upper (+18)

3.1K 62 121
                                    

Bu bölüm +18 sevmeyen okumasın canlarım .Oy vermeyi ve yorum atmayı unutmayın lütfen.Yorum atmanız benim için çok önemli.Sizi seviyorum.

~~~~~~~

Dediği son şeyle hızlıca içeri girip kapıyı kapattım ve özlediğim dudaklarına yapıştım.Hiç beklemeden karşılık vermesiyle ufak bir inilti döküldü dudaklarımdan.

Alt dudağını çekiştirerek dilimi ağız boşluğunda keşfe çıkardım.Dillerimiz birbirine her değdiğinde içimde bir volkan patlatıyordu sanki.

Beni alttan destekleyerek kucağına almasıyla kollarımı boynuna doladım ve vücudumu ona biraz daha yaslayarak öpüşmeye devam ettim.

Daha sonra aklıma gelen şeyle ağzının içine doğru konuştum.Ama bu daha çok bir inlemeye benzemişti.

"Emma."dedim ağzının içine doğru.

Dudaklarımızı ayırdı ve gözlerimizi sabitledi.

"Kızımın adını inlemen hiç hoş olmadı ama evde olmadığı için rahat ol."dedi ellerini saçlarımla buluşturarak beni duvarla arasına sıkıştırdı.

"Kızının adını inlemiyorum aptal herif.Burda mı diye merak ettim sadece."dememle çenemden başlayarak kulağımın alt kısmına doğru yaladı yüzümü.

"İstediğimiz her şeyi yapabiliriz ev boş."dedi göz kırparak.

Dudağına bir o öpücük bırakarak beni odaya götürmesini istedim ondan ve hızlı adımlarla odaya geçtik.

Beni yatağa yatırıp üstümdeki yerini alır almaz altından çıkarak üste ben geçtim.

Yüzümdeki muzip gülüşe anlamsızca bakarken onu aydınlatmak amacıyla ağzımı araladım.Bir yandan da elimi tişörtüne sokarak gövdesini okşuyordum.

"Bebeğim bu sefer ben üstte olacağım."dememle şaşkın bakışları daha da derinleşti.

Bunu ilk defa yapacaktık.Üstte olan o olurdu hep.

"Nasıl yani?"dedi yutkunarak.

Hareket eden adem almasıyla benim de altımda bir şeyler hareket etti ve sesli bir küfür savurdum.

"Bildiğin Barış bu sefer ben üstte olacağım.Altımda kıvrandığını görmek istiyorum."diyerek tişörtünün içindeki ellerimi kullanarak bir çırpıda tişörtünü çıkarttım.

Boynundan başlayarak ağır ağır öpmeye başladım onu.Adem elmasını dilimle talan ettikten sonra şah damarının üzerine bir öpücük bıraktım ve boynundan gövdesine geçtim.

İki göğsüne de öpücükler bırakarak asıl ilgi alanım olan şeye geçtim.

Göğüs uçlarını dişlerimin arasına sıkıştırmamla ağzından oldukça sesli bir inleme çıktı.İnlemesiyle kucağına biraz daha yerleştim.

Sertleştiğini hissediyordum.Onu daha da çıldırmak için sürtünüyordum ona.O da karşılık olarak durmadan inliyordu.

İnlemesi bir ninni gibiydi.Sabahlara kadar duymak isteyeceğim bir şeydi yani.

Göğüs ucunu bir kez daha emerek karnına ilerdim.Önceden kasları olan karnı düzleşmişti.Kilo almasından kaynaklıydı bu.

Dilimi göbek deliğine soktuktan sonra karnında gezdirdim ve daha sonra karnına ısırıklarımı bıraktım.

O da ellerini saçlarıma geçirmiş beni yönlendiriyordu.Kendimi olan biraz daha sürterek elimi pantolonunun düğmesine attım ve fazlalık olan kotundan kurtuldum.Üzerinde sadece iç çamaşırıyla yatıyordu karşımda.

Onu bcaklarının iç kısmından başlayarak öpmeye başladım.Sert bir ısırık attığımda kafasını geriye atmasından zevk aldığını biliyordum.

Üzerinde kalan son kumaş parçasından da kurtulduğumda gözlerimizi buluşturdum.Koyulaşan gözleri yükselmiş olduğunun kanıtıydı.

Erkekliğinin ucunu ağzıma almamla ellerini saçlarından geçirdi.

"Siktir Can.Çabuk yap şunu."dedi sabırsız bir şekilde.Onu çıldırmak için oldukça yavaş hareket ediyordum ama o kadar sabırsızdı ki ellerini kafama bastırarak beni hızlandırdı.Kafamla git geller yapıyor ve onun haz duymasını sağlıyorum.

Altımdaki zonklamayı hissedince artık kendim için bir şeyler yapmam gerektiğini anlamıştım.

Onu tek hamlede ters çevirerek elleri ve dizlerinin üzerinde durmasını sağladım ve poposuna ufak bir şaplak bıraktım.Ardından ufak öpücüklerle kapladım her yerini.

Daha sonra elimle poposunu ayırarak görmek istediğim şeye diktim gözlerimi.Dar olduğu burdan bile anlaşılıyordu.Dilimi deliğine değdirmemle derin bir nefes aldı.

Dilimi deliğine sokup çıkararak kayganlaşmasını sağladıktan sonra elimi onun ağzına doğru uzatarak yalamasını sağladım.Elimi biraz emdikten sonra ağzından kurtarıp ilk önce birinci parmağımı deliğinin içine gönderdim.

O kadar dardı ki.El değmemiş bir gonca gibiydi.İlk başta canı yansa da daha sonra alıştı ve zevk almaya başladı.

Bunun yeterli olmayacağını bildiğim için bu sefer iki parmağımı kendim ıslatarak yolladım içine.Ağzından canının acıdığını belirten bir inilti çıkınca sırtına ufak bir öpücük koydum ve parmağımı içinde hareket ettirmeye devam ettim.

Biraz daha genişlemesi için parmaklarımı içinde yatay şekilde hareket ettirmeye başladım ve deliğinin genişlemesiyle parmaklarımı içinden çıkardım.

Şimdi sırada gerçekten bir bütün olmak vardı.Bunu anladığında bana dönerek erkekleğimin ucunu ıslattı ve daha sonra boydan boya yalayarak yardımcı oldu bana.

"Hadi Can dayanamıyorum artık."demesiyle ilk önce erkekliğimin ucunu yolladım deliğinin içine.

Daha sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladım.O kadar dardı ki deliği erkekliğimi her ileri geri yaptığımda sıkıyordu.Bu da beni delirtecek kadar etkiliydi.

Yavaş hareketlerimi hızlandırarak bir ritim buldum ve inlemeler eşliğinde hareket etmeye devam ettim.

Vücuduma bir titreme gelmesiyle sona geldiğimi anlayarak derin bir nefes verdim ve erkekliğimi birkaç kez daha hareket ettirerek içinden çıktığım.

Deliğinde duran meniyi dilimle temizleyerek onu düz çevirdim ve elimi yanağına koydum.

"Canın yandı mı çok?"dedim bir yandan yanağını okşarken.

Ufak bir kahkaha atarak güzel dişlerini gösterdi bana.

"Canımın yanmasının bir önemi yok Can.Şimdi sıra bende."diyerek beni altına aldı .

Benim enerjim bitmişken onun hala enerjisinin olması gülmeme sebep olurken dudaklarımla buluşturduğu dudaklarını dişlerimle ezerek karşılık verdim ona.

Bugün uzun bir gün olacaktı anlaşılan.

Ve bugün bir daha anladım bunu.Barış asla uslu bir adam olmayacaktı.

FEEL ALİVE  | CEMBAR (TAMAMLANDI)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin