37. Poglavlje

3.3K 234 41
                                    

"Ne možeš da ljubiš druge muškarce da bi mene izludela

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


"Ne možeš da ljubiš druge muškarce da bi mene izludela..." Glas mi vibrira na najnižoj oktavi dok nanovo gledam u sliku nje u tuđim rukama. I to rukama gada koji je na samo jedan povišen ton rekao kako on sa njom nema ništa. Kako je našla samo takvog imbecila?

"Izvini?" Ne moram da je pogledam jer ton kojim mi se obraća tačno mi govori kako njena leva obrva stoji lagano podignuta u luk. "Ne mogu da ljubim druge muškarce? Ko to može da mi zabrani?" Glas joj je elegantno čikanje.

Podižem samo pogled dok mi glava i dalje ostaje iznad naslovnice novina koje su moj pritisak dovele u crvenu zonu i živce da vape za šakom ksanaksa.

"Ne, Daria, ne možeš! Ne ide." Kao da nju boli briga šta ja kažem. Ona stati neće dok mi ne naplati za svaki trenutak od kada je otišla. I, tačno zna koja je cena najviša, koje je mesto gde najviše svrbi a gde moja ruka ne dopire kako bih se počešao. Zna koje je mesto gde najviše boli, zna gde sam najslabiji. I nema problem da tamo udari.

"Mateo, volim te, mnogo. Ali znaš, ljubiću drugo..." Oči joj blistaju izazivačkim sjajem dok mi prošlost i moje reči baca u lice.

I, šta ja njoj sada da uradim? Da joj dopustim da mi naplati pa onda da nastavimo dalje.

Da je ravnodušna ja bih brinuo. Ovako samo mogu da odem do prve apoteke i da obezbedim dovoljnu količinu lekova za smirenje. I, mogu da kidišem na svaku njenu provinciju...

Prekidam je. "Ne možeš da ljubiš druge muškarce! Kraj! Tačka!" Dreknem ujedno šakom tresnem o sto i ispravim se srdito je gledajući.

Odgovara mi kroz osmeh. "Nisam ga ljubila da bih tebe izludela, samo sam iskoristila scenu sa snimanja." Gricne usnicu, sleže ramenima. Zatim korakne ka meni. Jebeno, mene će odavde izneti na nosilima jer će me ova žena dovesti do infarkta. "Ne ljube mi se iz zadovoljstva drugi muškarci ma koliko želela tebe da izbacim iz takta."  Načini još jedan korak i podigne ruke u visini grudi, zaustavlja ih tačno na V izrezu koji čini nemarno zakopčana košulja. Otkopča jedno dugme, gledajući me u oči.

Krv mi i tako vri, a ona pojačava vatru koja je zagreva. Nastavlja da otkopčava dugme po dugme, dok moje oči fokusirano prate svaki pomak i miluju svaki otkriveni milimetar kože.

"Ja sam glumica." Izgovori prigušeno. "Ljubiti druge je samo jedan način da zaradim..." Skine košulju i pusti je da padne oko njenih nogu. Usnice navlaži, sporo ih polože jezikom dok skida i šorc.

Svaki mišić mi je napet, srce udara kao pomahnitalo... Kurac mi poput kamena i preklinje da ga oslobodim i smestim u vrelinu prekrivenu crnom čipkom.

"Daria..." Sopstveni me glas izdaje, požuda obuzima razum i više ni o čemu nisam sposoban da razmišljam. Osim o skliskom, mekom... Vrelom mestu na koje se zabadam. "O tome sada ćuti." Govorim muklo kada se zaustavi ispred mene. Udišem njen miris dok glavu spuštam ka njoj.

Trebao je biti letnja uspomena🔚Where stories live. Discover now