda farkında mısın?Hadi eve geçelim de benim birkaç görüşmem var iş bulmamız lazım."diyerek motora yöneldim.

Kaskı kafama geçirip motora atladım ve Barış'ın evine geçtik.

"Yavrum sen dünden beri aynı kıyafetlerlesin.Gel sana bir şeyler vereyim ben."diyerek yatak odasına geçen Barış'ı takip ettim.İçeri girdiğimizde dağınık olan yatak aklıma yaşadığımız anları getirmişti.

"Can yatağı toplayalım mı yoksa akşama yine dağıtır mıyız?"demesiyle yanaklarımın kıpkırmızı olduğuna emindim.

"Sen hep böyle açık sözlü mü olacaksın?Topla yatağı ayrıca utandırıp duruyorsun beni."

"Tamam tamam kızma güzelim."

Güzelin miyim gerçekten?

"Heh,bunlar olur sana.Bana küçük gelenler giy bakalım temiz temiz."

"Tamam sen çık ben geliyorum."

"Şimdi seni utandırırdım da sanki üstüne gelirsem gece koltukta yatacakmışım gibi hissediyorum.O yüzden çıktım ben."dedi ve öpücük atarak odaya terk etti.

Yüzümdeki aptal gülümseme gitmiyordu.Mutluydum işte onun yanındayken.Bu yüzden yanından ayrılmaya hiç niyetim yoktu.

Hızlıca üzerimi değiştirip içeriye geçtim ve Barış'tan bilgisayarını istedim.Maillerime bakmak için oturumumu açtım ve birkaç kişiye iş aradığımı belirten mesajlar yolladıktan sonra mailimden çıktım.

Tam bilgisayarı kapatmak üzereyken ekranda gördüğüm bildirimle kapatmama kararı aldım.

Hareketli başlayan günümüz daha hareketli bir kavgayla son bulacaktı anlaşılan.

FEEL ALİVE  | CEMBAR (TAMAMLANDI)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu