27. Poglavlje

2.8K 226 57
                                    

"Ciao ragazzi come va!" Osmeh od uha do uha krasi njeno lepo lice dok korača prema Vitu i meni

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Ciao ragazzi come va!" Osmeh od uha do uha krasi njeno lepo lice dok korača prema Vitu i meni. Ton kojim nas pozdravlja odaje da joj više i nije tako dosadno. Odaje razigranost, a iskra u zelenim očima jasno mi govori da je nešto smislila. Jasno vidim đavolucu koja se kezi sa njenog ramena.

Dlanom klizne niz moj biceps i položi ga na podlakticu, lagano se telom okrene prema meni i napućenim, svilenkastim usnama tek okrzne kutak mojih. Tog momenta moja šaka posesivno se smesti na njen struk. "Ja stvarno imam problem." Govori tiho. Opasno seksi glasom pomera svaki nerv u mom telu. Ona pored mene požar je u kome ću ja polako, ali sigurno izgoreti. "Previše si hot." Duge, guste trepavice skriju plamen koji bukti u zelenilu njenih očiju. Gleda u moje usne dok zubima gricka svoju. "I moram da obavim važan posao pre nego što te odvučem u neki hotel." Podigne trepavice i oči joj bljesnu. Daria se u mom naručju okrene prema plavuši sa kojom nam je prišla.

"Dragi, ovo je Amalija, malopre smo se upoznale u toaletu." Predstavi mi  plavušu koja nas sa zanimanjem posmatra.

"Drago mi je." Pruži mi ruku, pa kada je prihvatim i zaustim kako bih se i sam predstavio, Daria to učini umesto mene.

"Amalija, kao što sam rekla moj budući muž, Mateo." Opa!

"Jebiga, Daria, sviđaš mi se jako." Devojka joj kaže veselo, čini mi se sa iskrenim simpatijama. Mislim se, kome se moja Daria ne sviđa... Ali, ja sam ludo zaljubljen, ja verovatno nisam kompetentan da o tome razmatram. "Tako ste seksi par." Ta Amalija nastavi sa komplementima.

"Hvala, Amalija..." Dariin glas u sledećem momentu prelazi u cvrkutanje. "Kako sam nepristojna!" Okrene se prema Vitu. "Amalija, ovo je Vito, Mateov prijarelj... Vito, Amalija..." Oči mi se zaustavljaju na Dariinom licu i zube zarivam u obraz kako bih sprečio napad smeha.

U ovom momentu vidim po jednog đavola kako čuče na oba ramena.

Dok se Vito i Amalija upoznaju ja jedino mislim o tome kako ću se ove noći setiti i kad budem umirao.

"Drago mi je da sam upoznao tvoju prijateljicu iz toaleta." Vito kaže dok očima kliza po plavuši zanosnih oblina.

Daria se glasnije nasmeje, njen smeh prati Amalijin. Obe gledaju u Vita.

"Bilo je to filmsko upoznavanje."

"Ispričaj nam, Daria."

"I mene zanima." Kažem dok gledam u Dariin profil, a prste lagano pomičem po njenom struku. Na trenutak svrne pogled na mene i obasja me osmehom.

"Pa sad..." Razvuče.

"Slobodno ispričaj." Pogled mi padne na Amaliju koja preko ivice visoke čaše za šampanjac gleda u Dariu. "Ako te dragi ikada zatekne golih cica u javnom toaletu nakon te priče neće pomisliti na najgore." Namigne Darii i ispije šampanjac do kraja.

Trebao je biti letnja uspomena🔚Where stories live. Discover now