Happy New Year!!!!

698 24 2
                                    

Een week later:

Pov Melissa:

Het is oudejaarsdag en samen met Justin, Emma, Niall en Melanie doe ik wat inkopen. Mijn moeder is een paar dagen terug alweer naar Nederland gegaan. Justin pakt een kar en ik zet Melanie in het kinderzitje "heb jij de lijst Em?" vraag ik en ze pakt het gelijk uit haar zak. Dan zie ik dat er nog heel veel dingen bij zijn geschreven "Oké, wie heeft dit erbij geschreven" zucht ik en Niall begint te grijnzen "Melanie?" zegt hij en ik schud zuchtend mijn hoofd en Emma knipoogt naar Niall. Justin slaat een arm om me heen en dan lopen we de winkel in. We beginnen met het afwerken van de lijst en pakken al het een en ander. Ineens blijven Emma en Niall stil staan en ik bots bijna met de kar tegen ze aan. "Guys wat doen jullie?" zeg ik maar ze luisteren niet. Ze kijken elkaar grijnzend aan en rennen een gangpad in. Dan zie ik dat het gangpad vol staat met vuurwerk en dan kijk ik naar Justin. Hij bijt op zijn lip en zijn blik gaat van het vuurwerk weer terug naar mij "oké, ga maar" zeg ik en hij sprint er vandoor. Ik schud lachend mijn hoofd en ga verder met het afwerken van de lijst. Als ik klaar ben loop ik weer terug naar het gangpad met vuurwerk en ja hoor, ze staan er nog steeds. Ze hebben nog een kar gepakt en die ligt helemaal vol met vuurwerk."Omg weten jullie wel niet hoe duur dit allemaal is?" zeg ik en Emma zucht. "Melis, je kijkt hier naar de best verdienende jongeren ter wereld, ze kunnen een hele winkel kopen als ze willen". Justin en Niall beginnen te lachen. "Oké maar hoe willen jullie dit allemaal gaan afsteken dan?" vraag ik en Niall begint te lachen "nou met een aansteker" zegt hij en hij geeft Justin een highfive. "Ik ga wel vast afrekenen, ik zie jullie zo wel" zeg ik en ik loop weg. "Wacht, je vergeet wat!" roept Justin en hij geeft me snel zijn creditcard. "Bedank schat" zeg ik en ik wil doorlopen naar de kassa maar hij houdt me weer tegen "je vergeet nog wat babe" zegt hij en dan drukt hij snel een kusje op mijn lippen. "Ik hou van jou" zegt hij en ik glimlach "ik ook van jou" zeg ik en dan loop ik echt naar de kassa. Als ik heb betaalt loop ik alvast naar buiten en koop nog wat oliebollen bij een kraampje. Dan ga ik op een bankje zitten en neem Melanie even op schoot. Een tijdje later komt de rest aangelopen en ik sta gelijk op. Justin pakt de kar en dan doen we alles in de auto.

Als we thuis komen ruimen we alle boodschappen eerst op en dan gaan Emma en Niall naar buiten om wat vuurwerk af te steken. Ondertussen geven Justin en ik Melanie een fruithapje. BOOOOEEEEEEEEEMMMMM!!!!!!!!!!! Ik schik me kapot en Melanie begint te huilen, Justin begint te lachen en haalt Melanie uit de kinderstoel om haar te troosten. "Stil maar prinses, het is maar vuurwerk" zegt hij en ik loop ondertussen naar het raam en ik schik me rot als ik naar buiten kijk. "Verdomme" mompel ik en dan komt Justin met Melanie naar me toe lopen "wat is er schat?" vraagt hij en als hij uit het raam kijkt schikt hij ook want Emma en Niall hebben een vuurpijl verkeerd afgestoken waardoor het gras nu een beetje in brand staat en er een grote kale zwarte plek ontstaat. Niall probeert het in paniek te blussen waardoor zijn mouw een beetje in de fik vliegt. Emma staat hem keihard uit de lachen maar uiteindelijk helpt ze hem toch met blussen. Justin duwt Melanie snel in mijn armen en loopt boos naar buiten.

Pov Justin:

"Jongens wat hebben jullie gedaan?" roep ik boos als ik buiten kom en Emma haalt haar schouders op "we hebben vuurwerk afgestoken?" zegt ze en ik schud zuchtend mijn hoofd. "Inderdaad, alleen deed het vuurwerk niet precies wat we wilden" zegt Niall. "Jullie gaan dit wel mooi betalen" zeg ik en dan lopen ze met me mee naar binnen. Melissa schud meteen zuchtend haar hoofd als Emma en Niall binnen komen. "Sorry Melis, het ging een ietsje pietsje verkeerd" zegt Emma en ze wil gaan zitten maar ik hou haar tegen "nee nee, je gaat helpen met het eten voorbereiden" zeg ik en ze staat gelijk op als ze het woord 'eten' hoort. Me maken snel de steen gril klaar en kunnen gaan eten.

Twee uur later:

We zitten met zijn allen uit te buiken op de bank en kijken wat tv. Melanie is in slaap gevallen en ik breng haar even samen met Melissa naar boven. Melissa kleed Melanie om en trekt haar pyjamaatje bij haar aan. Dan leggen we haar in haar bedje en dan lopen we weer naar beneden. We pakken gezellig nog wat te knabbelen en wat te drinken en bespreken we onze goede voornemens voor het nieuwe jaar. "Wat is jou goede voornemen liefie?" vraagt Emma aan Niall en hij denkt na "euhm, meer trainen en minder eten" zegt hij dan en Emma begint keihard te lachen. "Wat is jou goede voornemen dan Em?" vraagt Melissa en Emma valt ineens stil. "Daar heb ik eigenlijk niet eens over na gedacht " zegt ze en dan ben ik aan de beurt. "Ik wil nog een keer vader worden" zeg ik dan en Melissa kijkt me gelijk geschrokken aan "WHAAAAT???" zegt ze en ik grijns naar haar. "Hey, het is ook aan mij he, en het is tenslotte leuk werk om een kindje te maken" zeg ik . "Oké mijn goede voornemen is om er weer een leuk jaar van te maken en dat iedereen gezond blijft" zegt Melissa . Dan trilt Melissa haar mobiel en ze krijgt gelijk een grote glimlach op haar gezicht. "Wie is dat?" vraag ik terwijl Melissa het berichtje leest. "Austin, hij wenst ons allemaal een gelukkig nieuw jaar"zegt ze en ze stuurt hem een berichtje terug. Dan verschijnt er ineens een klok in beeld en het duurt nog maar 1 minuut. "10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 !!!!!!! Ik geef Melissa gelijk een kus en Niall kust Emma. "HAPPY NEW YEAR!!!!!!

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now