Bruidsmeisje

604 18 0
                                    

Pov Melissa:

Gisteren heb ik nog een chemo gehad en nu moet ik een beetje aansterken voor de bruiloft van Emma en Niall. Die is over drie dagen en ik heb de artsen zowat gesmeekt of ik er heen kon. Het is tenslotte in Mullingar, Ierland. Dat wilde Niall heel erg graag en Emma vind het daar ook super mooi. Justin zou regelen dat alles wat ik nodig heb, aan boort zal zijn in de privé jet. Als we daar zijn moet ik wel in een rolstoel omdat het me anders allemaal veels te veel energie kost.

Nu ben ik gelukkig thuis en lig ik in mijn bed. Ik ben net wakker als de deur open gaat en Justin de kamer binnen komt. "Ik heb lekker een sapje voor je" zegt hij en hij geeft me een glaasje sinaasappelsap. "Bedankt lieverd" zeg ik en ik neem een slokje. "Hoe voel je, je nu?" vraagt hij en hij komt even bij me op het bed zitten. "Ik heb een beetje hoofdpijn en ik ben moe" zeg ik en Justin knikt. "Zal ik anders wat te eten voor je halen?" vraagt hij en ik glimlach "is goed". Hij geeft me een kus en loopt dan de kamer uit. Ik zet mijn glas sinaasappelsap op mijn nachtkastje en ga rechtop zitten. Dan gaat de deur weer op een kiertje open en komt Melanie binnen gedribbeld "mama!" roept ze en ze kijkt om zich heen "ik ben hier lieverd" zeg ik en dan komt ze blij naast me bij het bed staan. Ik glimlach en til haar bij mij op bed. "Mama lezen?" zegt ze en ze duwt een boekje in mijn handen. "Vooruit dan maar" zeg ik en ze gaat tevreden tegen me aanzitten. Ik begin Melanie voor te lezen en na een tijdje komt Justin weer binnen met een dienblad in zijn handen. Hij grijnst als hij Melanie bij mij ziet zitten. "Hi prinsesje, wat doe jij nou hier?" vraagt hij en ze begint te lachen. Hij geeft mij het dienblad met eten en gaat dan op het bed zitten. "Ben jij mama lekker aan het pesten?" vraagt hij en hij begint Melanie te kietelen. Melanie schatert het uit van plezier en ik glimlach naar haar en Justin terwijl ik een hapje van mijn broodje neem. Als ik na een tijdje mijn broodje op heb staat Justin op. "Ik ga maar even naar beneden zodat jij kan uitrusten, zal ik Melanie met me mee nemen?". "Nee hoor, laat haar maar lekker hier, we redden ons wel" zeg ik en dan pakt hij het dienblad met een leeg bord en glas van mijn schoot. "Oké is goed prinses, ik kom zo nog wel even terug" . Hij geeft me een kus en loopt daarna de kamer weer uit. Melanie begint te gapen en kruipt dicht degen mij aan. "Ben jij ook zo moe lieverd" zeg ik en haar oogjes vallen al dicht. Ik glimlach en ga voorzichtig liggen. Ik sluit mijn ogen en val al snel even in slaap.

Een uur later:

Ik schrik wakker van de bel en wrijf even in mijn ogen. Dan kijk ik naast me en zie dat Melanie nog steeds ligt te slapen. Justin is beneden aan het praten met iemand en ik probeer te horen wie het is. Al snel hoor ik voetstappen op de trap en gaat de deur van de slaapkamer heel voorzichtig open. "Lieverd ben je wakker? Er is bezoek voor je" hoor ik Justin zachtjes zeggen. "Ja, ik ben wakker geworden door de bel maar je moet nog steeds zachtjes doen want Melanie slaapt nog wel" fluister ik en ik streel Melanie haar haartjes een beetje. Dan gaat de deur wat verder open en komt Justin samen met Emma de kamer binnen. "Hi Melis, hoe is het?" fluistert Emma "gaat wel, vooral moe" fluister ik. Dan kijkt Emma met een glimlach naar Melanie, die met haar duim in haar mond tegen mij aan ligt te slapen. "Wat is Mel toch cute" zegt ze en Justin en ik glimlachen. "Zou ik haar even mogen lenen op mijn bruiloft?" vraagt Emma dan ineens en Justin en ik kijken elkaar aan. "Waarvoor dan?" vraagt Justin. "Ik wil haar als bruidsmeisje, Niall heeft geregeld dat Theo bruidsjongen is en dan kunnen ze samen voor ons naar het altaar lopen. Theo krijgt een mini versie van Niall zijn pak en ik wil Melanie dan een mini versie van mijn trouwjurk geven, natuurlijk wel net ietsje anders zodat het er heel cute uitziet". Ik glimlach naar Justin en hij knikt "oké, het mag maar we zullen het haar zelf wel even vragen". Heel voorzichtig maak ik Melanie wakker "Liefie, wordt eens wakker" fluister ik in haar oor en dan opent ze haar oogjes. "Mama?" vraagt ze en ik glimlach "tante Emma is hier en ze vroeg net of jij bruidsmeisje wil zijn op haar bruiloft, zou je dat leuk vinden?" vraag ik. "Dan krijg je een hele mooie prinsessenjurk" voegt Justin er nog aan toe. "Ja" zegt ze een beetje slaperig en ik neem haar bij me op schoot. "Nou, je hoort het Em" zegt Justin en Emma glimlacht "mooi!".

"Ik moet nu echt weer gaan" zegt Emma na een tijdje terwijl ze op haar iphone kijkt. "Mijn vliegtuig naar Dublin vertrekt over twee uur en ik moet mijn spullen nog ophalen uit het hotel". Justin en ik knikken en dan geeft ze mij nog een knuffel "wanneer vertrekken jullie?" vraagt ze "wij vertrekken morgenmiddag" zegt Justin en Emma knikt. "Nou Melis, ga nu maar goed aansterken want je hebt wel een hoop energie nodig straks!" zegt ze grijnzend. "Ik zal mijn best doen, maar ik ben er hoe dan ook bij! Maar ga nu maar anders mis je, je vlucht nog!". "Ja ik ga al!" roept Emma en ze steekt haar tong uit. Bye Melis, bye Mel!" zegt ze en dan loopt ze met Justin de kamer weer uit. Melanie is inmiddels weer in slaap gevallen en ik ga ook nog maar even liggen.

De volgende dag:

"Hebben we nu echt alles?" vraag ik aan Justin als hij de koffers beneden zet. "Volgens mij wel" zegt hij en hij kijkt naar de koffers. "En anders kunnen we in Ierland nog wel wat kopen". "Oke, dan is het goed" zeg ik. Dan ziet ik dat de taxi voor komt rijden "schatje, zet jij de koffers vast in de taxi? Dan haal ik Melanie even uit haar speelkamer" zeg ik en Justin vind het goed. Ik loop rustig naar de speelkamer en zie dat Melanie haar doos met lego duplo helemaal heeft om gegooid en het ligt door de hele kamer. "Awh Melanie!" zeg ik en ik ga op mijn knieën zitten "help jij mama even met opruimen? We moeten zo weg" zeg ik en dan rent ze snel de kamer uit. Ik zucht en ruim het dan maar even snel zelf op. Als de kamer weer netjes is moet ik Melanie weer gaan zoeken. "Melanie waar zit je?!" roep ik. "Ze is hier al prinses!" hoor ik Justin roepen. Dan loop ik maar naar de deur en ga naar buiten. Justin zet Melanie net in de auto en ik stap ook snel in.

Na een half uur komen we aan op het vliegveld en Justin pakt alles uit de kofferbak van de taxi. Hij klapt mijn rolstoel uit en ik ga er vast inzitten en neem Melanie bij me op schoot. Justin betaalt de chauffeur en dan komt er iemand onze koffers halen. Als dat klaar is rijdt hij mij het vliegveld binnen. We worden gelijk aangestaard en er komen wat meisjes naar Justin toe gerent. Ook al draag ik mijn beanie, ze staren toch naar me en ik voel me niet echt op mijn gemak. Gelukkig merkt Justin het en duwt hij mijn rolstoel snel weer verder naar een ruimte waar we kunnen wachten tot we het vliegtuig in mogen. Gelukkig hoeven we maar een half uur te wachten tot we het vliegtuig in mogen. Eenmaal in het vliegtuig zetten we Melanie in de stoel naast het raam. Justin en ik gaan er naast zitten en we doen onze riemen vast. Al snel stijgen we op en na een tijdje doe ik mijn riem los. Justin zet mijn stoel naar achter en geeft me een deken en een kussen zodat ik nog even lekker kan slapen want ik ben inmiddels weer behoorlijk moe geworden. Justin geeft me een kusje op mijn voorhoofd en daarna val ik al snel in slaap.....

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now