"Je hebt het belooft"

630 26 0
                                    

Pov Melissa:

Half jaar later:

Melanie is inmiddels een jaar oud en heeft net leren lopen. Justin en ik willen er heel graag een broertje of zusje bij voor haar en ik doe vandaag een zwangerschapstest. Ik lees net de gebruiksaanwijzing als Justin de kamer binnen komt. "Ben je er klaar voor?" vraagt hij en hij komt naast me zitten en slaat een arm om me heen. "Ik weet het niet, straks ben ik niet zwanger" zeg ik en ik pruts een beetje met de test in mijn handen. "Maak je geen zorgen babe, als het niet is gelukt vergaat de wereld niet, dan proberen we het gewoon nog een keer" zegt Justin en ik zucht. "Oké, daar gaat ie dan" zeg ik en ik sta op en loop naar de badkamer. Ik doe de test en daarna loop ik weer naar Justin en wachten we samen op de uitslag. "Wheeehweeeehwheeeh!!" Justin zucht en ik kijk hem smekend aan "oké ik ga wel" zucht hij en hij staat op en gaat even naar Melanie. Ik zucht en staar naar de test, het duurt best lang voor de uitslag er staat. Even later komt Justin weer terug met Melanie op zijn arm. "Mama!" zegt Melanie en ze steekt haar handjes naar me uit en Justin zet haar naast me neer op de bank. Ik neem haar bij me op schoot en Justin komt naast me zitten. "Is de uitslag al bekend?" vraagt hij en op dat moment verschijnt er wat op het schermpje. "Het is niet gelukt" zucht ik en Justin zegt even niets. Dan probeert Melanie de test uit mijn handen te pakken en ik leg hem snel weg "doe maar niet lieverd, dat is geen speelgoed" zeg ik en dan pak ik haar teddybeer van de grond en geef het aan haar. Terwijl Melanie met haar beer aan het spelen is kijk ik naar Justin "ik baal echt dat je niet zwanger bent" zegt hij " het lukt niet altijd de eerste keer hoor" zeg ik en Justin begint te grinniken "dan proberen we het toch gewoon nog een keer, ik zeg vanavond!". Hij kijkt me gelijk grijnzend aan en ik schud lachend mijn hoofd. "Oké maar dan kook jij vandaag" zeg ik en Justin staat gelijk op en neemt Melanie op zijn arm "kom prinses, wij moeten heel lekker gaan koken voor mama!" zegt hij en hij verdwijnt de keuken in.

Paar uur later:

We hebben Melanie net samen in bed gelegd en ik wil weer naar beneden lopen maar Justin houd me tegen. Hij tilt me ineen keer op en grijnst naar me "je heb me wat beloofd babe!" zegt hij en ik kijk hem uitdagend aan en sla mij armen om zijn nek "laat maar eens wat zien dan" zeg ik en dan neemt hij me mee naar de slaapkamer en legt me daar op het bed. Hij komt op me liggen en begint me te zoenen. Met zijn handen gaat hij steeds verder naar beneden en ik laat het lekker toe. Hij streelt mijn lichaam en op gegeven moment voel ik hoe hij mijn knoop losmaakt en dan wil hij mijn broek uitrekken. "WHEEEWHEEE PAPA!!! WHEHEHEEEEEEE!!!". Justin zucht en gaat rechtop zitten "wat heeft Melanie toch altijd een mooie timing!" zegt hij vol sarcasme en hij staat op en loopt de kamer uit. Ik begin te grinniken en dan pak ik mijn mobiel maar even om Emma alvast veel plezier te wensen op haar vakantie met Niall, morgen gaan ze dan eindelijk samen naar Thailand. Als ik het berichtje heb verzonden leg ik mijn mobiel weer weg en wacht op Justin. Na zo'n tien minuten komt hij de kamer weer binnen "kinderen" zucht hij "waar waren we?". Hij doet net alsof hij nadenkt "o ja, ik weet het al weer!" zegt hij en dan komt hij weer op me liggen en gaan we verder met waar we mee bezig waren.

Pov Emma:

Morgen is het dan eindelijk zo ver, ik heb er lang op moeten wachten maar dan neemt Niall me eindelijk mee naar Thailand. Vanavond hebben ze nog 1 concert en Niall vroeg of ik kwam kijken en daar kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Niall heeft me net opgehaald van het vliegveld en we brengen eerst even mijn spullen naar het hotel. Daarna rijden we gelijk door naar de concertzaal voor de repetities. We sneaken snel naar binnen en alopen gelijk door naar Niall zijn kleedkamer. Als Niall ziet dat hij zijn eigen koelkast heeft, loopt hij er gelijk naartoe. "Wil je ook want te drinken schat?" vraagt hij "ja lekker liefie" zeg ik en hij vult twee glazen met drinken. Hij loopt naar me toe maar in plaats van het aan me te geven, morst hij per ongeluk wat over mijn shirt "NIALL!" roep ik. "Het spijt me zo erg!" zegt hij en hij zoekt in paniek naar een doekje. "Wat heb jij toch vandaag?" zeg ik en ik kijk hem vragend aan. Niall heeft eindelijk een handdoek gevonden en probeert snel mijn shirt schoon te maken. "Sorry sorry sorry Em, het spijt me echt, ik ben ook zo onhandig vandaag" zegt hij en dan trek ik de handdoek uit zijn handen "laat mij maar, je maakt het alleen maar erger"zeg ik en ik probeer zelf mijn shirt schoon te krijgen. Na een tijdje moet Niall weg voor de repetitie en ik ga mee om toe te kijken. Ik weet niet wat er met Niall aan de hand is want hij is wel heel onhandig vandaag. Harry heeft zoals gewoonlijk weer te veel energie en de andere boys gek genoeg ook. Ze lopen de hele tijd te klieren en ik vind het best grappig.

Na de repetities moeten de boys zich gaan omkleden en klaarmaken voor de show. "Ik heb een vipplek voor jou geregeld" zegt Niall en ik krijg een vipketting om. "Thanks schatje" zeg ik en ik geef hem een kus en een knuffel. "Succes vanavond en niet het podium afbreken he!" zeg ik lachend. "Thanks en ik houd alles heel hoor!" zegt hij en ik geef hem nog een laatste kus en loop dan de deur uit. Als ik op mijn plek vlak bij het podium kom hoor ik heel veel meisjes gillen. Ik maak een praatje met een paar fans en ga met ze op de foto. Daarna begint het concert al snel. De boys komen op en zingen de eerste paar liedjes. Niall zweet zich zo te zien kapot en ik hoor aan zijn stem dat hij heel zenuwachtig is. Hij is wel vaker zenuwachtig voor een optreden maar meestal wordt dat gelijk weer minder zodra hij op het podium staat. Ongeveer halverwege het concert houd Niall even een praatje en hij kondigt Night Changes aan. Zayn begint rustig te zingen en dan word ik ineens meegenomen door een beveiliger. Hij brengt me naar de achterkant van het podium en dan loop ik zelf verder. Als ik het podium opkom nemen Liam en Zayn me mee naar een troon waar Niall op me zit te wachten. Niall pakt mijn hand en ik we ruilen van plaats. Dan geeft hij me een grote bos met rode rozen. Niall begint aan zijn solo en zijn stem trilt helemaal van de zenuwen en zijn voorhoofd glimt van het zweet. Na zijn solo gaat de muziek wat zachter en stoppen ze even met zingen. Niall neemt me aan mijn hand mee over de catwalk en helemaal op het grote platvorm aan het einde stoppen we. Iedereen begint te gillen en Liam, Zayn, Harry en Louis gebaren dat iedereen doodstil moet zijn. Als dat eindelijk is gelukt begint Niall te praten. "Lieve Emma, je betekend echt alles voor mij, we hebben altijd zoveel lol samen en ik kan nu echt niet meer zonder je. Ik wil mijn hele leven met je delen en ik wil je echt zo graag helemaal de mijne maken". Dan gaat hij ineens op zijn knieën en haalt een beeldschone ring met een half hartje erop uit zijn zak. "Emma, wil je met me trouwen?". Hij kijkt me hoopvol aan en ik sla mijn handen voor mijn mond en krijg tranen in mijn ogen. "Omg Niall, ik ben pas 19........

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now