Secrets?

535 22 2
                                    

Een paar weken later:

Melissa heeft nu twee chemo's gehad en het is heel erg achteruit gegaan met haar gezondheid. Het gaat echt slecht met haar en ze is inmiddels ook haar haren kwijt. Ze vind het echt verschrikkelijk en ze heeft de eerste dagen dat ze geen haar had, niet in de spiegel gekeken. Justin vind mij vast lelijk nu! Is het enige waar ze aan dacht maar gelukkig wist hij haar gerust te stellen. Over een maand is de bruiloft van Emma en Niall en ze hopen echt dat Melissa zich goed genoeg voelt om erbij te kunnen zijn. Het is gewoon niet compleet als ze er niet is.

Pov Emma:

Melissa heeft net weer een chemo gehad en ik ga even bij haar langs in het ziekenhuis. Onderweg stop ik even bij een kleine supermarkt om een snack te kopen. Met twee zakjes met zure redband snoepjes voor mezelf en een fruitsalade voor Melissa loop ik tevreden de winkel uit. Dan zie ik Justin ineens aan de overkant van de weg met een ander meisje. Justin is heel handtastelijk en na een tijdje staan ze te zoenen. Meteen ruk ik mijn mobiel uit mijn zak en maak er een foto van als bewijs. Dan stap ik boos in mijn auto en rij verder naar het ziekenhuis. Hoe kan die klootzak! Het gaat net weer goed tussen ons en hij weet het in 1 keer weer te verpesten! Dit vergeef ik hem echt niet! Van alles gaat nu door me heen, dit kan hij gewoon niet maken, vreemd gaan sowieso niet en al helemaal niet als je vriendin in het ziekenhuis ligt!. Ik probeer mezelf wat te kalmeren want ik ga dit nog niet aan Melissa vertellen, die heeft wel wat anders aan haar hoofd. Ik parkeer mijn auto bij het ziekenhuis en loop naar binnen. Ik loop naar de juiste verdieping en kom al snel bij Melissa haar kamer. Als ik binnen kom zit Austin naast Melissa haar bed. "Hey wat ben je vroeg?" zeg ik vrolijk tegen Austin en hij glimlacht naar me "ze heeft toch gezelschap nodig" zegt hij en dan kijk ik naar Melissa "hoe voel je je?" vraag ik en ze zucht "zo als gewoonlijk, ziek, zwak en misselijk". "Ik weet niet of je er nu zin in hebt maar ik heb een verse fruitsalade voor je meegebracht" zeg ik en ze glimlacht "thanks, zet maar in de koelkast, dan eet ik het later wel op". Ik zet het in de koelkast en ga naast Austin zitten. "Hoe lang ben jij hier al?" vraag ik aan Austin en hij denkt na "tien minuten of zo". We kletsen gezellig wat bij en na ongeveer een uur komt Justin binnen samen met Melanie. Ik kijk hem vuil aan maar hij ziet het niet en hij loopt samen met Melanie naar Melissa toe. "Kijk daar is mama" zegt Justin en hij zet Melanie bij Melissa op bed. Hij geeft haar een kus en gaat aan de andere kant naast het bed zitten. Melissa geeft Melanie wat aandacht en knuffelt haar stevig. Dan kijkt Justin mij ineens aan "hoe is het met de voorbereidingen op de grote dag?" vraagt hij. "Goed hoor" antwoord ik kort. "Is er iets Emma?" vraagt hij en ik haal mijn schouders op "nee hoezo? Heb jij ons misschien wat te vertellen?" vraag ik en hij schud zijn hoofd "nee hoezo?" zegt hij en ik grijns "oh gewoon, ik dacht misschien heb jij wat leuks gedaan vanmiddag" zeg ik en Justin gaat er niet meer op in en geeft Melanie snel wat aandacht.

Pov Justin:

Samen met Melissa geef ik Melanie wat aandacht en ik vind het best fijn. Na een tijdje krijg ik een beetje dorst en sta ik op. "Ik ga even wat te drinken halen, willen jullie ook wat?" vraag ik aan de rest en ze knikken. "Ik ga wel even mee Justin, dan hoef je het niet in je eentje te dragen" zegt Emma en ze springt op. We lopen de kamer uit en eenmaal in de kantine pakt ze me in een keer vast bij mijn schouder."Waar de hell ben je mee bezig?" roept ze en ik kijk haar vragend aan "wat bedoel je?" en dan wordt Emma echt boos "doe verdomme eens niet zo dom, je weet heus wel waar ik het over heb!" zegt ze en ik haal mijn schouders op "sorry, ik heb echt geen idee" zeg ik zo onschuldig mogelijk en dan duwt ze een foto in mijn gezicht waarop ik sta te zoenen met Hailey Baldwin. "Die is bewerkt Emma, je gelooft toch niet dat ik nu vreemd zou gaan?" zeg ik en dan begint ze te lachen "das knap, ik heb deze foto namelijk zelf een paar uur geleden gemaakt" zegt ze en ik slik. "Dit kan je echt niet maken! Melissa heeft het echt al moeilijk genoeg en dit kan ze er gewoon echt niet bij hebben!" zegt ze en ik kijk naar beneden. "Please vertel dit niet aan Melissa" zeg ik en ze schud haar hoofd. "Aw thanks Em" zeg ik en dan kijkt ze me boos aan "jij gaat het haar zelf vertellen, zo snel mogelijk en als je dat niet doet vertel ik het aan Melis" zegt ze en ik bijt op mijn lip "nee please niet doen, ik zal het haar vertellen, ik moet alleen het juiste moment even afwachten" zegt ik en ze knikt. "Oke, doe daar alleen niet te lang over" zegt ze en ik knik weer. "Wie is die bitch eigenlijk en hoe vaak heb je al met haar afgesproken?" vraagt ze en ik denk na " ze heet Hailey en we hebben maar een paar keer afgesproken" zeg ik en dan kijkt ze me bedenkelijk aan. "Wat hebben jullie dan zo allemaal gedaan? Je hebt toch niet met haar liggen neuken?" vraagt ze en dan trek ik wit weg. Emma schud boos haar hoofd "ik dacht dat ik je nu eindelijk kon vertrouwen Bieber!" zegt ze en ze loopt weg.

Pov Melissa:

Emma en Justin zijn even wat te drinken aan het halen en Austin is bij me. Ik ben echt blij dat Melanie hier ook is, ik zie haar steeds minder doordat ik vaak in het ziekenhuis lig. Ik glimlach als Austin haar een dikke knuffel geeft. Dan komt Melanie weer tegen mij aanzitten en ik geef haar een kusje. Op dat moment komt Emma weer binnen en ze ziet er een beetje geïrriteerd uit. "Wat is er?" vraag ik en ze glimlacht naar me, ik merk wel dat het een fake glimlach is. Dan zucht ik "is het weer zo ver? Heb je weer ruzie met Justin? Het ging zo goed tussen jullie" zeg ik en ze haalt haar schouders op "soms kan ik me echt aan hem irriteren" zegt ze en ik schud zuchtend mijn hoofd. Dan komt Justin binnen met wat glazen drinken. Hij geeft iedereen zijn drinken en komt dan naast me zitten en geeft me een kus. "Ik hou echt heel veel van je, dat weet je toch prinses?" vraagt Justin en ik geef hem een knuffel "natuurlijk weet ik dat liefie, ik hou ook echt superveel van jou" zeg ik en dan trek ik me terug en geef hem nog een kus. Dan staat Austin op "ik ga maar weer eens, jij hebt je rust ook hard nodig" zegt hij en ik geef hem een knuffel en dan loopt hij de kamer uit. Justin heeft nog steeds een arm om mij heen en kijkt me diep in mijn ogen aan "je bent en blijft het mooiste meisje dat ik ken" zegt hij en ik begin te blozen "waarom ben jij ineens zo overdreven lief voor mij?" vraag ik en dan geeft hij me nog een kus. "Dat verdien jij en dat mag toch ook wel als je zo'n mooi en lief meisje bent?" zegt hij en hij geeft me nog een kus. "Ik moet even kotsen!" zegt Emma dan ineens en ze loopt de kamer uit. "Wat heeft die ineens?" vraag ik en Justin geeft me een knuffel "maak je maar geen zorgen prinses, die draait wel weer bij, ze heeft vast wat korte nachtjes gehad".......

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWhere stories live. Discover now