"I Knew It!"

686 28 1
                                    

Pov Austin:

"We willen met je praten over je dochtertje Melanie" zegt een van de agenten tegen Justin en ik kijk naar Emma. " Ik haal Melissa wel even" zeg ik en ze knikt. Ik loop de woonkamer in en daar ligt Melissa op de bank wat tv te kijken. Op de tafel staat een ontbijtje maar het is onaangeraakt. Ik gooi mijn rugzak op de grond en dan kijkt Melissa op "Austin!" roept ze en springt op en vliegt me in mijn armen. Dan begint ze te huilen "sssst stil maar liefie, het komt wel goed! We gaan zorgen dat Melanie terug komt" zeg ik en ik wrijf geruststellend over haar rug. Op dat moment komen Justin, Emma en de twee agenten de kamer binnen. Melissa laat me los en kijkt ze geschrokken aan. "Rustig maar Melis, ze komen alleen maar een paar vragen stellen" zegt Emma en ze haalt opgelucht adem. We gaan allemaal zitten en dan beginnen de agenten met het stellen van de vragen. "Hebben jullie een recente foto van Melanie? Dan kunnen we die op een website zetten voor vermiste kinderen" vraagt een van de agenten en Melissa en Justin kijken gelijk op hun mobiel. Melissa krijgt weer tranen in haar ogen " geef maar, ik doe het wel" zegt Emma en ze pakt Melissa haar mobiel. Ik wil Melissa een knuffel geven maar Justin is me al voor. "Is deze foto goed?" vraagt Emma en ze laat het aan de agenten zien. De agenten knikken en dan mailt ze het naar de website. Ze stellen nog wat vragen en dan willen ze naar ons huis voor onderzoek. De agenten stappen in de politieauto en wij stappen met zijn vieren in mijn auto. Als we bij het huis aankomen open ik de deur zodat ze wat onderzoek kunnen doen. "Mogen we de kamer van Melanie zien?" vraagt een van de agenten en ik loop met ze mee naar boven, de rest blijft beneden. Eenmaal in Melanie haar kamer kijken ze wat rond en schrijven het een en ander op. " Lag dit briefje er al?" vraagt een van agenten en ik haal mijn schouders op en roep dan de rest. Als De rest even later boven komt, kijken ze gelijk naar het briefje " weer een briefje" mompelt Justin. Hij pakt het briefje aan en leest het voor.

4 uur volgende week vrijdag,
LA Central Park.
€50 000 000 cash
Zo niet dan zie je je dochtertje nooit meer terug!

"Laat mij eens kijken" zegt Emma en ze trekt het briefje uit Justin zijn handen. "Ik wist het!" mompelt ze en dan kijkt ze naar Melissa "Melis, heb jij nog een liefdesbrief van Jason?" . "Euhm ja ik denk het wel" zegt ze en ze loopt de kamer uit. Even later komt ze terug met een doos in haar handen " hier zitten al mijn brieven en kaarten in die ik heb gekregen" zegt Melissa en ze zet de doos voor Emma neer. Emma opent de doos en haalt er wat brieven uit en als eerste komt ze een brief van Justin tegen. De brief waarin Justin zijn excuses aanbied. "Melis, deze had je toch weggegooid?" vraagt Emma en Melissa kijkt naar beneden " ik kon het niet, toen je weg was heb ik hem weer uit mijn prullenbak gehaald en weer aan elkaar geplakt". Emma schud zuchtend haar hoofd en legt de brief opzij. Ze zoekt weer verder tot ze een brief van Jason heeft. Dan houd ze het naast de dreigbrief die we net hebben gevonden. "Ik wist het!" zegt ze en iedereen kijkt haar vragend aan " ik weet wie Melanie heeft ontvoerd, ik had al een vermoede maar nu weet ik het zeker" zegt ze. Ze laat de brieven aan ons zien en dan kijken we elkaar geschrokken aan " het is dus die Jason" zeg ik en de agenten pakken de brieven "we nemen dit mee naar het bureau voor onderzoek" zegt een van de agenten en we knikken. "We hebben trouwens een paar dagen nodig om het huis te onderzoeken dus jullie zullen een andere slaapplaats moeten vinden. "Geen zorgen, jullie kunnen zolang bij mij logeren" zegt Justin en ik glimlach naar hem "thanks bro" zeg ik. Dan kijk ik naar Melissa, die voor zich uit staat te staren "Melis, gaat het wel?" vraag ik en ik leg mijn hand op haar schouder. "Ik kan gewoon niet geloven dat Jason mijn kleine meisje heeft ontvoerd" zegt ze "het is toch echt waar lieverd" zeg ik. "Sorry, ik geloof het gewoon niet!" roept ze en ze stormt de kamer uit en rent naar beneden. Dan zucht ik en kijk naar Emma "ga maar achter haar aan" zegt ze en ik knik.

Pov Melissa:

Waarom zou hij dit doen? Ik weet dat hij erge dingen heeft gedaan maar dit had ik echt niet van Jason verwacht. Ik plof op de bank en al snel komt Austin naast me zitten terwijl ik nog steeds voor me uit zit te staren. Even later merk ik dat de agenten het huis verlaten als Justin en Emma nog boven zijn. "Het komt wel goed, we vinden hem wel" zegt Austin en ik knik "ik hoop het". "JUSTIN BLIJF NOU HIER!" hoor ik Emma dan roepen en dan komen ze de trap afgestormd . "IK MOET DIE KLOOTZAK VINDEN!" roept Justin en hij loopt naar de deur. Emma pakt hem bij zijn arm " doe het nou niet Justin, straks breng je haar alleen maar meer in gevaar, is het je dat echt waard?". Justin laat zijn hoofd zakken en zucht "nee". Hij kijkt Emma met tranen in zijn ogen aan en loopt daarna de kamer in. Ik sta op en loop naar hem toe, zonder iets te zeggen geef ik hem een knuffel. Ik voel dat hij me stevig vasthoud en dat hij gelijk een stuk rustiger wordt. Als ik hem na een tijdje los laat kijkt hij me recht in mijn ogen aan en zucht. "Bedankt, dat had ik net even nodig" zegt hij met tranen in zijn ogen. Ik veeg zijn tranen weg en dan gaan we met zijn allen naar Justin zijn huis.

Als we de woonkamer binnenkomen valt Justin zijn oog gelijk op mijn onaangeraakte ontbijt dat nog steeds op tafel staat. "Melis heb je nog niets gegeten?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd "ik krijg echt geen hap door mijn keel". "Je moet echt even wat eten lieverd" zegt Austin "ik maak wel nieuws voor je klaar want dat ontbijtje zal wel niet meer zo lekker zijn". Ik wil hem tegenhouden maar hij loopt de keuken al in. "Hij bedoeld het goed Melis, hij maakt zich zorgen om je en dat doen wij ook, toch Justin?" zegt Emma en Justin knikt. Even later komt Austin terug met een boterham. "Eet deze alsjeblieft op lieverd" zegt hij en hij kijkt me smekend aan. Ik zucht en pak het aan. Met tegenzin neem ik een paar hapjes en leg het dan weer weg. "Sorry, ik heb echt geen honger" zeg ik en ze knikken "je hebt tenminste een paar happen genomen" zegt Austin.

Pov Emma:

Paar uur later

"Austin, ik ben echt moe, zullen we gaan slapen?" vraagt Melissa en hij knikt. "Ho wacht eens even!" roep ik dan ineens en ze draaien zich om "als jullie samen in de logeerkamer gaan slapen, waar moet ik dan slapen?". "Jij mag dan bij Justin gaan slapen" zegt Melissa en mijn ogen worden groot "oh nee, echt niet!" zeg ik en Melissa zucht "kom op Em, het is maar tijdelijk en zo erg is Justin toch niet". Ik zucht "vooruit dan maar". Melissa en Austin lopen naar boven en Justin doet de deuren op slot. Dan loop ik met tegenzin achter hem aan naar boven. Snel trek ik mijn pyjama aan en ga in bed liggen. Even later komt Justin binnen en trekt zijn shirt en T-shirt uit en staat dan in zijn boxer. Ik staar even naar zijn sixpack. Mmm , dat heeft Niall niet! Denk ik bij mezelf. "Kan je het zien?" vraagt Justin en ik schrik op uit mijn gedachten. "Zozo, heb je getraind?" vraag ik en hij spant zijn spieren expres een beetje aan. "Zeker om Melissa terug te krijgen?" zeg ik en hij glimlacht. "Dat gaat je echt niet lukken hoor!"zeg ik en ik steek mijn tong naar hem uit. Dan gaat hij snel in bed liggen en drukt het licht uit. Als ik een paar uur later wakker wordt merk ik dat Justin bijna tegen me aan ligt. In een keer beuk ik hem uit bed en hij valt met een dreun op de grond. Ik doe net alsof ik slaap en moet echt moeite doen om mijn lach in te houden. "Em? Ben je wakker?" hoor ik Justin zeggen. Hij wacht even en stapt uiteindelijk toch weer in bed...


Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now