The AMA's

673 24 2
                                    

Pov Melissa:

Eindelijk heb ik weer een keer een hele nacht doorgeslapen. Ik ben echt zo blij dat mijn kleine Melanie weer thuis is. Voorzichtig open ik mijn ogen en rek me even uit. Dan kijk ik naast me en zie dat ik alleen in het bed lig. Shit waar is Melanie? Denk ik bij mezelf en ik raak gelijk helemaal in paniek. Ik gooi de dekens van me af, spring uit bed en ren naar beneden. Eenmaal beneden storm ik de woonkamer in. Meteen haal ik opgelucht adem als ik Justin met Melanie op de bank zie zitten. Hij was haar net een flesje aan het geven en kijkt verbaast op als ik binnen kom stormen. "Hey, wat is er?" vraagt hij en ik glimlach "ik dacht dat Melanie weer weg was maar jullie zijn gelukkig hier" zeg ik en ik ga naast Justin op de bank zitten. "Aaaw, je hoeft je echt geen zorgen meer te maken hoor, Melanie is weer veilig thuis en er zal haar niets gebeuren" zegt hij en ik knik. "Heb jij al ontbeten?" vraag ik aan Justin en hij schut zijn hoofd "ik zal wel wat lekkers voor je klaarmaken, dat heb je echt verdiend" zeg ik en ik geef hem een knipoog. Eenmaal in de keuken zoek ik wat te eten en uiteindelijk vind ik wat croissantjes voor in de oven. Het zijn er genoeg voor ons vieren dus ik doe ze allemaal in de oven. Daarna pak ik wat eieren en doe ze in een pan. Als ik net het gas heb aangezet voel ik twee armen om me heen en een hoofd op mijn schouder "hey beautie, goed geslapen?" vraagt Austin. Meteen glimlach ik en draai me om "ja ik heb weer een keer een hele nacht doorgeslapen"zeg ik en ik geef hem een kus. "Dat is echt fijn om te horen lieverd" zegt Austin en dan steekt hij zijn neus in de lucht "mmm, het ruikt heerlijk hier" zegt hij en ik moet grinniken "zo te horen heb je honger, je hebt geluk want er is meer dan genoeg hoor" zeg ik. "Is Emma trouwens al wakker?" vraag ik ineens "ja nu wel, ik heb haar echt uit bed moeten sleuren want anders mist ze haar vliegtuig naar Nederland nog". Meteen kijk ik een beetje sip "daar had ik even niet aan gedacht maar ik begrijp wel dat ze terug naar huis moet voor school en zo" zeg ik en dan kijk ik even naar de croissantjes. "Wanneer kunnen wij eigenlijk weer terug naar huis?" vraag ik en Austin haalt zijn schouders op "ik weet het niet maar hopelijk horen we het snel" zegt Austin. Dan geef ik hem een knuffel "jij moet nu zeker ook weer snel weg?" vraag ik en hij schud zijn hoofd "ik kan nog even bij je blijven tot de American Music Awards. Dan zie je Emma als het goed is ook weer want One Direction is ook voor wat awards genomineerd en Justin en ik ook. Je wil toch wel met me mee hé?" zegt Austin en ik knik. "Heel graag lieverd" zeg ik "dan moet ik maar snel gaan shoppen voor een jurk want het is al over een week".

Pov Emma:

Als ik onder de douche vandaan kom ruik ik meteen versgebakken croissantjes. Ik kleed me snel aan en sprint naar beneden. "Ik ruik eten!" roep ik als ik de keuken binnen kom en ik zie dat Austin net de tafel aan het dekken is. Melissa haalt de croissantjes uit de oven en doet ze in een mand. Als de tafel helemaal is gedekt kunnen we gaan eten. Melissa roept Justin en even later komt hij met Melanie de keuken binnen. Hij geeft haar aan Melissa en gaat daarna aan tafel zitten. "Hoe laat vertrekt je vliegtuig eigenlijk?"vraagt Justin dan aan mij en ik denk na "Over twee uur" zeg ik en dan knikt hij "ik breng je wel even naar het vliegveld". "Thanks, dat is lief van je!" zeg ik en hij glimlacht naar me. We eten snel alles op en daarna pak ik mijn koffer van boven. Ik zeg Melissa en Austin nog even gedag en dan lopen Justin en ik naar de auto en stappen in. Als we eenmaal zijn weg gereden, kijk ik ineens naar Justin "waarom zoende je mij eigenlijk?". Justin zucht maar blijft wel op de weg letten "ik weet het niet, ik was zo blij dat we Melanie weer terughadden , het gebeurde gewoon". "Het is gebeurt en het maakt niet uit" zeg ik en hij glimlacht "je bent dus niet boos op mij?" vraagt hij en ik schud mijn hoofd "nee hoor, ik weet dat het niets betekende". Na een half uur te hebben gereden komen we aan bij het vliegveld en we stappen allebei uit de auto. Justin pakt mijn koffer en zet het voor me neer. "Het is nu dus echt goed tussen ons?" vraagt Justin nog een beetje onzeker. Dan geef ik hem ineens een knuffel "ja en ik beloof dat ik niet meer gemeen tegen je zal doen".

Een week later:

Pov Melissa:

Vanavond zijn de AMA's en Emma is weer voor een paar dagen over gevlogen. Austin, Melanie en ik zijn al een aantal dagen terug in ons eigen huis. Austin brengt Melanie even naar de oppas terwijl Emma en ik ons voorbereiden voor de AMA's. We zijn samen wezen shoppen voor een jurk en zijn goed geslaagd. Ik heb een hele mooie lange lichtroze strapless jurk. Emma heeft een gouden jurk met een schouder. We zijn er echt super blij mee en zijn nieuwsgierig naar wat Niall en Austin ervan vinden. Niall is hier nu ook want we vertrekken met zijn allen vanaf ons huis. Na een paar uur tutten zijn we eindelijk klaar en lopen we de slaapkamer uit. Austin en Niall hebben zich inmiddels ook al omgekleed en staan onderaan de trap op ons te wachten. Als Emma en ik de trap af komen lopen straal ik helemaal. Austin kijkt me met open mond aan en bij de laatste drie treden pakt hij mijn hand en begeleidt hij me naar beneden. "Wauw, je bent echt prachtig" zegt hij en hij drukt een kusje op mijn lippen. Dan kijk ik naar Niall, die net met een zak chips aan kwam lopen en zijn mond vol had gepropt. Als hij Emma ziet valt zijn mond open en valt de chips uit zijn mond. "schatje? Gaat het wel?" vraagt ze grinnikend en Niall veegt snel zijn mond af "wow, je bent gewoon zo mooi" zegt hij en dan springt Emma in zijn armen. Dan gaat de bel en ik ga open doen "hey guys!" zeg ik tegen de andere boys. Liam, Louis en Zayn hebben hun vriendin mee en Harry is alleen. Dan zie ik dat de limousines voor komen rijden en ik pak Austin zijn hand. We lopen met zijn allen richting de limousines en stappen in. Austin en ik zitten met zijn tweeën en de rest zit met zijn allen. Het is niet zo ver rijden dus we zijn er zo.

Het is verschrikkelijk druk bij de rode loper en ik begin nu toch wel een beetje zenuwachtig te worden. Austin houdt mijn hand stevig vast en glimlacht naar me "het komt goed lieverd" zegt hij en ik glimlach naar hem. Dan wordt het portier open gedaan en begeleid Austin me de limousine uit. Emma en de rest staan verderop al te poseren voor de pers. Ik word ook gelijk verblind door de flitsen van de camera's. Austin en ik beantwoorden een aantal vragen en poseren dan voor een paar foto's. Na een tijdje lopen we hand in hand door naar binnen. "Wow, het is hier best groot" zeg ik en ik kijk vol bewondering rond. "Waar zitten we eigenlijk?" vraag ik en Austin kijkt rond. "Volgens mij daar ergens" zegt hij en we lopen door de zaal en kijken naar de naamplaatjes op de stoelen. Helemaal vooraan vinden we onze plaatsen, heel toevallig naast Emma en de rest. We gaan zitten en beginnen gezellig te kletsen. "Wie zit er eigenlijk aan jou andere kant Melis?" vraagt Emma dan ineens en dan kijk ik naast me naar de lege stoel. Dan komt Justin op ons af lopen "hey babe, dat is toevallig" zegt hij en hij komt naast me zitten. We kletsen even en na een kwartier begint de show. Er is een mooie opening en daarna worden er een paar awards uitgereikt. One direction heeft al wat gewonnen en daarna komt de award waar Austin voor is genomineerd samen met een paar andere artiesten. Er worden eerst wat filmpjes laten zien en dan komt er iemand het podium op om de winnaar bekend te maken. "En de winnaar is........ AUSTIN MAHONEEEEEE!!!!!!" wordt er geroepen en we staan meteen op. Ik vlieg Austin om zijn nek en geef hem een kus. "Ik ben zo trots op jou!" zeg ik en hij straalt helemaal. Dan loopt hij het podium op om zijn award op te halen en een toespraak te houden. Als hij klaar is houdt hij onder luid applaus zijn award in de lucht en loopt dan het podium weer af. "Let nu maar goed op allemaal want we hebben nu een kisscam, als je in beeld komt geef je je geliefde een dikke zoen!" roept de presentator en dan kijken we naar het grote scherm. Als eerste komen Emma en Niall in beeld en Emma geeft hem gelijk een kus. Daarna volgen er nog een aantal koppels, beroemdheden en ook onbekende mensen. Ik zit rustig te kijken tot ik mezelf ineens in beeld zie, met Justin! "KISS HIM KISS HIM KISS HIM!" wordt er geroepen maar ik hoor ook boe geroep. Dan kijk ik naar Austin en Emma, Austin kijkt me smekend aan en Emma kijkt me met een waarschuwende blik aan. Dan kijk ik weer naar Justin, hij heeft twinkelingen in zijn ogen. Nog steeds is iedereen door elkaar aan het roepen en Justin grijnst naar me "kom dan, we hebben dit al zo vaak gedaan" zegt hij en ik twijfel echt heel erg, zal ik het doen? Zal ik Justin zoenen?.......

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now