R.I.P

600 18 5
                                    

Pov Emma:

Ik heb net met Melanie een lekkere lolly gekocht in het winkeltje van het ziekenhuis. Melanie is er blij mee en houd het stevig vast in haar handjes. Ondertussen loop ik met haar in mijn armen weer terug naar Melissa haar kamer want ik heb zo'n idee dat Justin en Melissa wel klaar zijn met praten. Als ik met Melanie, Melissa haar kamer binnen kom, zie ik Justin bij Melissa op het bed zitten. Melissa ligt te slapen in Justin zijn armen en Justin straalt helemaal. O god, ze heeft hem vast vergeven denk ik bij mezelf en ik zet Melanie bij ze op het bed. "Ze is echt veel te goed voor jou Bieber" zeg ik en hij glimlacht alleen maar. Even later komt er een arts binnen en hij kijkt naar Melissa en Justin. "Moet ik Melissa even wakker maken?" vraagt Justin en de arts schud zijn hoofd "jullie mogen haar ook zelf het goede nieuws vertellen als ze weer wakker is" zegt hij en we kijken hem vragend aan. "Ze is flink vooruit gegaan de laatste twee dagen dus als morgen alles nog steeds zo goed gaat dan kan ze morgen voorlopig naar huis". Justin en ik kijken elkaar blij aan "maar dat is heel erg goed nieuws" zegt Justin en de arts knikt. "Ze moet binnenkort wel weer terug komen voor de chemo maar daar hebben we het later nog wel over als ze wakker is. We laten haar nu wel even slapen want ze heeft nog steeds heel veel rust nodig". Justin en ik knikken en Justin geeft Melissa een kusje op haar hoofd. "Ik kom straks wel weer even kijken" zegt de arts en dan loopt hij de kamer weer uit. We blijven een tijdje rustig bij Melissa zitten en dan klinkt het liedje Baby ineens door de kamer. "Baby baby baby oooohhhh!!!" horen we en Justin kijkt me grijnzend aan terwijl ik mijn mobiel uit mijn zak pak. Ik sla mijn hand voor mijn hoofd en schaam me kapot. Melanie begint vrolijk mee te zingen en dan hoor ik Niall keihard lachen op de gang. Met een grote grijns op zijn gezicht komt hij de kamer binnen lopen en ik probeer hem boos aan te kijken. Helaas lukt dat niet lang en ik loop al naar hem toe om hem een knuffel te geven. Als we omkijken zien we dat Melissa wakker is geworden "hi, hoe is het met jou?" vraagt Niall en Melissa kijkt nog een beetje slaperig uit haar ogen "gaat wel" zegt ze en dan gaan Niall op mijn stoel zitten en ik bij hem op schoot. "Prinses, toen je sliep kwam de dokter langs en hij zei dat het zo goed met je ging dat je morgen waarschijnlijk naar huis mag" zegt Justin dan tegen Melissa en er verschijnt een glimlach op haar gezicht. "Echt? Vraagt ze en ze kijkt hem ongelovig aan. "Het is echt zo prinses" zegt Justin en ze geeft hem een knuffel. Dan staan Niall en ik op want we hadden beloofd om op Melanie te passen. "Ga je mee Mel?" vraag ik en ze klampt zich vast aan Melissa. "Lieverd, je mag met oom Niall en tante Emma mee naar de Macdonald en dan mag je daarna een nachtje bij ze blijven slapen" zegt Melissa en ze geeft haar een knuffel. Dan geeft Justin haar nog een knuffel en dan tilt Niall haar van het bed. Dan lopen we de kamer uit.

Pov Justin:

Ik blijf nog een tijdje bij Melissa en in de avond ga ik weer naar huis.

Het is de volgende dag en ik loop het ziekenhuis in. Vandaag voel ik me beter dan op andere dagen want vandaag mag Melissa mee naar huis. Ik loop naar de liften en tik de 3 in. Als ik op de juiste verdieping ben loop ik naar Melissa haar kamer. Als ik daar aan kom lopen zie ik Emma huilend tegen Niall aanstaan. Niall huilt ook en ik verstijf. "Guys wat is er aan de hand?!" vraag ik en Emma trekt zich even uit Niall zijn armen en ze kijken me allebei ernstig aan. "Nee! Is ze??!!" vraag ik en Emma knikt en begint weer te huilen en duwt haar hoofd weer tegen Niall zijn borst. Meteen ren ik de kamer in want ik geloof niet dat Melissa dood is. Er staan een paar artsen in de kamer. Ik ren naar Melissa haar bed en zie haar lijkbleke, levensloze lichaam. Van alles gaat er nu door me heen, woede, ongeloof en vooral veel, heel veel verdriet. "Nee dit kan niet, dit mag niet! Het ging zo goed met haar, wat is er gebeurd?" vraag ik en een arts kijkt me heel serieus aan. "Ze heeft net een hartaanval gehad, we hebben er alles aan gedaan om haar in leven te houden, maar het is haar helaas fataal geworden. Het spijt me verschrikkelijk" zegt hij en dan kijk ik weer naar Melissa en stromen er tranen over mijn wangen. "Waarom moest je nu al gaan prinses, het was jou tijd nog niet" zeg ik en mijn tranen blijven maar stromen. Dan geef ik voorzichtig nog een laatste kus op haar koude lippen. "Ik zal altijd van je houden, ook al ben je nu ergens daarboven. Je zal altijd mijn prinses blijven". Ik kijk nog even naar haar en dan bedekken de artsen Melissa haar lichaam en rijden haar de kamer uit. Dan loop ik de gang op, waar Niall en Emma nog steeds zijn. "Ik kan gewoon niet geloven dat Melissa er nu niet meer is" zegt Emma en ze slikt. Haar ogen zijn helemaal rood van het huilen. "Hoe moeten we nu verder? Misschien moet ik maar stoppen met mijn carrière en fulltime voor Melanie gaan zorgen" zeg ik en ik ga naast ze op de grond zitten. "Nee Justin, je mag je fans niet teleur stellen, dat had Melissa niet gewild. Ze wil dat je doorgaat met waar je goed in bent, muziek maken" zegt Emma snikkend. "Je hebt gelijk, ik moet alleen bedenken hoe" zeg ik en dan begin ik weer te huilen. "Kom Justin, we kunnen hier niet eeuwig blijven zitten, we gaan wel even naar jou huis" zegt Emma. Een tijdje later komen we thuis en ik vlieg mijn moeder huilend om haar nek. "M-m-mam Me-Melissa is dood!" zeg ik en ze schrikt "wat?" zegt ze en ik zeg niets en huil door. "Ik moet het nieuws bekent maken" zeg ik dan en ik pak mijn mobiel en schrijf een tweet:

@JustinBieber:Vandaag heeft de hemel er een beeldschone engel bij gekregen en ben ik mijn prinses verloren. Rust zacht lieve Melissa, ik zal je zo verschrikkelijk missen! forever in my heart #RIPMelissa

Twee dagen later:

Met loot in mijn schoenen stap ik uit de auto en loop naar het gebouw waar de uitvaart wordt gehouden. Bij het hek staat paparazzi maar ik negeer het en loop gewoon door naar binnen. Daar staan Melissa haar ouders me al op te wachten. Ik geef haar vader een hand en haar moeder een knuffel. Niemand zegt iets en ik ga stil op mijn stoel vooraan zitten naast Emma en Niall. Ik zucht en kijk naar Melissa haar foto die bij de kist staat. We hebben expres een foto gekozen waarop ze nog gezond was. Dat had Melissa ook fijner gevonden. Langzaam stroomt de zaal vol en dan begint de dienst. De moeder van Melissa houdt een toespraak en komt bijna niet uit haar woorden. Daarna staat Emma op en ze haalt een briefje uit haar zak. Ze gaat bij de microfoon staan en haalt even diep adem.

"Lieve allemaal, we zijn hier allemaal voor Melissa,die helaas niet meer bij ons is. Ze was echt de beste vriendin die ik me kon wensen. Ze was lief voor iedereen en stond altijd voor iedereen klaar en zonder haar, had ik nooit mijn ware liefde ontmoet. Ik kan gewoon nog steeds niet geloven dat je er niet meer bent Melis. Je was en blijft voor altijd mijn beste vriendin. Melis, ik ga je missen en ik hoop dat het daar boven een beetje uit te houden is. Want hier ga ik het nog wel even zwaar krijgen."

Dan loopt Emma weer naar haar stoel en dan is het mijn beurt. Ik heb niets op kunnen schrijven want het werd me gewoon teveel.

"Prinses, ik ontmoete jou op de beste vakantie van mijn leven. Ik weet nog dat ik jou voor de eerste keer zag en mijn ogen niet meer van je af kon houden. Ik wist gelijk dat jij mijn ware liefde was en ik deed er alles aan om je voor me te winnen. Na een paar jaar was je dan eindelijk de mijne. We hadden nog wel eens ruzie maar we konden nooit lang boos op elkaar blijven en dan bleek weer dat onze liefde alles aan kon. We waren al een paar jaar samen toen ons wondertje Melanie werd geboren en we wisten het allebei zeker, ons leven was gewoon compleet. Nu is Melanie anderhalf jaar en kan je haar niet verder zien opgroeien en ik denk dat ik dat wel het ergste vind. Je bent er niet bij op haar eerste schooldag of als ze haar eerste vriendje mee naar huis neemt. Nu moet ik er alleen voor zorgen dat ze de juiste persoon vind om haar leven mee te delen. Ik beloof je bij deze dat ik goed voor Melanie zal zorgen en haar met mijn leven zal beschermen. Ik weet dat ik jou ooit weer zal zien en tot die tijd moet ik verder gaan, dat heb je zelf gezegd. Je weet dat ik alles voor jou zou doen en je zal altijd mijn prinses blijven. Veel liefs van jou prins".

Ik slik en kijk naar de kist. De zaal is doodstil en dan ga ik weer zitten. Nog een paar mensen zeggen wat en er worden een paar van Melissa haar favoriete liedjes gedraaid. Daarna lopen we in een stoet met haar kist naar haar laatste rustplaats. We leggen allemaal een bloem op de kist en dan slaat mijn moeder een arm om me heen. Aan de andere kant van de kist staan Emma, Niall en Austin. Ze staren allemaal naar de kist. Langzaam zakt te kist het gat in en ik staar voor me uit.......

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now