Dream Wedding?

457 17 0
                                    

Pov Melissa:

Dit is gewoon echt geweldig, ik sta nu gewoon voor het kasteel in Disney World! Melanie vind het ook geweldig en dan zien we Mickey en Minie naar ons toe komen. Minie pakt mijn hand en Mickey pakt de hand van Melanie en dan worden we meegenomen naar een prachtige zaal. De deuren gaan open en ik kijk mijn ogen uit. Ik zie al onze vrienden en familie en er zijn overal bloemen. Ik loop over een mooie witte loper en in het begin staat er "En zij leefden nog lang en gelukkig" geschreven. Met Melanie aan mijn hand loop ik rustig over de loper naar Justin, die aan het einde op me staat te wachten. Zijn mond valt open van verbazing en ik zie dat er een traan over zijn wang rolt. Dan kom ik eindelijk bij hem en ik geef hem een knuffel. Emma pakt Melanie en neemt haar even op schoot. Als ik me terug trek, kijken we elkaar diep in de ogen. "Je bent echt beeltschoon prinses" zegt Justin en ik glimlach en veeg een traan van Justin zijn wang. Dan draaien we ons om en luisteren naar de preek. Het is een hele leuke, lieve en soms grappige preek en na een tijdje moeten Justin en ik elkaars hand pakken.

"Justin Drew Bieber, neem jij, Melissa Martin, aan tot je wettige echtgenote. En beloof jij voor haar te zorgen en al je plichten te zullen vervullen. Wat is daarop jouw antwoord?"

Justin glimlacht naar mij en kijkt diep in mijn ogen "ja, heel graag" zegt hij dan overduidelijk. Dan kijkt de priester naar mij.

"Melissa Martin, neem jij, Justin Drew Bieber aan tot je wettige echtgenoot. En beloof jij voor hem te zorgen en al je plichten te zullen vervullen. Wat is daarop jouw antwoord?".

Justin en ik kijken nog steeds diep in elkaars ogen. Ik glimlach naar hem "ja,heel graag!" zeg ik. "Dan mag u nu de ringen uitwisselen" zegt de priester. Justin en ik kijken naar Melanie. Emma zet haar op de grond en dan komt ze naar ons toe lopen. Melanie geeft ons de ringen en dan schuif ik de ring om Justin zijn vinger en hij om die van mij. "Dan verklaar ik jullie nu tot man en vrouw, je mag de bruid kussen". Dan geeft Justin mijn een zachte, liefdevolle kus en begint iedereen te aplaudiseren. Dan neemt Justin, Melanie op zijn ene arm en dan lopen we hand in hand de zaal uit en stappen weer in de Assepoester koets. We rijden door het park en maken mooie foto's voor het kasteel en nog op een mooie plek aan het water. "Dit is echt een sprookje" zucht ik terwijl ik samen met Justin en Melanie in het gras poseer voor een foto. "Ja en dit is het mooiste sprookje, want het is ons sprookje" zegt Justin en dan geef ik hem een kus. "Ik hou van je" zeg ik "ik ook van jou" zegt Justin en dan moeten we weer opstaan. We stappen weer met Melanie in de koets en dit keer rijden we naar een prachige versierde feestzaal met mooie grote gedekte tafelels en helemaal achterin staat een hele grote bruidstaart. We lopen erheen en snijden het aan. Justin en ik delen een stuk en we geven elkaar onze eerste hap. Daarna geeft Justin, Melanie ook een hapje. Dan gaan wij zitten en zijn alle gasten aan de beurt.

Als iedereen zijn taart op heeft, lopen Justin en ik de dansvloer op en openen het feest. Ed Sheeran verschijnt op het podium en begint thinking out loud te zingen. Justin en ik beginnen te schruifelen en ik vergeet echt even alles om mij heen. Het enige wat ik zie is Justin.

Pov Emma:

Melissa en Justin staan heel intiem te schuifelen en dan trekt Niall mij ook mee de dansvloer op. We schuifelen even en na een tijdje zie ik Gaby alleen aan een tafeltje zitten en ze kijkt niet zo vrolijk. Ik loop naar haar toe en ga bij haar zitten. "Hi Gabe, whats up?" vraag ik en ze haalt haar schouders op. "Louis, hij gaat vandaag steeds met een ander meisje om" zucht ze en ik kijk naar de dansvloer. Daar zie ik Louis met Joyce dansen en ik zucht. "Gaby, je weet dat Louis niets verkeerd doet he? Jullie hebben eigenlijk niets en zijn alleen vrienden". Ze zucht en knikt "ja,dat weet ik maar ik vind dit niet leuk". Ik glimlach naar haar "het komt wel goed, dat beloof ik" zeg ik en dan merk ik dat Justin en Melissa het buffet gaan openen. "Ik moet nu gaan, het eten roept me!" zeg ik en ik loop naar Justin en Melissa toe. "Mogen we even jullie aandacht?" vraagt Justin en iedereen draait zich om en luisterd. "Vandaag is echt een droom voor ons en we hebben eigenlijk nog iets aan jullie op te biechten" zegt Melissa en zij en Justin glimlachen naar elkaar. "We zijn in verwachting van ons tweede kindje" zegt Melissa en iedereen is blij en begint te applaudisseren. Dan tikt Niall mij ineens in mijn zei, hij grijnst naar mij en trekt me mee naar voren. "Wij moeten jullie ook iets vertellen" zegt hij en hij glimlacht. "Wij zijn namelijk ook zwanger!".

Na het eten begint het dansfeest weer en gaat iedereen helemaal los. Melissa en ik doen dat natuurlijk zonder alcohol. Ook zijn er nog diverse optredens van vrienden van Justin en Melissa. Iedereen danst en heeft het naar zijn zin. Wel zie ik Louis steeds lol maken met Joyce en ik vind het best sneu voor Gaby maar het is Louis zijn keus. En misschien zijn ze ook maar alleen vrienden. Voor de rest vermaakt Harry zich heel goed met Natasja, een andere vriendin van Melissa en ik denk dat zij wel leuk bij elkaar passen. Iedereen heeft het naar zijn zin en aan het einde van de avond, lopen we met zijn allen naar buiten. Als we bij het kasteel zijn, begint er een prachtige vuurwerkshow en iedereen kijkt vol bewondering toe. Justin en Melissa staan elkaar uitgebreid te zoenen en ik weet zeker dat dit één van de mooiste dagen in hun leven is. Dan zie ik Louis ineens met Joyce zoenen en Gaby staat op een afstandje verstijft toe te kijken. O god, laat dat please geen ruzie worden, het draait vandaag om Justin en Melissa en niet om hun......

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu