Home Alone

702 24 1
                                    

4 weken later

Pov Melissa:

Austin is nu twee weken op tour en ik ben alleen thuis met Melanie. Justin is al een paar keer voor haar langs geweest. Met een muziekje op ben ik de woonkamer aan het schoonmaken terwijl Melanie vrolijk ligt te spelen in de box. Als ik eindelijk alles schoon heb, loop ik naar de keuken om een flesje voor Melanie te maken. Met het flesje in mijn hand loop ik de woonkamer weer in en daar pak ik Melanie uit de box. Dan ga ik met haar op de bank zitten en laat haar drinken. Ze drinkt goed en al snel heeft ze het flesje leeg. Als ze klaar is veeg ik haar mondje af en zet de fles op tafel. Ik begin een beetje met haar te spelen en na een tijdje begint ze moe te worden. Voorzichtig loop ik met haar naar boven om haar in haar bedje te leggen. Voordat ik dat doe verschoon ik nog even haar luier. Als dat is gedaan leg ik haar in haar bedje en geef haar dan een kusje op haar hoofd. Ik zet de babyfoon aan en loop dan weer naar beneden. Als ik weer in de woonkamer kom check ik mijn mobiel en dan zie ik dat ik een berichtje van Emma heb. Ze vraagt of ik op skype kom en ik antwoord snel dat het goed is en dan pak ik mijn laptop. Ik klap hem open en start skype op en dan word ik gelijk door Emma gebeld. Als ik opneem zie ik haar met een big smile op haar gezicht en ze begint gelijk te ratelen. "Omg Melis, Niall en ik gaan samen naar Thailand! Niall heeft net een vakantie voor ons tweetjes geboekt en ik heb er echt zo'n zin in!" roept ze en ik begin te lachen. "Ik ben blij voor je" zeg ik en dan krijg ik een berichtje en het is deze keer van Austin:

Hey liefie,

gaat alles goed daar? Ik mis jou en Melanie wel hoor! Ik moet nu op en hopelijk spreek ik je vanavond nog even.

Love you

Ik krijg gelijk een glimlach op mijn gezicht en Emma ziet het "is dat Austin?" vraagt ze grijnzend en ik knik. Snel antwoord ik hem even en dan kijk ik weer naar Emma. "Ik mis hem" zeg ik en ze knikt "ik weet hoe jij je voelt Melis" zegt ze en ik zucht.

Pov Emma:

Melissa en ik kletsen gezellig verder maar opeens horen we gerommel bij Melissa. Ze kijkt verschikt om "hoorde je dat ook?" vraagt ze en ze kijkt me bang aan. "Ik ga even kijken" zegt ze en ze loopt naar de keuken. Als ze bijna in de keuken is zie ik dat er iemand de hoek omkomt. Ik sla mijn handen voor mijn mond en probeer zo stil mogelijk te doen zodat ze mijn niet opmerken. De man slaat Melissa met iets op haar hoofd en ze valt bewusteloos op de grond. Dan hoor ik Melanie huilen en zie iemand met haar hoek om komen. Snel druk ik mijn camera uit zodat ze mij niet kunnen zien. Dan pak ik mijn mobiel en probeer te filmen. Op gegeven moment doet een van de twee jongens zijn bivakmuts een stukje omhoog en ik herken hem gelijk. "Jason!" sis ik en dan kijkt hij naar Melissa haar laptop "godverdomme!" hoor ik hem schreeuwen en dan slaat hij de laptop kapot. Een paar tellen blijf ik verstijft zitten en dan bel ik Justin want die woont vlakbij.

JB: Emma?

E: Justin! Ga nu naar Melissa! Er is bij haar ingebroken en ze hebben haar neer geslagen. Volgens mij hebben ze Melanie meegenomen!"

JB: Ben al onderweg!

Justin hangt op en dan prop ik snel wat spullen in een koffer en ren naar beneden. "Waar ga je heen Emma, het is al laat en je moet morgen naar school!". "Naar Melissa, er is ingebroken en ze hebben haar bewusteloos geslagen!" roep ik en ik ren al naar de deur. "Emma nee, dat is veel te gevaarlijk!" roept mijn moeder me nog na maar ik ben al weg. Onderweg probeer ik Austin te bellen maar ik krijg steeds de voicemail. Dan kijk ik op mijn horloge, die staat nu dus op het podium!

Pov Justin:

Snel race ik in mijn auto naar Melissa haar huis. Ik rij door rood maar dat kan me niets schelen. Eenmaal bij Melissa haar huis spring ik uit de auto en ren naar binnen. Ik kijk zoekend om me heen en als ik in de keuken kom, zie ik Melissa bewusteloos op de grond liggen. Meteen ren ik op haar af en hurk naast haar neer. "Melis, wordt wakker alsjeblieft" zeg ik lichtelijk in panniek. Dan besluit ik haar maar voorzichtig op te tillen. Ik loop met haar de kamer in en leg haar op de bank. Eerst maar eens bij Melanie kijken, denk ik bij mezelf.  Zodra ik me omdraai om naar boven te lopen, zie ik Melissa haar laptop in stukken op de grond liggen. "Mijn god, wat is hier toch gebeurt" zucht ik en dan loop ik maar naar boven en ga naar Melanie haar kamer. Als ik daar binnen kom, zie ik dat haar bedje leeg is "Fuck!"roep ik en ik trap tegen de muur "Niet Melanie!" roep ik boos.  Tranen beginnen over mijn wangen te rollen en ik kan het gewoon niet geloven.

Ik probeer mezelf weer een beetje rustig te krijgen en ik loop maar naar de badkamer om een koud washandje voor Melissa te halen. Ze zal wel last van haar hoofd hebben als ze wakker word en dit geeft hopelijk verlichting.   Als ik de woonkamer weer in kom is Melissa weer wakker en ze kijkt verward om zich heen. "Oh wat ben ik blij dat je weer wakker bent" zeg ik en ik geef haar een knuffel. Na een tijdje laat ik haar los en ga ik naast haar zitten en leg de washand op haar hoofd. "Wat is er gebeurt?" vraagt ze en ik haal mijn schouders op "ik weet het niet, Emma zag via skype dat je werd neergeslagen". Dan kijkt ze in een keer geschrokken om zich heen "Melanie! Waar is Melanie?" vraagt ze en ik kijk zuchtend naar beneden "ze is weg, ze hebben haar meegenomen!".

        

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now