Beach day

512 15 36
                                    

Pov Melissa:

"Omg, het is hier gewoon niets veranderd!" zeg ik als we het huisje op Hawaii binnen komen. Justin komt achter me aan gelopen met een slapende Melanie op zijn arm. "Nee, maar het is nog steeds perfect voor ons" zegt hij. Het is nog middag dus hij legt Melanie even op de bank neer. Dan geef ik hem een knuffel "Ik kan je gewoon niet genoeg bedanken voor dit allemaal" zeg ik en Justin glimlacht. "Het is al goed prinses, ik heb je nu al iets van tien keer gezegd dat ik dit heel graag voor jou doe". Dan laat Justin mij los "ik ga even de koffers uit de auto halen, blijf jij hier even bij Melanie?" vraagt hij en ik knik. Hij loopt naar buiten en ik ga bij Melanie op de bank zitten. Ik kijk een beetje om me heen en al snel is Justin weer terug met de koffers. Hij loopt ermee de trap op en zet ze boven op onze slaapkamer. Als hij weer terug is, grijnst hij naar Melanie. "Zullen we haar maar wakker maken zodat we zo wat kunnen gaan eten?" vraagt hij en ik knik. Justin hurkt neer voor de bank en schud Melanie een beetje heen en weer. "Prinses, wakker worden" zegt hij en ze opent voorzichtig haar oogjes. "Papa?" vraagt ze "ja, ga je mee, lekker wat eten?" vraagt hij en dan gaat hij op de bank zitten en tilt haar op zijn schoot. Melanie kijkt nog een beetje slaperig om zich heen en ligt met haar hoofd tegen Justin zijn borst. We laten haar even rustig wakker worden en ondertussen zoeken we op internet naar een leuk restaurant. Als we een leuk restaurant hebben gevonden gaan we er heen. Als we daar zijn worden we zoals gewoonlijk aangestaard en worden er foto's van ons gemaakt. Gelukkig zijn we eraan gewent en eten we rustig ons eten op. Na het eten rijden we weer terug naar ons huisje en daar besluiten we om nog een stukje over het strand te lopen. We worden alweer van alle kanten gefotografeerd en ik merk aan Justin dat hij zich aan de fotograven irriteert. Melanie rent een klein stukje voor ons uit over het strand en Justin en ik lopen hand in hand achter haar aan. Op gegeven moment komen de fotograven wel heel dicht bij Melanie en Justin is het nu echt zat. Hij loopt er naartoe en begint tegen een fotograaf te schreeuwen. "Jullie blijven verdomme van mijn dochter af!" roept hij en ik loop er naartoe en pak zijn hand. Hij kijkt om en ik kijk hem recht in zijn ogen aan. "Schatje, rustig nou, laten we maar weer naar ons huisje gaan. Ruzie maken met de paparazzi heeft echt geen zin en dan wordt het alleen maar erger". Hij kijkt naar de grond en zucht "je hebt gelijk prinses" zegt hij en dan geeft hij mij een knuffel en een kus op mijn hoofd. We staan zo een tijdje en op gegeven moment laat ik hem los en kijk ik naar Melanie. "Kom liefie, we gaan naar huis" zeg ik en ze komt naar me toe lopen en ik neem haar op mijn arm.

Eenmaal terug in ons huisje ploft Justin op de bank en komt hij even tot rust. "Ik ga Melanie even in bed leggen" zeg ik en ik zet haar even naast hem op de bank. Justin geeft haar een knuffel en een kusje "slaap lekker prinsesje" zegt hij en dan til ik haar weer op en loop met haar naar boven. Op haar kamertje trek ik haar pyjamaatje bij haar aan en dan lees ik haar nog een verhaaltje voor. Als het verhaaltje is afgelopen kijkt ze me smekend aan "mama, nog één verhaaltje please?" vraagt ze en ik glimlach. "Oké, vooruit dan maar" zeg ik en ik pak weer een boek. Als dat verhaaltje is afgelopen wens ik haar welterusten en loop ik haar kamer uit. Als ik beneden kom ligt Justin languit op de bank. "Schatje, zullen we gezellig in de jacuzzi gaan?". Hij grijnst naar me en knikt uiteindelijk. "Goed idee prinses" zegt hij en we kleden ons snel om en gaan buiten in de jacuzzi.

De volgende dag:

"Papa, mama, wakker worden!" hoor ik en dan word ik een beetje heen en weer geschud. Ik open mijn ogen en zie Melanie bij mij en Justin op het bed zitten. Justin is inmiddels ook wakker en gaat een beetje rechtop zitten. "Papa, zwemmen!" zegt ze en ze kijkt Justin smekend aan. Justin zucht en kijkt op zijn iphone. "Het is pas half tien prinses, straks gaan we zwemmen,dat beloof ik. Maar nu we toch wakker zijn, kunnen we wel gaan ontbijten" zegt hij en Melanie knikt. We stappen uit bed en lopen naar beneden om te ontbijten. Na het ontbijt kijkt Melanie Justin weer heel lief aan. "Papa, gaan we nu zwemmen in de zee?". "Vooruit dan maar prinses, laten we ons maar gaan omkleden" zegt hij en ik glimlach. Dan kijkt hij mij vragend aan. "Ga maar, ik ruim alles wel even op hier en dan kom ik straks wel" zeg ik. "Jaaaaa zwemmen!" roept Melanie blij en dan neemt Justin haar mee naar boven. Als zij zich omkleden ruim ik ondertussen de tafel even af en maak ik de keuken schoon. Als ik bijna klaar ben, komt Justin alweer beneden met Melanie op zijn arm. Hij heeft zijn zwembroek aan en Melanie haar bikinietje. "Wij zijn buiten op het strand" zegt Justin en hij geeft me een kus. "Veel plezier" zeg ik en dan lopen ze naar buiten. Als Justin en Melanie al even weg zijn, loop ik naar boven en trek mijn bikini ook maar aan. Daar overheen trek ik een strandjurkje met bloemenprint aan. Mijn haar doe ik in een losse vlecht en dan trek ik mijn teenslippers aan. Ik loop weer naar beneden en pak daar een tijdschrift en ga er mee buiten zitten op de veranda. Vanaf daar kan je zo het privé strand op lopen wat bij dit huisje hoort. En ik kan Justin en Melanie heel goed zien spelen in de zee. Ze proberen over de golven te springen en het ziet er heel grappig en cute uit. Na een tijdje lopen ze het water uit en ik zie dat Justin gehurkt voor Melanie gaat zitten en iets tegen haar zegt. Hij wijst naar mij en geeft Melanie dan een heel klein doosje. Dan komt ze ermee mijn kant op rennen en halverwege valt ze in het zand. Justin schud lachend zijn hoofd en Melanie staat gelukkig meteen weer op. Ze loopt naar mij toe en kijkt me dan met een grote glimlach aan. "Mama" zegt ze en ik glimlach naar haar. "Ja lieverd?" vraag ik. "Ik moest dit aan jou geven van papa" zegt ze en ze geeft me het doosje. Ik kijk even naar Justin en hij glimlacht naar mij. Dan kijk ik weer naar het doosje en maakt het open. Meteen sla ik een hand voor mij mond want in het doosje zit een prachtige diamanten ring........

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now