The Best Day

456 20 2
                                    

Pov Emma:

Harry, Louis, Liam en Zayn beginnen "They don't know about us" te zingen en ondertussen loop ik arm in arm met mijn vader richting het altaar.

"People say we shouldn't be together.
We're too young, to know about forever.
But I say, they don't know what they're talk-talk-talking about.

Cause this love, is only getting stronger.
So I don't wanna wait any longer.
I just wanna tell the world that you're mine girl"........

Als Niall mij ziet, krijgt hij tranen in zijn ogen. Een zachte wauw komt uit zijn mond en ik straal helemaal. Niall ziet er zelf ook geweldig uit, hij draagt een heel mooi donkergrijs pak met daaronder een wit overhemd en een donkergroene stropdas. Ook heeft hij nog een corsage op zijn borst. Als ik bij het altaar ben laat mijn vader mij los en pakken Niall en ik elkaars handen vast. Dan luisteren we naar het liedje tot dat het is afgelopen. Dan draaien we ons om en kijken we naar de ambtenaar en die begint zijn toespraak.

"Vandaag geven jullie officieel aan dat jullie voor altijd jullie liefde en leven met elkaar willen delen. Ik ben heel blij dat ik als ambtenaar van de burgerlijke stand jullie huwelijk mag voltrekken. Jullie zijn vandaag hier om elkaar te beloven dat je de rest van je leven van elkaar zult houden en voor elkaar zal zorgen, in goede en in slechte tijden.

Ik verzoek de aanstaanden nu elkaars rechterhand te pakken en mijn vraag te beantwoorden.

Niall en ik pakken elkaars rechterhand vast en kijken elkaar diep in de ogen aan.

"Niall James Horan, neem jij, Emma Johnson, aan tot je wettige echtgenote. En beloof jij voor haar te zorgen en al je plichten te zullen vervullen. Wat is daarop jouw antwoord?"

Niall glimlacht naar mij "ja!" zegt hij dan overduidelijk. Dan kijkt de ambtenaar naar mij.

"Emma Johnson, neem jij, Niall James Horan aan tot je wettige echtgenoot. En beloof jij voor hem te zorgen en al je plichten te zullen vervullen. Wat is daarop jouw antwoord?".

Voor het antwoord op deze vraag hoef ik echt geen seconde na te denken . "Ja!!!" roep ik en dan glimlacht de ambtenaar.

"Dan verklaar ik jullie nu, man en vrouw" zegt de ambtenaar en dan geven Melanie en Theo ons samen de ringen. Niall doet mijn ring om mijn vinger en dan doe ik de zijne om zijn vinger. "Oké, je mag de bruid kussen" zegt de ambtenaar en Niall neemt me in zijn armen en begint me te zoenen. Dit onder luid applaus van al onze vrienden en familie. Als Niall en ik zijn uitgezoend kijken we elkaar diep in de ogen aan "eindelijk ben je dan officieel helemaal van mij" zegt Niall stralend en dan lopen we samen naar de koets die voor ons klaar staat. We stappen in en zwaaien iedereen uit. Dan gaan we naar een mooie plek om wat foto's te maken. Onderweg naar die plek leg ik mijn hoofd op Niall zijn schouder "ik hou van je" zeg ik en Niall geeft mij een kus "ik ook van jou". Na een tijdje stoppen we op een prachtige plek in een soort weiland. De fotograaf staat ons al op te wachten en we lopen naar hem toe. We maken een hoop foto's met op de achtergrond een kasteel op een heuvel. De foto's worden echt supermooi en ik ben er nu al echt trots op. Als we na ongeveer een uur klaar zijn, stappen we weer in de koets en rijden we naar de locatie van het feest.

Als we daar aankomen, worden we warm ontvangen en lopen we swingend naar de dansvloer. Ik sla mijn armen om Niall zijn nek en Niall legt zijn handen om mijn middel, net boven mijn kont. Dan beginnen Liam, Louis, Harry en Zayn 'Little things' te zingen en beginnen Niall en ik met de eerste dans.

Pov Melissa:

Langzaam stroomt de dansvloer vol en Justin staat met Melanie te dansen. Na een tijdje komt hij naar mij toe gelopen en steekt zijn hand naar me uit. "Kom, je moet hier niet in je eentje blijven zitten prinses, we gaan dansen" zegt hij en ik pak zijn hand en loop met hem de dansvloer op. Justin geeft mij een kus en houdt mij stevig vast. We dansen even en na een tijdje ga ik weer zitten en is het tijd om de taart aan te snijden. Justin komt naast me zitten en ik neem Melanie bij me op schoot. Dan kijk ik hoe Emma en Niall samen de taart aansnijden. De taart is echt heel groot en het is wit met bruin en er zitten overal hoefijzertjes op. En op de top staan twee paarden met daarop twee mini versies van Emma en Niall. Emma zag dit helemaal voor zich en heeft het zo laten maken. Emma en Niall stralen allebei en pakken samen het mes vast en snijden het eerste stukje af. Ze eten dat stukje samen op en daarna nemen ze allebei nog een stukje. Dan word de rest van de taart gesneden. "Zal ik een stukje voor je halen?" vraagt Justin en ik knik "ja lekker". Hij staat op en loopt naar de taart. Hij moet even wachten maar gelukkig is hij al snel aan de beurt en komt hij met twee stukken taart terug. Hij geeft er één aan mij en gaat dan weer naast me zitten. Ik neem een hapje "mmm, deze taart is echt heerlijk!" zeg ik en ik geef ook een hapje aan Melanie. Ze kijkt blij en vind het ook lekker. Samen met Melanie eet ik de rest van het stuk op en net als ik mijn lege bordje op tafel zet, komt Emma naar ons toe. "Hi, en hoe voelt het nu om getrouwd te zijn?" vraag ik "geweldig! Nou ja ik ben superblij maar eigenlijk ben ik nog gewoon de zelfde Emma!" zegt ze en ik begin te lachen. "Ik zou het ook niet anders willen hoor" zeg ik en ik geef haar een knuffel. "Ik ben echt superblij voor je, en de taart is trouwens geweldig" zeg ik en Emma lacht "thanks!, ow ik moet het buffet openen, ik zie je zo wel weer!" zegt ze en dan rent ze naar het eten toe. Na een tijdje staan Justin en ik ook op en neemt Justin, Melanie op zijn arm. We scheppen allebei wat eten op en maken ook een bordje klaar voor Melanie. Daarna gaan we weer zitten en eten het op. We kletsen gezellig wat met Austin en Harry want die zitten bij ons aan tafel. Louis zit ook bij ons en hij houd Melanie bezig en speelt met haar.

Na het eten komen er een paar optredens en Emma en Niall moeten op een VIP bank op het podium gaan zitten. Samen met Justin, Louis, Zayn, Liam, Harry en Austin zing ik een zelfgeschreven liedje voor Emma en Niall en ze vinden het echt geweldig. Onder luid applaus lopen we het podium af en alleen Harry blijft staan. "Ik heb nog iets heel leuks voor jullie" zegt Harry in de microfoon en Emma en Niall kijken hem nieuwsgierig aan. "Ik heb speciaal voor jullie een ABC'tje geschreven" zegt hij trots en Justin en ik kijken elkaar aan en beginnen een beetje te grinniken. Dan begint Harry aan zijn ABCtje en ik zie Emma en Niall snel even met elkaar smoezen. "Dit gaat wel even duren denk ik" zeg ik tegen Justin en ik leg mijn hoofd op zijn schouder en hij slaat een arm om mij heen. Dan luisteren we naar Harry.

"Oke de A is van Austin, een goede vriend van jullie. De B is van Barbecueën, daar zijn jullie gek op!. De C is van Close, dat zullen jullie vannacht zeker wel zijn!....

Na twintig minuten is Harry eindelijk klaar en gaat hij weer zitten. Nog een paar familieleden van Emma en Niall houden een toespraak en daarna barst het dansfeest los.

Paar uur later:

Het is al heel laat en de zaal begint langzaam leeg te stromen. Ik zit weer in mijn rolstoel ben behoorlijk moe. Melanie ligt te slapen in mijn armen en Justin rijd de rolstoel naar Emma en Niall. "Awh, gaan jullie naar het hotel?" vraagt ze met een pruillip en Justin knikt. "Melanie moet slapen en Melissa is ook behoorlijk moe" zegt hij. Emma en Niall geven mij allebei een knuffel. "Je hebt het nog wel echt lang volgehouden" zegt ze tegen mij en ik glimlach "ik heb mijn energie goed opgespaard" zeg ik. "Bedankt dat je er was vandaag Melis, als jij er niet was geweest, dan was dit niet de mooiste dag van mijn leven. "Graag gedaan, wij hebben het ook geweldig gehad vandaag toch liefie?" vraag ik aan Justin en hij knikt. "Nou wij gaan nu echt, dan kunnen jullie zo van je huwelijksnacht genieten" zeg ik en ik geef ze een knipoog en dan rijd Justin mij de zaal uit.

"Ik vond het echt zo leuk vandaag" zucht ik als we in de auto zitten. "Ja ik ook prinses, misschien doen we dit snel nog een keer" zegt Justin en hij geeft me een knipoog en grijnst naar mij....

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now