Little Horan?

440 12 3
                                    

Pov Melissa:

Justin, Melanie en ik zijn net een uur thuis in LA en ik ben al weer druk bezig met het uitpakken van de koffers en het wassen van onze kleding. Justin is beneden met Melanie aan het spelen en hij heeft belooft om vanavond te gaan koken. Ik stop net de was in de droger als Justin naar boven komt lopen. "Prinses, je wordt gebeld" zegt hij en hij duwt mijn iphone in mijn handen. Ik kijk op het scherm en dan zie ik een onbekend nummer. Ik zucht en neem dan toch maar op. "Met Melissa" zeg ik "hi, je spreekt met Gabriëla, een vriendin van Emma" hoor ik en ik denk na. "Sorry, Emma heeft mij nog nooit over jou verteld" zeg ik en ik wil weer ophangen. "Nee, geloof me, ik ben ook bevriend met Louis en ik woon ook in LA. Emma zei dat ik jou echt moest ontmoeten" zegt ze en ik heb nog steeds mijn twijfels. "Sorry maar ik weet echt niet wie jij bent, ik ga het eerst wel even aan Emma vragen". "Oké, is goed, en als je Emma hebt gebeld, wil je me dan please terug bellen?" vraagt ze. "Alleen als ze zegt dat ze je kent" zeg ik. "Oké, ik begrijp het" zucht ze en dan hang ik op. "Wie was dat prinses?" vraagt Justin en ik haal mijn schouders op. "Een of ander meisje die zegt dat ze een vriendin van Emma is". "Misschien verteld ze wel de waarheid prinses" zegt Justin "misschien, ik bel Emma straks wel" zeg ik en ik geef Justin een kus.

Als ik klaar ben met de was, bel ik Emma. "Hi Em, hoe is het?" vraag ik "ja goed hoor, alleen heel erg druk" zegt ze en ik begin te lachen "ja, dat ben je altijd, maar ik had eigenlijk een vraagje. Ik werd vandaag gebeld door ene Gabriëla, ze zei dat ze jou kende en dat je hebt gezegd dat ze echt eens met mij af moet spreken". "O ja, Gaby is een vriendin van mij, ik heb haar laatst ontmoet toen ik nog met de jongens in LA was. Louis had haar toen uitgenodigd" zegt Emma. "Oh, oké, ik dacht dat ze gewoon een fan was maar dan bel ik haar wel even terug" zeg ik. We kletsen nog even over van alles en nog wat en na een tijdje hangen we weer op. Na het gesprek met Emma bel ik Gaby gelijk en dan spreek ik met haar af om over een paar dagen wat te gaan drinken in de stad. Als dat klaar ik plof ik op de bank bij Justin. "Heb je al een beetje trek?" vraagt hij en ik knik "ja, heel erg zelfs"zeg ik en dan staat hij op. "Dan ga ik maar beginnen met koken" zegt hij en hij loopt naar de keuken en Melanie rent achter hem aan. Ik doe de tv maar even aan en begin wat te zappen. Na een half uur roept Justin me voor het eten en ga ik naar de keuken. "Ik heb morgen met die Gaby afgesproken om wat te gaan drinken in een café aan het strand hier vlakbij" zeg ik terwijl ik een hap pasta neem. "Oh, ik moet morgen naar de studio en daarna heb ik een optreden" zegt Justin "wat moeten we dan met Melanie doen? Mijn moeder is voor twee weken naar Canada dus zij kan niet op haar passen". "Oh, shit, daar heb ik niet aan gedacht" zucht ik en ik denk na. "Dan moet ik haar maar meenemen denk ik. Dan neem ik ook wel wat speelgoed voor haar mee en dan kan zij ondertussen spelen". Justin knikt en glimlacht naar mij. "Dat vind jij toch wel leuk Mel?" vraagt hij en ze knikt voorzichtig. "Ik ben trouwens heel erg blij dat je nu al weer zwanger bent want dan kan ik nog goed de periode waarin je bent uitgerekend, vrij plannen. Dan kan ik een tijdje bij je zijn als de kleine er is" zegt hij en ik knik. "Ja dat vind ik zelf ook heel erg fijn" zeg ik en dan neem ik mijn laatste hap en leg mijn bestek op mijn bord. "Mmm, de pasta was heerlijk schatje" zeg ik en Justin glimlacht "bedankt prinses, ik heb er mijn best op gedaan" zegt hij. "Dat heb ik geproefd" zeg ik lachend en dan geef ik hem een kus. Dan staat Justin op en ruimen we samen de tafel af. Als de keuken weer netjes is, gaan we met Melanie op de bank zitten. Justin zapt wat op de tv en als Sesamstraat voorbij komt, stopt hij. "Vind je dit leuk Mel?" vraagt hij en ze begint lachen "jaaaa!" roept ze blij en ze gaat tegen hem aanzitten.

Pov Emma:

Niall heeft even een pauze van zijn tour en komt nu voor twee weken even naar huis. Ik wacht hem op, op het vliegveld en kan echt niet wachten om hem weer te zien. Hij land over ongeveer 10 minuten hier op Dublin dus ik ben ruim op tijd. Tijdens het wachten besluit ik maar even een broodje te halen. Met mijn broodje wacht ik bij de gate. Als ik mijn broodje net op heb, komen er een paar mensen aan en ik kijk gelijk of ik Niall zie. Na een tijdje zie ik hem en zodra hij mij ziet, spreid hij zijn armen en ren ik op hem af. Hij neemt me in zijn armen en draait een rondje met mij. Dan zet hij mij weer neer een geef ik hem een kus. "Ik heb je gemist schatje" zeg ik en Niall glimlacht. "Je bent wel zwaar geworden zeg, ben je zwanger of zo?" zegt Niall en hij kijkt me best serieus aan. "Nee, ik moet gewoon op dieet, ik eet vast te veel" zeg ik en dan geef ik hem nog een knuffel. "Je bent nog steeds het mooiste meisje van de wereld" zegt Niall en dan bloos ik. Dan lopen we snel het vliegveld af en gaan we naar huis.

Eenmaal thuis ga ik voor de zekerheid snel op de weegschaal staan en daar blijkt dat ik drie kilo ben aangekomen. "Oké, dat wordt voorlopig geen chips voor mij" zucht ik en dan komt Niall de badkamer binnen. "En?" vraagt hij en ik zucht "ja, er is inderdaad 3 kilo bij" zucht ik en hij begint te grinniken. "Weet je zeker dat je niet zwanger bent? Je beweegt altijd heel veel dus je kan niet ineens zomaar zoveel zijn aangekomen". "Niall, ik kan nu toch niet zwanger zijn, ik heb het hartstikke druk en heb nu echt geen tijd om voor een baby te zorgen" zeg ik en Niall geeft me een knuffel. "Daar vinden we dan vast wel een goede oplossing voor, ik zou gewoon zo graag een kindje met jou willen hebben" zegt Niall en ik zucht. "Weet je het zeker? Ik als moeder? Dat wordt gewoon echt niks hoor" zeg ik en ik begin te lachen. "Ja, waarom niet, je pas toch ook regelmatig op Theo? En je hebt ook wel eens op Melanie gepast en dat doe je echt geweldig! Ik denk dat je een geweldige moeder zou zijn". "Meen je dat Niall?" vraag ik en hij knikt. "Misschien moet je voor de zekerheid toch maar een zwangerschapstest doen" zegt Niall en ik zucht. "Oké, ik zal er morgen wel eentje gaan kopen" zeg ik en ik slik. "Em, of je nou zwanger bent of niet, het is allebei goed" zegt Niall en ik zucht en kijk naar beneden. "Ik weet niet of ik nu al wel moeder wil worden" zeg ik en hij slaat een arm om me heen. "Als het echt zo is, dan wen je vast wel aan het idee". "Ik hoop het schatje" zeg ik maar in gedachten twijfel ik nog steeds....

܄

Only us ( vervolg Only you) Ft Justin Bieber, One direction en Austin MahoneDove le storie prendono vita. Scoprilo ora