Love Love Love

487 15 5
                                    

Pov Melissa:

"Omg" zeg ik en dan kijk ik op en zie een vliegtuig iets in de lucht schrijven. Als het vliegtuig klaar is, staat er "Will you mary me?" in de lucht geschreven. Als ik weer naar Justin kijk zie ik dat hij op zijn knieën is gegaan en hij glimlacht naar mij. Meteen spring ik op van mijn stoel, loop het trapje van de veranda af en ren naar Justin toe. Ik vlieg hem in zijn armen en hij draait een rondje met me. "Ja, natuurlijk wil ik met je trouwen!" zeg ik en ik geef hem een lange liefdevolle kus. Na een tijdje trek ik mezelf terug en kijk ik recht in Justin zijn ogen. "Ik ben zo blij dat je ja zegt" zegt hij en dan pak ik het doosje met de ring. "Mag ik?" vraagt hij en ik knik. Hij pakt de ring en gaat voor mij op zijn knieën. Hij pakt mijn hand en schuift dan de ring om mijn vinger. Dan staat hij weer op en geef ik hem een knuffel. "Ik hou zo ontzettend veel van jou, dat kan ik gewoon niet beschrijven" zeg ik en Justin geeft me nog een kus. "Ik ook van jou en daarom wil ik je ook voor altijd bij me houden en zodra we getrouwd zijn, ben je officieel echt helemaal van mij" zegt Justin en ik knik. "Ik zou het ook niet anders willen". Dan kijk ik naar Melanie, die ondertussen ook hier naartoe is gelopen. "Raad eens lieverd, papa en mama gaan trouwen" zeg ik blij en ik til haar op en knuffel haar.

De rest van de middag chillen we een beetje op het strand aan het eind van de middag frissen we ons en Melanie even op. We kleden ons leuk aan en gaan dan lekker even de stad in. Ik voel me echt geweldig sinds Justin zijn aanzoek en we kunnen ook niet van elkaar afblijven. "Oké prinses, ik heb een verassing voor je" zegt Justin en hij gaat achter me staan en doet zijn handen voor mijn ogen. Ik heb Melanie op mijn arm en Justin begeleid me ergens naartoe. Dan voel ik ineens dat we niet meer op stenen lopen. "Oké, je mag kijken" zegt hij en hij haalt zijn handen weg. Dan zie ik een gedekte tafel op het strand staan. Op de tafel staan kaarsen en het ziet er mega romantisch uit. "Omg schatje" zeg ik en ik geef hem een knuffel. "Dit is prachtig" zeg ik en we lopen naar de tafel en daar zet ik Melanie in de kinderstoel. De tafel staat vol met eten en ik proef gelijk het een en ander. Als we ons dessert op hebben komt er ineens een man met een gitaar naar Justin toe. Justin pakt de gitaar aan . "Prinses, een hele tijd terug heb ik een liedje voor jouw geschreven. Ik wilde het graag aan je laten horen maar door alle ups en downs is het daar nog steeds niet van gekomen. Daarom wil ik het graag nu voor je zingen" zeg hij en hij begint te spelen op zijn gitaar.

"You are the only one I'll ever love

Yeah, you, if it's not you, it's not anyone

Looking back on my life
You're the only good I've ever done

Yeah, you, if it's not you, it's not anyone

Not anyone"

"Omg, dat was echt mooi" zucht ik en ik sta op en geef hem een knuffel en een kus. "Dit is echt een van de mooiste avonden van mijn leven" zeg ik. "Dat geld ook voor mij prinses, en ik zou het ook niet anders willen. Gewoon zo, lekker eten op het strand met jou en Melanie". "Mijn haar is gelukkig wel weer een beetje terug aan het groeien, dan heb ik tenminste weer wat haar als we gaan trouwen" zeg ik en Justin geeft me een kus. "Prinses, je bent prachtig zoals je bent, met of zonder haar". "Awh, je bent gewoon veels te lief" zeg ik. "Kijk!" zegt Melanie dan ineens en ze wijst naar de lucht. Dan zien we een vallende ster. "Nu mag je een wens doen prinses" zegt Justin en ik glimlach naar hem. "Dat hoeft niet want al mijn dromen zijn al uitgekomen".

De volgende dag:

Pov Emma:

Niall en ik zijn nog in LA voor een concert van One Direction. Niall moet weer verder gaan touren en hij had gevraagd of ik bij dit concert kwam kijken. Ons hotel is vlakbij het stadion waar het concert is, dus we hebben besloten om er lopend heen te gaan. Onderweg komen we langs allemaal leuke winkeltjes. Dan zie ik ineens een tijdschrift in een rek staan met een recente foto van Melissa en Justin erop. "Weddingbells voor Justin en Melissa?" staat er met dikke koeienletters boven en ik loop er naartoe en pak het tijdschrift. "Niall, kom eens kijken!" roep ik en hij kijkt ook verbaast naar de voorpagina van het tijdschrift. Snel loop ik naar de kassa en koop het tijdschrift. Eenmaal in de kleedkamer van Niall in het stadion, sla ik het tijdschrift open en begin met het lezen van het artikel:

"Heeft Justin Bieber zijn vriendin Melissa nu eindelijk ten huwelijk gevraagd? Het stel verblijft nu op Hawaii voor een welverdiende vakantie en Melissa werdt al snel gespot met een diamanten ring om haar vinger. Ook kon het stel die avond niet van elkaar afblijven en had de zanger een romantisch diner op het strand geregeld. Zelf heeft het koppel nog niets bekend gemaakt maar het zou goed kunnen dat, dat snel gaat gebeuren. Zou het nu echt zo ver zijn en gaat HET huwelijk van de celebraties nu toch echt plaatsvinden? Wordt vervolgd!"

"Omg ik moet Melis meteen bellen! Ik moet weten of dit waar is want ik heb die ring nog nooit gezien bij haar". Niall glimlacht en net op het moment dat ik mijn mobiel wil pakken, wordt er op de deur geklopt. "Binnen!" roept Niall omdat we allebei te lui zijn om op te staan. Dan gaat de deur open en komt er een vreemd meisje binnen. "Weten jullie misschien waar Louis is?" vraagt ze en Niall en ik kijken elkaar aan. "Ja, maar voor we het zeggen willen we eerst wel even weten wie jij bent" zegt Niall. "Oh ja, neem me niet kwalijk, ik ben Gabriëlla, maar zeg maar Gaby. Ik heb Louis een paar dagen geleden ontmoet in een café hier in de buurt en hij had me vandaag uitgenodigd om bij de show te komen kijken". "Oh oké, leuk je te ontmoeten Gaby, ik ben Emma, maar je kent me waarschijnlijk al" zeg ik en ze knikt. "Volgens mij is Lou in zijn eigen kleedkamer, die is hier drie deuren verderop" zeg ik en ze knikt. "Bedankt, ik zie jullie straks nog wel" zegt ze en ze loopt de kamer weer uit. "Omg, ze lijkt me best aardig en ik vind het leuk voor Louis dat hij haar heeft ontmoet. Het is al een paar maanden geleden dat het uit ging tussen hem en Eleanor. Ik vond haar ook super aardig maar ik gun Louis ook wel een nieuw iemand. Misschien wordt het wel iets tussen Lou en Gaby" zeg ik en Niall knikt. "Wie weet, maar ik zou nu eerst Melissa maar even bellen, dan weet je ook hoe het nu tussen haar en Justin zit". "Ja, dat ga ik nu eerst doen" zegt ik en ik pak mijn mobiel en draai Melissa haar nummer.....

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin