Eat Sleep Rave Repeat

632 25 1
                                    

Pov Emma:

Na een langer reis komen Niall en ik eindelijk aan in Thailand. Eenmaal in onze villa gooien we onze koffers in een hoek. We rennen naar buiten en springen met kleren en al het zwembad in. Dan duw ik Niall kopje onder en zo beginnen we een watergevecht. Na een tijdje klimmen we het water uit en checken we binnen de koelkast. Er liggen alleen een paar flesjes koud water en een fles champagne in. We kijken elkaar teleurgesteld aan "waar is het eten?" zegt Niall en ik haal mijn schouders op. "Jij hebt dit geboekt" zeg ik "dan zit er niets anders op, we moeten elke avond uit eten" zegt Niall en hij trekt me mee naar boven om ons te douchen. Als we klaar zijn kleden we ons om en dan stappen we in de auto om alles te verkennen en een goed restaurant te zoeken. We stoppen bij het eerste restaurant dat we tegenkomen en lopen gelijk naar binnen. We worden gelijk herkent en krijgen de beste tafel die ze hebben. We gaan zitten en bestellen allebei wat te eten. Als snel komt een ober ons alles brengen en kunnen we aanvallen. Na het eten lopen we nog een stuk langs het strand. Nadat we een stuk hebben gelopen gaan we lekker in het zand zitten en Niall trekt me tegen zich aan. We staren een tijdje naar de zee en de zonsondergang en zien ineens een dolfijn het water uitspringen. "Wauw, dit is geweldig" zucht ik en Niall blijft alleen maar naar de zee staren. Ik leg mijn hoofd op zijn schouder en geniet van dit moment. "Ik hou van je" fluister ik in zijn oor en op zijn gezicht verschijnt een grote glimlach "ik ook van jou en dit is nu al de beste vakantie ooit" zegt hij. "Dat vind ik ook schatje" zucht ik en dan staan we weer op en lopen hand in hand terug naar onze auto. We rijden terug naar onze villa en ploffen daar op ons bed om een film te kijken. We zijn allebei nogal moe van de lange reis dus zo komen we even bij. Als de film is afgelopen vallen we al snel tegen elkaar aan in slaap.

De volgende ochtend:

Ik word wakker van Niall, die op het bed aan het springen is. "Em wakker worden! Tijd voor ontbijt!" roept hij en ik zit gelijk recht op. "Waar?" vraag ik en dan stap ik uit bed en slaat Niall zijn handen voor mijn ogen en begeleid me ergens heen. Ik merk dat we op gegeven moment buiten komen want ik voel de frisse zeewind door mijn haren gaan. Ik moet een trapje oplopen en daarna blijven we ineens staan. Niall haalt zijn handen weg en dan zie ik een gedekte ontbijttafel op een soort van stijger bij de zee. "Omg, dit is geweldig!" roep ik blij en ik geef Niall een kus en een knuffel. Dan gaan we aan tafel zitten en eten ons ontbijt op. Het is gewoon echt perfect hier Niall!" zucht ik en dan legt hij zijn hand op die van mij "dat is omdat wij hier samen zijn" zegt hij en ik knik. Als we ons ontbijt ophebben kleden we ons om en maken ons klaar om naar het strand te gaan. Het duurt even voor ik één van mijn 10 bikini's heb uitgekozen. Daar overheen trek ik een leuk strandjurkje aan en doe mijn haar in een losse knot. Dan pak ik mijn tas en doe er wat te eten, mijn iphone, zonnebrand, oortjes en een handdoek in. Ik zet mijn zonnebril op en dan loop ik naar Niall, die al even op mij zit te wachten. Dan lopen we samen naar het strand. Onderweg komen we een paar gillende fans tegen en we gaan snel met ze op de foto. Na een tijdje kunnen we eindelijk weer doorlopen en zoeken een mooi plekje op het strand. We gaan samen op een groot bed liggen op het strand. We smeren elkaar in en genieten van deze dag.

Pov Melissa:

"Wakker worden schone slaapster!" hoor ik en ik open voorzichtig mijn ogen. Ik ben echt doodmoe en kan mijn ogen bijna niet openhouden. Ik kijk om me heen en zie Justin met een dienblad in de deuropening staan. "Hey, euhm hoe laat is het?" vraag ik en hij glimacht terwijl hij het dienblad bij mij op schoot zet. "Het is al half twaalf, je was zeker moe want normaal slaap je nooit zo lang" . " Nou dat lange slapen heeft dan niet geholpen want ik ben nog steeds kapot moe" zucht ik en ik neem voorzichtig een hapje van mijn broodje. "Gaat het wel goed met je babe? Je bent zo bleek?" zegt Justin en ik haal mijn schouders op. "Het gaat wel, alleen heel erg moe" zeg ik en hij knikt "hopelijk voel je, je snel weer wat uitgerust" zegt hij en hij gaat naast me op het bed zitten tot ik mijn ontbijt op heb. "Waar is Melanie eigenlijk?" vraag ik "die is beneden aan het spelen" zegt Justin en ik knik. Als ik mijn ontbijt op heb sta ik op en wil het dienblad op pakken. Alles begint ineen keer te draaien en ik grijp naar mijn hoofd. Ik sluit mijn ogen een paar tellen en adem diep in en uit. Als ik even later mijn ogen weer open is het duizelige al ietsje minder geworden. Justin kijkt me bezorgt aan "weet je zeker dat het wel goed met je gaat? Gisteren was je ook al zo moe en nu dit er ook nog bij" zegt hij en ik knik en loop door naar beneden. Daar ruim ik alles van het dienblad op en loop daarna naar Melanie, die rustig met wat blokken zit te spelen. Ik til haar op en neem haar even bij me op schoot. Justin is ondertussen ook weer beneden. "Geen zorgen, ik heb haar al eten gegeven en in bad gedaan" zegt hij en ik knik "bedankt" zeg ik en ik speel ondertussen wat met Melanie.

Pov Justin:

Melissa speelt een beetje met Melanie en na een tijdje wil ze opstaan om wat te drinken voor haar te pakken maar ze begint gelijk te wankelen "zal ik het even doen?"vraag ik snel. "Nee dat hoeft niet hoor, het lukt wel" zegt ze en ze pakt een flesje uit de kast en probeert er wat siroop in te doen maar ze giet de helft er naast. "Lieverd dit kan niet zo, ik doe het wel" zeg ik en ik wil het flesje uit haar hand pakken maar ze houd me tegen "doe eens niet zo overbezorgd, ik kan heus wel voor mezelf zorgen hoor!" roept ze geïrriteerd en ze gaat verder met het drinken voor Melanie. Als het naar een tijdje klaar is loopt ze wankelend terug naar de bank en geeft het aan Melanie. Ze drinkt het rustig op en na een tijdje begint ze moe te worden. "Tijd voor een dutje" zegt Melissa en ze pakt Melanie op en wil met haar naar boven lopen. Ik loop voor de zekerheid maar achter haar aan. Ik ben echt een beetje bezorgt want ze is ineens zo duizelig en ze is ook zo bleek. Dan staat ze een paar meter voor me ineens stil, ze begint te wankelen en in een reflex vang ik haar en Melanie op. "Melis, dit kan niet meer zo, ik leg Melanie in haar bedje en jij gaat ook je bed weer in!" roep ik en ik kijk haar dwingend aan. "Oké, jij je zin" zucht ze en ze sloft naar boven. Ondertussen kijk ik naar Melanie, die heeft gelukkig niets. Ik loop achter Melissa aan naar boven en leg Melanie even in haar bedje voor haar middagdutje. Daarna loop ik naar Melissa en in de slaapkamer zie ik dat ze al in slaap is gevallen. Ik blijf even kijken en loop dan naar beneden en plof op de bank.

Paar uur later:

Melissa heeft de hele middag geslapen en ik loop even met wat avond eten naar boven. Ik loop voorzichtig de slaapkamer binnen en zie haar nog steeds slapen. Ik zet het dienblad naast haar neer op het nachtkastje en dan maak ik haar voorzichtig wakker. "Lieverd, je moet even wat eten" zeg ik en ze opent voorzichtig haar ogen "wat?" kreunt ze en ik zucht "ik heb een broodje voor je gemaakt". Ze gaat langzaam rechtop zitten en kijkt me heel suf aan. "Ik moet eerst nodig plassen" zegt ze en ze probeert op de staan en als dat eindelijk is gelukt loopt ze wankelend naar de badkamer. Ze draait de deur op slot en ik wacht tot ze klaar is. "Lukt het?" roep ik na een tijdje maar ik krijg geen antwoord. Ik sta op van het bed en loop naar de badkamer "Melis?" vraag ik nog een keer en ik klop weer op de deur maar het blijft stil. "Melis, alsjeblieft reageer!" roep ik en als ik dan niets hoor probeer ik de deur open te breken. Ik zoek iets waarmee ik het slot open kan krijgen. Als de deur eindelijk open gaat verstijf ik en kijk naar Melissa, die bewusteloos op de grond ligt. Dan storm ik op haar af "MELiS! MELIS WORDT WAKKER ALSJEBLIEFT!"..........

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu