Happy Family?

393 17 1
                                    

Pov Gaby:

Louis en ik hebben net gehoord dat Melissa en Justin de trotse ouders zijn geworden van hun veel te vroeg geboren dochtertje genaamt Mylena. Mylena ligt in een couveuse en zal daarom een hele tijd in het ziekenhuis moeten blijven om te groeien en aan te sterken. Ondanks alles zijn Justin en Melissa heel blij met hun tweede dochter. Melissa zal ook nog even in het ziekenhuis moeten blijven omdat ze moet herstellen van haar keizersnede. Niall en Emma passen op Melanie en ondertussen vieren Louis en ik samen dat Mylena is geboren. We zitten gezellig samen op onze hotelkamer en kijken een film. We hebben het echt heel gezellig en ik zit dicht tegen Louis aan. Opeens hoor ik een kindje huilen en wordt er keihard op de deur gebonsd. Louis en ik kijken elkaar vragend aan en uiteindelijk sta ik toch maar op en loop ik naar de deur om open te doen. Emma staat voor mijn neus met een huilende Melanie op haar arm. Melanie heeft een flinke wond op haar hoofd en het bloed flink. "Omg wat is er gebeurt?" vraag ik geschrokken en dan duwd ze Melanie in mijn armen. "Ze is tegen een tafel aangevallen en ze wil niet stoppen met janken, doe er please wat aan" zegt ze en dan kijk ik haar vragend aan. Ik ruik een alcohol lucht en dan wordt ik best wel boos. "Wtf ben jij dronken? Je bent zwanger, hoe kan je zo stom zijn?" roep ik en dan loopt ze gewoon weg. "Nou ja zeg!" zucht ik en Louis staat ondertussen op. "WHEEEHWEEEEWHEEEEE!". Melanie moet nog steeds heel hard huilen en Louis en ik proberen haar gerust te stellen. "Rustig maar meisje, het komt allemaal goed" zeg ik en Louis trekt een grappig gezicht voor haar. Ze word een beetje rustig en ik probeer haar hoofdwond ondertussen een beetje te verzorgen. Ik plak er een pleister op, alleen weet ik dat alleen dat niet lang zal helpen. "Ik denk dat we even met haar naar de eerste hulp moeten" zucht ik en Louis knikt. Dan lopen we met Melanie de kamer uit en gaan met de lift naar de parkeergarage. We stappen in een busje en rijden dan naar het ziekenhuis.

Pov Justin:

Melissa en ik zijn ondanks alles, superblij met onze kleine Mylena. Wel vinden we het jammer dat we haar nog niet kunnen vasthouden want dan koeld ze te snel af. Ze moet de komende dagen dus sowieso in de couveuse blijven. Melissa moet ook herstellen van haar keizersnede maar zij mag binnen twee dagen naar huis. Gelukkig kan Mylena nu wel bij Melissa op de kamer en hoeven we niet het ziekenhuis door om haar te zien.

We hebben net wat gegeten als ik word gebeld. Ik kijk op het scherm van mijn iphone en zie "Gaby" staan. Ik neem op: "hi Gaby" zeg ik en ik hoor dat ze een beetje in panniek is. "Justin, kan je naar de eerste hulp van het ziekenhuis komen? Melanie heeft een gat in haar hoofd, ik leg je de rest zo wel uit maar het zal fijn zijn als je zo snel mogelijk komt" zegt ze. "Oké, ik kom er gelijk aan!". Met een ruk sta ik op en Melissa kijkt me gelijk vragend aan "lieverd, wat is er?" vraagt ze en ik zucht "Melanie heeft een gat in haar hoofd, ik ga nu gelijk naar de eerste hulp" zeg ik en ze probeert ook op te staan maar dan trekt ze een pijnlijk gezicht. "Prinses, jij blijft hier, ik wil niet dat Mylena alleen is" zeg ik en dan knikt ze "laat je het me weten zodra je meer weet?" vraagt ze en dan knik ik en geef ik haar een kus. Dan loop ik snel de kamer uit.

Zo snel als ik kan, loop ik het ziekenhuis door en binnen 10 minuten kom ik aan bij de eerste hulp afdeling. Ik loop naar de balie "goede avond, ik kom voor mijn dochterje Melanie" zeg ik en de vrouw achter de balie kijkt in de computer "ja, ze is in kamer nummer 139, dat is de derde kamer aan de rechter kant" zegt ze en ik knik en loop er snel heen. Ik loop zonder te kloppen de kamer binnen en daar zie ik Gaby en Louis met Melanie zitten. Melanie zit op het bed en zo te zien is de arts even weg. "Papa!" roept Melanie en ik loop gelijk naar haar toe. "Ach prinsesje toch" zeg ik en ik geef haar heel voorzichtig een kusje. "Wat is er gebeurt?" vraag ik aan Gaby en ze zucht. "Wat er precies gebeurt is weet ik niet maar Emma zei dat ze tegen een tafel is aan gevallen. Emma was behoorlijk dronken en heeft haar zomaar bij ons gedumpt. Ik snap hier helemaal niks van, ze is zwanger, dan wordt je toch niet dronken?" zegt Gaby en ik schud zuchtend mijn hoofd. "Nee, als Melissa dit hoord, dan is ze zo teleurgesteld in haar" zeg ik en dan kijkt Gaby mij vragend aan. "En wat vind jij hier dan van?" vraagt ze en ik haal mijn schouders op. "Ik weet het niet, ik vond Emma nooit een goede vriendin voor Melissa maar ik ben nu ook behoorlijk kwaad op haar omdat ze mijn kleine meid pijn heeft gedaan" zeg ik en Louis en Gaby knikken. Dan komt er een arts de kamer binnen "ah, u moet de vader zijn" zegt hij en ik knik en geef hem een hand. "Ik wil graag de snee op het hoofd van uw dochterje dicht gaan lijmen. Het is niet heel erg diep dus we hoeven het niet te hechten" zegt hij en ik knik. Ik neem Melanie even bij me op schoot en dan komt de arts op een krukje tegenover ons zitten. Zodra hij begint met lijmen begint Melanie weer te huilen. "Ssst prinses, het is zo klaar" zeg ik en ik probeer haar een beetje rustig te houden.....

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu