De weddenschap

414 16 4
                                    

Pov Emma:

Niall en ik zijn eindelijk weer even samen thuis in Mullingar. Ik heb bedacht dat Niall en ik eens een keer iets met zijn tweeën moeten gaan doen nu het nog kan. Daarom heb ik besloten dat we gaan kamperen in de bergen vlakbij Mullingar. We rijden er op onze paarden heen en als we er zijn zetten we onze tent op, naast een rivier. "Ga jij maar lekker zitten, laat mij het zware werk maar doen want dat is niet goed voor de baby" zegt Niall en ik kijk naar hoe hij de tent probeert op te zetten. Mijn handen jeuken echt om iets te doen maar Niall wil dit zo graag doen dus ik laat hem maar zijn gang gaan. Als de tent na een tijdje staat, gooien we onze spullen erin en daarna maken we een kampvuur. We hebben spullen meegenomen om pannenkoeken te bakken, dat leek ons wel makkelijk. "Maak jij het vuur aan schatje? Dan maak ik vast wat beslag" zeg ik en Niall knikt. Ik ben net bezig met het beslag als ik Niall ineens hoor schreeuwen "AAAAA HEET WHAAHAAHAHA!!!" roept hij. Ik draai me om en zie dat zijn mouw wéér in de fik staat. In een reflex pak ik een emmer, ren naar de rivier en vul het met water. Dan ren ik weer terug naar Niall en gooi het over hem heen. Hij is geblust en ik rol zowat over de grond van het lachen. "HAHAHAHAHAH Hoe krijg je het toch voor elkaar!" roep ik en Niall kijkt me sip aan. "Nu ben ik kletsnat!" zucht hij. "Wees blij, als ik geen water over je heen gooide, stond je nu nog steeds in de fik!" roep ik lachend. "Dat is waar, maar toch krijg je deze terug!" roept hij en dan tilt hij mij ineens op en rent met me richting de rivier. "NIALL NEEE DENK AAN DE BABY!!!" roep ik nog maar hij trapt er niet in en hij gooit me in de rivier. Hoestend en proestend kom ik weer boven en dan zie ik Niall keihard lachen. Ik zwem naar de kant en klim het water weer uit. "Oké, we staan weer gelijk schatje" zeg ik en ik geef hem een kus. "Laten we nu maar snel weer wat droogs gaan aantrekken, dan kunnen we zo eindelijk gaan eten want ik heb honger als een paard" zeg ik. We kleden ons om en daarna eten we wat pannenkoeken. Als het na een paar uur donker begint te worden, pakken we onze grote tweepersoons deken en twee kussens en lopen een grasveld vlakbij onze tent op. We leggen het neer en gaan liggen. Ik leg mijn hoofd op Niall zijn borst en samen kijken we naar de sterren. "Dit is zo romantisch" zucht ik en Niall geeft mij een kusje op mijn hoofd. "Ja inderdaad, ik ben echt blij dat we weer eens alleen met zijn tweeën zijn, die momenten hebben we niet heel vaak". Ik zucht en leg mijn hand op mijn buik "straks gaan we het nog drukker krijgen met die kleine bij ons" zeg ik en Niall legt zijn hand ook op mijn buik "ja, maar ik weet zeker dat het geweldig gaat worden". "Ik hou van je" zeg ik en dan geef ik Niall een kus "Ik ook van jullie" zegt hij en dan begin ik de grinniken.

Pov Melissa:

Ìk heb redelijk lang nagedacht over Hailey en ik heb besloten om maar naar Justin te luisteren. Misschien heeft hij gelijk en is ze inderdaad niet te vertrouwen. Dat risico wil ik liever niet nemen.

Vandaag is een grote dag want Justin en ik gaan samen naar de verloskundige om weer een echo te laten maken. Alleen vandaag krijgen we ook het geslacht van ons tweede kindje te horen. We hebben hier best lange discussies over gehad. Justin zegt zeker te weten dat het nu een jongentje wordt en ik denk dat het weer een meisje wordt. Vandaag is ook een minder leuke dag want Justin gaat morgen voor een redelijk lange tijd weg. Zijn nieuwe tour begint en hij komt pas terug, 2 weken voor ik ben uitgerekend. Ik zal het dus de komende tijd met Melanie moeten redden. Alleen weet ik wel zeker dat ik Justin heel erg ga missen maar ik ben wel heel erg trots op hem. Natuurlijk hebben we wel elke dag contact via whats app en skype maar het is niet hetzelfde dan als hij hier naast me zit op de bank.

Justin is boven zijn spullen aan het inpakken en ik ben bezig om nog wat laatste kleding voor hem te strijken die hij mee wilt nemen. Als ik klaar ben, loop ik ermee naar onze slaapkamer "zo, hier zijn je twee zwarte hoodie's" zeg ik en ik leg ze op ons bed. "Bedankt prinses" zegt Justin en hij geeft me een kus. "Ben je bijna klaar lieverd? Je moeder komt zo voor Melanie en wij moeten over drie kwartier bij de verloskundige zijn". "Ja, ik kom binnen 10 minuten naar beneden" zegt hij en dan geef ik hem ineens een knuffel. Justin slaat zijn armen om mij een en geeft me een kus op mijn hoofd. "Ik ga je echt missen" zeg ik en ik bijt op mijn lip om niet te gaan huilen. Justin trekt zich een stukje terug terwijl hij me nog steeds vast heeft. Op dat moment rolt er toch een dikke traan over mijn wang en Justin glimlacht en veegt hem weg. "Lieverd, het is voor 6 weken" zegt hij en ik zucht. "Ja, maar voor mij is dat echt heel lang, je bent nu gewoon zo lang dicht bij me geweest dat ik gewoon echt heel erg moet gaan wennen. Ik weet dat ik niet alleen ben want ik heb Melanie, en ik kan je natuurlijk altijd bellen enzo maar het is toch anders". "Dat begrijp ik prinses, ik ga jou en Melanie ook missen, maar dit is mijn werk en het hoort er nou eenmaal bij". "Als je maar wel bij de bevalling bent" zeg ik en dan glimlach ik naar hem "ja natuurlijk, dat wil ik voor geen goud missen!". We geven elkaar nog een kus en dan loop ik alvast naar beneden.

"Melanie, heb je alles al netjes gemaakt voor als oma zo komt?" vraag ik terwijl ik de woonkamer binnen kom en dan zie ik overal speelgoed liggen. "Liefie, dit hadden we niet afgesproken he" zeg ik en Melanie kijkt me heel onschuldig aan. "Mama helpt je wel weer met opruimen" zeg ik en dan ga ik op mijn knieën zitten en ruim ik samen met Melanie alles op. Als we net klaar zijn, komt Pattie binnen. "Oma!" roept Melanie blij en ze rent naar haar toe. Dan komt Justin ook beneden "hi mam" zegt hij en hij geeft haar een knuffel. "Zullen we dan maar?" vraag ik en Justin knikt. "We zijn binnen een uur wel weer terug" zegt Justin en Pattie knikt. "Papa en mama zijn zo weer terug hoor Mel" zegt Justin tegen Melanie en ze knikt en geeft ons allebei nog een knuffel. Dan lopen we de deur uit en stappen in de auto. "Ik denk toch echt dat het een jongetje gaat worden" zegt Justin ineens en ik begin te grinniken. "Weet je, ik heb wel zin in een weddenschapje"zegt Justin grijnzend en ik kijk hem nieuwsgierig aan "oh, vertel" zeg ik. "Als het een jongetje wordt, dan krijg ik vanavond een massage van jouw en ben jij vanavond mijn bediende" zegt hij grijzend en dan begin ik te lachen. "En als het een meisje wordt, krijg ik een massage van jou, en ben jij mijn bediende" zeg ik en Justin knikt. "Afgesproken?" vraagt hij en ik knik. Dan komen we aan bij de kliniek. We melden ons bij de balie en kunnen al gelijk doorlopen naar de behandelkamer. Ik ga liggen en er wordt gell op mijn buik gesmeerd. De verloskundige stelt me wat vragen en na een tijdje kijken we naar de echo. Ik pak Justin zijn hand vast als we de baby zien. "Het ziet er nog steeds kerngezond uit" zegt de verloskundige en Justin en ik halen opgelucht adem. "En kunt u het geslacht al zien?" vraag ik. "Ik zal even gaan zoeken" zegt de verloskundigen en ze beweegt met het apparaat over mijn buik. "Kijk, hier kan je het goed zien, willen jullie weten wat het is?" vraagt ze en Justin en ik knikken. Ze kijkt nog even heel goed tot ze het zeker weet. "Ja, ik weet het nu echt zeker" zegt ze "het is een................

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneWo Geschichten leben. Entdecke jetzt