JUSTIN!!!!!!!!!!

782 21 2
                                    

Pov Niall:

"Haal jij even wat te eten liefie?" vraagt Emma en ik loop naar de keuken. Dan hoor ik Justin zingen en open de deur op een kiertje. Hij is met Melissa aan het flirten en loopt naar haar toe. Dan ren ik terug naar de kamer "Em, je moet nu meekomen!" sis ik en ze kijkt me vragend aan "hoezo?" vraagt ze en ik trek haar al mee naar de keuken. "Sst!" zeg ik en ik open de deur zodat we door een kiertje naar binnen kunnen kijken. Dan zien we dat Justin, Melissa probeert te zoenen en Emma stormt naar binnen. "Justin! Wat doe je?" roept ze en ze kijkt ze allebei kwaad aan. Dan trekt ze Justin mee de gang op.

Pov Emma:

"Waar ben je mee bezig?" vraag ik en Justin haalt zijn schouders op. "Ik vind haar nog zo leuk en ik krijg haar maar niet uit mijn hoofd. Ik hou gewoon zoveel van haar" zegt hij en ik zucht. "Als je echt van haar houd, laat je haar gewoon met Austin gaan. Ze is nu echt gelukkig met hem" zeg ik en ik loop boos weg. Als ik weer in de kamer kom, zie ik Melissa bij Austin op schoot zitten en hij geeft haar net een kus op haar wang. Ik kijk Melissa geïrriteerd aan. "Wat is er?" vraag Melissa en ik rol met mijn ogen "niets hoor" zeg ik en ik loop weg. Ik loop naar de keuken en pak daar een appel. Dan loop ik naar de stallen en voer de appel aan mijn paard. Na een tijdje merk ik dat er iemand naar me toe komt lopen en ik draai me met een ruk om. Als ik zie dat het Austin is haal ik opgelucht adem. "Sorry liet ik je schikken?" vraagt hij en ik knik. "Wat is er nou, je doet ineens zo raar" zegt hij en ik zucht "Justin stond net met Melissa te flirten in de keuken" zeg ik en zijn ogen worden groot "serieus?" . Ik knik "hij zei net nog tegen mij dat hij haar niet uit haar hoofd kon krijgen en dat hij haar gelukkig wilde maken". "En toen?" vraagt Austin "ik zei dat als hij haar echt gelukkig wilde maken, hij haar bij jou moet laten. Jij maakt haar echt gelukkig maar volgens mij wil hij dat niet snappen" zeg ik en Austin knikt. "Het ergste is nog dat Melissa het nog leuk vond ook toen Justin met haar stond te flirten!" roep ik boos en dan zie ik Austin zijn gezicht betrekken en hij krijgt tranen in zijn ogen."Het spijt me" zeg ik en hij kijkt sip naar beneden "jij kan hier niets aan doen" zegt hij. Dan valt er een stilte en ik zucht. "Ik ga een stukje lopen, ik wil even alleen zijn" zegt Austin na een tijdje en dan loopt hij de stal uit. Dan plof ik op de grond tegen de staldeur aan en kijk voor me uit . Ik had me mijn verjaardag echt anders voorgesteld, denk ik bij mezelf. Na een tijdje komt Niall de stallen binnen "hier zit je dus, het feestje is binnen" zegt hij en hij loopt naar me toe. "Kom we gaan naar binnen" zegt hij en hij trekt me omhoog. "Je moet je niks van die twee aantrekken, vandaag is jou dag en je hoort vrolijk te zijn". Hij trekt me in een knuffel en zo blijven we even staan. Dan spring ik op zijn rug en lopen we naar binnen.

Ondertussen is er weer wat visite bij gekomen. Melissa zit naast mijn moeder op de bank en heeft Melanie op schoot. Ze zit met mijn moeder te kletsen. Dan kijk ik rond "waar is Justin?" vraag ik aan Melissa "wc" antwoord ze en dan gaat Niall op de bank zitten en trekt me bij zich op schoot. Ik glimlach naar hem en leg mijn hoofd op zijn schouder.

Pov Melissa:

Emma is net weer binnen gekomen samen met Niall en zit nu bij hem op schoot. "Waar is Austin eigenlijk?" vraag ik aan Emma en ze haalt haar schouders op "i don't know, hij wilde even alleen zijn" zegt ze en dan besteed ze haar aandacht weer aan Niall. Justin komt de kamer weer binnen en Emma kijkt hem vuil aan. Justin negeert het en loopt naar mij toe en neemt Melanie van me over. Dan gaat hij met haar zitten en geeft haar een flesje. Na een tijdje komt Austin weer binnen en hij ziet er niet zo vrolijk uit. Emma heeft het hem zeker verteld van mij en Justin. Nu voel ik me echt heel schuldig, er is niets gebeurt maar toch. Als ze iets later de keuken in waren gekomen, dan had Justin me gezoend. Het is al een keer gebeurd en ik wil dat niet nog eens, dat kan ik Austin gewoon niet aandoen. Dan sta ik op en kijk hem met betraande ogen aan. Austin heeft ook tranen in zijn ogen en dan geeft hij mij ineens een knuffel. Hij houdt me stevig tegen zich aan en zegt even niets. "Het spijt me zo erg" zeg ik "het is al goed, ik zie aan je hoeveel spijt je hebt van wat er is gebeurt". Nog steeds houdt hij me stevig tegen zich aan. Na een tijdje trekt hij zich terug en glimlachen we naar elkaar "kom laten we maar weer gaan zitten en er nog een gezellige avond van maken". Ik knikt en dan gaat Austin op de bank zitten en ik ga tegen hem aan zitten. Austin slaat een arm om me heen en geeft me een kus "ik hou van je" zegt hij en ik bloos "ik ook heel veel van jou" zeg ik.

Austin en ik zitten nog steeds dicht tegen elkaar aan als we Niall en Emma ineens weg zien lopen. Ik ben nieuwsgierig naar wat ze gaan doen maar ik vraag niets. Dan kijk ik Austin aan en hij glimlacht naar me. "Ik ga maar weer eens naar mijn hotel babe" hoor ik en dan zie ik Justin voor me staan met Melanie in zijn armen. Ik knik en neem Melanie van hem over. "Zie ik je snel weer?" vraagt hij en ik kijk naar Austin en dan weer terug naar Justin "alleen voor Melanie" zeg ik. Dan wil hij me een knuffel geven maar ik houd hem tegen "nee doe maar niet Justin" zeg ik en hij knikt teleurgesteld. Hij kijkt me nog even smekend aan maar dan loopt hij zonder iets te zeggen weg. Ik zucht en kijk naar Austin "goed zo lieverd" zegt hij en hij geeft me een knuffel. We kletsen nog gezellig met de rest van de visite en ze vinden Melanie allemaal super lief. Na een tijdje komen Emma en Niall weer binnen en ik zie Emma helemaal stralen. "Zo zo en waar ben jij nou weer zo blij om?" vraag ik en ze laat me een zilveren ketting zien waar een half hartje aan hangt. "Van mijn schatje gekregen, Niall heeft de andere helft" zegt ze blij. "Echt supermooi" zeg ik en dan loopt ze snel weer naar Niall. Emma laat trots aan iedereen haar ketting zien en ik begin te grinniken. Ik ben gewoon echt superblij voor haar dat ze zo gelukkig is met Niall. "Ik ga even wat pakken" zegt Austin ineens en dan loopt hij de kamer uit. Even later komt hij de kamer weer in met zijn gitaar in zijn handen. Mijn ogen worden groot "omg, wat ga je nu weer doen?" vraag ik en hij legt zijn vinger op mijn lippen "sst, luister maar gewoon" zegt hij en dan begint hij te spelen en kijkt me recht in mijn ogen aan. Hij begint te zingen en ik krijg tranen in mijn ogen.

Don't the water grow the trees
Don't the moon pull the tide
Don't the stars light the sky
Like you need to light my life
If you need me anytime
You know I'm always right by your side
And see I've never felt this love
You're the only thing that's on my mind

You don't understand how much you really mean to me
I need you in my life, you're my necessity yeah
But believe me you're everything that just makes my world complete
And my love is clear the only thing that I'll ever see

You're all I ever need
Baby you're amazing
You're my angel come and save me
You're all I ever need
Baby you're amazing
You're my angel come and save me

Als hij is uitgezongen vlieg ik hem meteen om zijn nek "omg dat was zo lief!" roep ik en ik knuffel hem stevig. "I love you Melis en ik wil je echt niet kwijt" zegt hij en dan drukt hij een kusje op mijn lippen. "Nou Niall nu ben jij aan de beurt!" roept Emma en ze kijkt hem afwachtend aan. "Andere keer!" zegt Niall lachend. "Pinkyprommis?" vraagt Emma en hij knikt.

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now