Don't Worry

783 25 5
                                    

Pov Melissa

Ik loop met Melanie naar huis en onderweg bel ik Austin even. Hij neemt al snel op "hey liefie, waar ben je?" vraagt hij. "Hey schat, ik was even bij Justin, hij wilde met me praten en hij wilde me wat laten zien. Hij heeft een hele mooie prinsessenkamer voor Melanie gemaakt!" zeg ik blij. "Aw wat leuk schat, ben je al onderweg naar huis?" vraagt Austin "ja, ik ben er binnen vijf minuten". "Oke schatje ik zie je zo" "oke liefie, tot zo" zeg ik en ik druk mijn iphone uit en stop hem in mijn tas die aan de kinderwagen hangt.

Als ik thuis kom haal ik Melanie uit de kinderwagen en loop met haar de woonkamer in. Daar zit Austin op de bank wat tv te kijken. "Hey schat, hoe was het bij Justin?" vraagt hij terwijl ik naast hem ga zitten op de bank. "Heel gezellig" zeg ik en ik geef Melanie aan Austin "mooi dus het is weer goed tussen jou en Justin?" en ik knik. Dan kijkt hij naar Melanie en begint haar te kietelen. Ze schatert het uit van plezier. Ik glimlach, het is ook zo'n leuk gezicht. "Hier komt de kietelkoning!" roept Austin. Terwijl Austin met Melanie aan het spelen is krijg ik een berichtje van Justin.

Hey, het was gezellig vandaag. Ben echt blij dat alles weer goed is tussen ons.

-x

Ik antwoord hem even:

Hey, ja ik ook en ik hoop dat het ook lukt bij Emma. Ben alleen bang van niet.

-x

"Heb je al nagedacht over Emma's verjaardag?" vraagt Austin en ik kijk even op van mijn iphone. Dan zucht ik "Melanie is nog zo klein en dan moeten we wel lang met haar in het vliegtuig, ik weet het niet hoor" zeg ik en ik kijk naar Melanie, die nieuwsgierig naar Austin ligt te kijken. "Kom op lieverd, het kan best! Melanie is dan zes weken oud en ik heb gelezen dat baby's vanaf een week oud al in het vliegtuig mogen" zegt Austin en ik denk na. "We gaan met mijn privéjet en ik zorg er persoonlijk voor dat alles wat Melanie nodig heeft , aan boord is. Eerder gaan we niet weg" . Hij kijkt me smekend aan "oké, vooruit dan maar. Ik stuur Emma straks wel een berichtje". Dan trilt mijn iphone en krijg ik weer een berichtje van Justin:

Ik hoop het ook en ik zal er alles aan doen zodat Emma me vergeeft!

-x

Snel lees ik het en leg dan mijn iphone echt weg. Austin geeft Melanie weer aan mij en ik kijk haar in haar oogjes. "We gaan vliegen lieverd" zeg ik "we gaan naar Nederland". Austin glimlacht en geeft me een knuffel en een kus.

Pov Emma:

Ik zit sip door mijn eten te roeren en heb tijdens het eten nog niets gezegd. Ik zucht een keer en dan kijkt mijn moeder me vragend aan "wat is er Em?" vraagt ze en ik leg mijn vork neer. "Niall komt niet op mijn verjaardag, hij heeft het te druk met opnemen voor het nieuwe album". "Ach meisje toch, hij zal vast zo snel mogelijk komen" zegt mijn moeder "je moet het zo zien, wel lekker rustig!" roept mijn vader er doorheen. "En ook geen gillende fans!" zegt mijn broertje Dylan en hij en mijn vader beginnen te lachen. "Jullie begrijpen er ook niets van!" roep ik en ik ren van tafel. Eenmaal op mijn kamer plof ik op mijn bed . Na een tijdje komt mijn moeder mijn kamer binnen. Ze komt bij me op bed zitten "maak je geen zorgen, hij wil vast ook het liefst hier naartoe komen" zegt ze. Dan gaat mijn iphone ineens en ik neem op. "Hey Melis" zucht ik. "Hey Em, wat klink je verdrietig" zegt Melissa. "Niall komt niet op mijn verjaardag" zeg ik dan en ik bijt op mijn lip. "Aaw, nou ik heb wel goed nieuws. Austin heeft me over gehaald dus wij komen wel!" zegt ze en ik krijg een glimlach op mijn gezicht. "Mooi zo, dan maken we er wat leuks van!" zeg ik. "Dan pas ik wel op Melanie, kunnen jullie wat leuks doen!" roept mijn moeder er doorheen. "Thanks mam" zeg ik. "Je hoort het Em, we gaan een meidenavond doen! Het wordt echt gezellig dat beloof ik!" zegt Melissa. "Ik hoop het" zeg ik en dan hoor ik Austin bij Melissa op de achtergrond. "Oh sorry Em, ik moet gaan, Austin roept me" zegt ze dan. "Oké Melis, tot volgende week" zeg ik en ik hang op.

Ik leg mijn iphone neer en mijn moeder lacht naar me "zie je wel, het wordt vast leuk!" zegt ze en ik glimlach. "Maar ik mis Niall dan toch wel hoor!" zeg ik en ze geeft me een knuffel. Dan laat ze me alleen en blijf ik op mijn bed liggen. Melissa, Austin en Melanie komen tenminste wel. Ik moet nog een hoop voorbereiden dus maak ik een lijstje. Ondertussen zet ik One direction muziek op zodat ik Niall zijn stem kan horen. Daarna kijk ik nog even tv en besluit vroeg te gaan slapen want morgen is er weer school.

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now